Ne yapmaya çalışıyor ?

Adam kesinlikle seviyor baksanıza fake hesabın konu sahibinin olduğunu anlamış hemen. Sevmese başka biri gelirdi aklına

Rezil bir durum değil bunu şuan her genç kız yapıyor benden uzak durmasını istediğim birini arayacagimi düşünmüyorum kendi haline bırakırım
Sizden uzak durmasını istediğiniz kişiyi stalklamak.............
ÇOK MANTIKLI!

Yani sizin demek istediğiniz insan kendisinin canını çok yakan onunla konuşmak istemediğini söyleyen birini fake hesap açıp takip etmesi normal ama o kişinin bunu anlayıp arayıp benim numaramı sil vs demesi mi anormal.
Hanım efendi adamda bı dengesizlik yok ki en baştan beri yapmak istediği şey konusunda net görünüyo

Geri dönmüş ama bir işe yaramamış

Ben buradaki kadınların realist yaklaştığını düşünüyorum, en azından bizi korumaya kollamaya çalışıyorlar

Rezil bir durum değil bunu şuan her genç kız yapıyor benden uzak durmasını istediğim birini arayacagimi düşünmüyorum kendi haline bırakırım

Yoo, 1.5 aydır bir kez bile girip bakmadım sayfasına
Bakınca canımı sıkacak daha çok
Sen de canını sıkacak şeylerden uzak dur
Bittiyse bitmiş gibi davran
Alışman kolay olur

Üzdün..

Sizi sevmiyor.Rahatsız etmişsiniz karşı tarafı demek ki sizin tarafınızdan takip edilmek istemediği için aramış bahane falan değil bu.Tamam güle güle diyip kapatmış zaten.Altında birşey aramayın.

HEm fake hesaptan takip ediyor..
Adam anlıyor arıyor sonra eski yaptıklarını anlatıp tlfonu suratına kapatıyor .
Neden takip ediyorsunuz bu kadar kötülük yaptıysa hadi takip ettin yakalıyorsun yine suçlu adam oluyor

adami fake hesaptan takip edip yazmak ne demek yaa
bide anlamis adam rezil olmussun hala seni istedigini düsunuyosun
trajıkomiksin

Hahahah yanlız ben yazmadım iyi oku o bana yazdı
takip etmissin anlamis yazmis rezil olmussun daha ne olsun
ha diyosanki hala pesimde git kendini boraz daha rezil et derim

E niye bize soruyorsunuz o zaman? İçten içe, diğer sitedekilerin yanıldığının farkındasınız bence.
Ama siz onların tavsiyelerine uyun. Adamı her yerden takip edin de daha çok rezil olun. Başka türlü ikna olmayacaksınız adamın sizi istemediğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…