• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya calıstı derdı neydı anlayamadım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nptn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adam keyfinde sefasinda. Derslerine çalış

Derdi açık. Böylelerinin kendini bişey sanmasına kim sebep oluyor anlamıyorum ki. Bende anlamıyorum. Daha dogrusu ılk kez karsılastım boylesıyle.Aynı ortamı paylasmasak ondan cesaret alıp soyledı dıyecegım hatta nasıl yuzume bakıcaksın sınıfta dedım adamın umrunda bıle degıl.

hepsini okudum olan olmuş en azından seni seviyo falan yapıpta senı kandırmams yanı dusuncelerı ıyı degıl ama en azından söylemiş ciddi ilişki istemiyomuş çocuk sende unutursun elbet bigün üzülme düşünmemeye çalış...

Sana bir tavsiye daha yeni tanıştığin birinin sana uygun görmediğin seyler söylemesi ne kadar abes geliyorsa 1 gün konuştuğun birine " ben kimseyle kaf olsun diye konuşmam." Cumlen o derece itici her tuttuğunla evlilik yoluna mı giriceksin nedir bu yani ?Daha karşindaki kisi hakkında dogru durust fikriniz, bilginiz yokken ciddi ilişki ne oluyor ? Bu kadar meraklıysan görücüye cık bence

Ha birde şunu söylemeden geçemicem. Eski sevgilimi çok sevdim çok fedakarlık yaptım ama beni aldattı ühü diyen erkeklerin çoğu yalan söylüyo tecrubeyle sabit ;)laldatılan vardr ama cogusu yalan söylüyo. eski sevgilim beni aldattığı kıza benimm için ben yokken neler etti o beni aldattı gibisinden laflar etmıstı kı aslında o beni aldatmıştı

Allah'tan türkçe okumuşsun bölüm olarak ya okumasaydın..... sesli kullan bacım sesli.

Konun içinse ondan uzak dur. Kimse kimseyi değiştiremez. Boşuna toz pembe hayaller kurma. Adam ciddi ilişki istemiyor. Öpmek koklamak onun tabiriyle seni yemek istiyor. Eee bunları yapıcan mı?

Sen dua etki bunu sana söylemiş. Sen de hala umutla bekleme arkadaşım. Ucuz atlatmışsin.

Böyle şeyler baştan konuşulmaz ki.
İlk etapta sana yiyecek gözüyle bakan seni tanıdıkça aşık da olabilir.
Çaba harcamaya değer dersen onunla görüşüp fikirlerini değiştirebilirdin aslında belki de.
İlişkilere böyle mekanik yaklaşılması doğru değil. Ne olacağını kimse bilemez çünkü.

İyi ki anlatmista baslamamissiniz verilmiş sadaka varmış. Bişiler yasamadiginiz için onu göremeyince yani dershane bitince unutursun bence.takma kafana

İnsan filoloji/edebiyat gibi bir bölüm okuyunca o yazım yanlışları içine sinmiyor, silip silip düzeltiyor. Ki benim alanım Türk dili değil, size hayret ettim.
Çocuğa da "hiç mi utanmıyor başkalarına anlatmamdan da korkmuyor" demeniz şaka gibi. Adam yaşam biçimini ortaya koymuş. Beğenirsin beğenmezsin, bence dürüst davranmış ve bunu utanılacak bir şey olarak görmüyor.
Şunu bir anlayalım: herkes tez vakitte evlenmek, çocuk yapmak zorunda hissetmiyor kendini. Onlara da saygı duyabilmek gerek.
Kaldı ki sizin ilk mesajlaşmada "ben senin bildiğin kızlardan değilim" imasında bulunmanız çok sevimsiz geldi bana.

Başkasıyla ciddi ilişkisi olabileceği geldi aklıma. Ergenliği biteli 7 yıl olmuş hala nane peşinde.
Bana kalırsa aşık olduğu başka biri olabilir.
Neden bilmiyorum, içimden öyle geçti.

Türkçe mezunu olarak yazdığınız metni tekrar gözden geçirin lütfen. Sinirimden okuyamadım bile.. Çok yazık!

Sana bir tavsiye daha yeni tanıştığin birinin sana uygun görmediğin seyler söylemesi ne kadar abes geliyorsa 1 gün konuştuğun birine " ben kimseyle kaf olsun diye konuşmam." Cumlen o derece itici her tuttuğunla evlilik yoluna mı giriceksin nedir bu yani ?Daha karşindaki kisi hakkında dogru durust fikriniz, bilginiz yokken ciddi ilişki ne oluyor ? Bu kadar meraklıysan görücüye cık bence
Bakın evlılık meraklısı degılım zaten oncelıkle atanmam gerekıyor.Oyle yazan bırıne o cevabı vermeseydım belkıde o turlu konusmak ıstedıgımı dusunecektı.

Ha birde şunu söylemeden geçemicem. Eski sevgilimi çok sevdim çok fedakarlık yaptım ama beni aldattı ühü diyen erkeklerin çoğu yalan söylüyo tecrubeyle sabit :KK66:laldatılan vardr ama cogusu yalan söylüyo. eski sevgilim beni aldattığı kıza benimm için ben yokken neler etti o beni aldattı gibisinden laflar etmıstı kı aslında o beni aldatmıştı
Ben bunun soyledıgıne ınandım nedense cunku kalp kırmayayım bı bahane bulayım dıye dusunecek kadar ınce dusuncelı bırı degıl.

Başkasıyla ciddi ilişkisi olabileceği geldi aklıma. Ergenliği biteli 7 yıl olmuş hala nane peşinde.
Bana kalırsa aşık olduğu başka biri olabilir.
Neden bilmiyorum, içimden öyle geçti.
Sanmıyorum ınanın olsa onu bıle acık acık soylerdı kustah cunku.Onune gelenle yatıp kalkmıs bırde ben cok guzel kızlarla da bırlıkte oldum ama nedense hc bırı karım olsun dıye dusunmedım dıyor tam aptal sankı ben evlenelım dıyorum.

Böyle şeyler baştan konuşulmaz ki.
İlk etapta sana yiyecek gözüyle bakan seni tanıdıkça aşık da olabilir.
Çaba harcamaya değer dersen onunla görüşüp fikirlerini değiştirebilirdin aslında belki de.
İlişkilere böyle mekanik yaklaşılması doğru değil. Ne olacağını kimse bilemez çünkü. Bu gelıyor benım aklıma ıste. Sureklı acaba en bastan laf olsun dıye konusmam dedım dıye o mesajlarını gormezden geldıgım ıcın mı korktu dıye dusunuyorum.Ama gorusunce baslayalım degısır belkı fıkırlerın dedım ben ama bu halen hayır sevmem kendımı bılıyorum degısmem boyle ıstıyosan olsun dedı de ıste sonrasında bıtınce cok uzlecegımı bıldıgım ıcın kabul edemedım.

Back