Ne Yapmaya Calışıyor ?

meleknurdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2017
1.120
568
53
35
Eşim benim küs olduğum görüşmediğim akrabalarımla görüşüyor oturmaya gidiyor çaya gidiyor benden gizli..daha 3 senelik evliyim hiç bir samimiyeti yok biliyorum ama ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim daha 35 kere gördüğü insan daha önce birbirleri hakkında arkalarından konuşuyorlardı.. iki üç tane görüşmediğim akrabam var küstüm . Dün eşim erken evden çıktı acil işim var annemlere gitmem gerekiyor dedi meğersem görüşmediğim akrabalarıma gitmiş git ama eve uğra En azından çocukla ilgilen dedim acil işim var dedi onlarla görüşmeye gitmiş babana gittiğini söylemiyorbana gören komşu anlattı ne yapmaya çalışıyorlar amaçlarını ne anlayamadım nasıl bir şeyin içindeyim ben

Eşinin akrabası mı ? senin akraban mı ? Eşinizle konuştunuzmu bu konuyu neden gidiyor görüşüyor ?

Anladigim kadariyla esiniz sizin gorusmediginiz ve kendinin de cok samimi olmadigi akrabalarinizla gorusuyor. Hem de sizden gizli.. cok ilginmis. Bir gun bence arkasindan cikip gidin siz de.calin kapiyi hayirdir diyin bence

Eşinin akrabası mı ? senin akraban mı ? Eşinizle konuştunuzmu bu konuyu neden gidiyor görüşüyor ?
Yook kendi akrabam gittiği kisiler anlam veremiyorum inadına yapıyor gbi geliyor bana sinir etmek için sormadım sormam kendi anlatana kadar

Anladigim kadariyla esiniz sizin gorusmediginiz ve kendinin de cok samimi olmadigi akrabalarinizla gorusuyor. Hem de sizden gizli.. cok ilginmis. Bir gun bence arkasindan cikip gidin siz de.calin kapiyi hayirdir diyin bence
Çay içmeye gelmiştim der yüzsüz yüzsüz ama nedenini cidden merak ediyorum bana inat olsun diye gibi

Çay içmeye gelmiştim der yüzsüz yüzsüz ama nedenini cidden merak ediyorum bana inat olsun diye gibi

Benden neden gizliyorsun diyebilirsin. Sen bu akrabalarla gorusmuyorsun, ama onlarla gorusen baska bir akraban yok mu guvendigin, ona sordurabilirsin laf arasinda

Yook kendi akrabam gittiği kisiler anlam veremiyorum inadına yapıyor gbi geliyor bana sinir etmek için sormadım sormam kendi anlatana kadar
Bence sormanız lazım belki sizinle ilgili eşinizi dolduruyorlar üstelik onun akrabası bile değil sizi sinir etmek için nasıl bi sorun varki aranızda bu erkeklerde bi tuhaf yaa

Bence sormanız lazım belki sizinle ilgili eşinizi dolduruyorlar üstelik onun akrabası bile değil sizi sinir etmek için nasıl bi sorun varki aranızda bu erkeklerde bi tuhaf yaa
Zamanında benden borç istediler vermedim .. o kişilerle görüşüyor .. vermedim diye düşman olmuşlardı bana zamanında .. zaten ben versem bile eşim asla vermezdi anlam veremiyorum onlarla gorusuyor

Zamanında benden borç istediler vermedim .. o kişilerle görüşüyor .. vermedim diye düşman olmuşlardı bana zamanında .. zaten ben versem bile eşim asla vermezdi anlam veremiyorum onlarla gorusuyor
Aramız iyi değil zaten iki yabancı gibiyiz uzun zamandır benden gizli yapıyor bazı şeyler bunun. Gibi ama onlarla görüşmesini anlamıyorum

Ay ne o öyle laf peşinde kadınlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…