• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor ?

Duymak istediğin şey neyse sen söyle biz kopyala yapıştır yapalım istersen? Hayır yani herkes aynı şeyi yazmış sende hep bi itiraz:) tamam seviyosun, umutlanmıssın ama gercekler acıdır. Senin onu fake hesaplardan takip etmen onu rahatsız etmiş ve uyarmak için aramış, durduk yere degil yani. Sen zamanında böyle bişey yaşamıssın aramamışssın ama o aramış. Herkesin olaylara tepkisi farklı. Mesela bende beni terk eden birini fake hesaptan takip etmem, ama sen ediyosun .. :))
Adam kesinlikle seviyor baksanıza fake hesabın konu sahibinin olduğunu anlamış hemen. Sevmese başka biri gelirdi aklına 😂

Rezil bir durum değil bunu şuan her genç kız yapıyor benden uzak durmasını istediğim birini arayacagimi düşünmüyorum kendi haline bırakırım
Sizden uzak durmasını istediğiniz kişiyi stalklamak.............
ÇOK MANTIKLI!

3 hafta önce benimle konuşmak istemediğini felan söyledi yok psikolojikmen bitik durumdayim öyleyim böyleyim diye bişeyler söyledi daha farklı şeylerde oldu ve konuşmayı bitirdik ben fake hesaptan takip ediyordum sadece ona bakıyordum napıyor ne ediyor diye kendi kendine mesaj attı sonra benim olduğumu anlayıp beni aradı niye hala beni takip ediyorsun ne bu ısrar felan dedi bende ısrar etmiyorum sadece bakıyordum dahası yok dedim ben zaten mesaj attigimda tahmin etmiştim senin olduğunu dedi olabilir şuan beni hangi yüzle arıyorsun o kadar şey yaptın bana dedim hiç birşey diyemedi aynı şeyleri tekrarlayıp durdu sil numaramı tekrar arama beni dedim tamam güle güle dedi bende birşey demeden yüzüne kapattım baya tersledim yani çocuğu çünkü yaptıkları felan çok dokunmuştu bana napmaya çalıştı insan istemediği birini bu bahaneyle arar mi sizce
Yani sizin demek istediğiniz insan kendisinin canını çok yakan onunla konuşmak istemediğini söyleyen birini fake hesap açıp takip etmesi normal ama o kişinin bunu anlayıp arayıp benim numaramı sil vs demesi mi anormal.
Hanım efendi adamda bı dengesizlik yok ki en baştan beri yapmak istediği şey konusunda net görünüyo

Ay valla kusura bakmayın ama bu sitedeki herkes felaket tellali diğer sitelerede aynı soruyu sordum ve gayet mantıklı cevaplar yazdılar bi ara buraya başımdan geçen bir olayı yazmıştım sonucunu biliyordum çocuk geri dönmüştü ama Burdakilerin birtanesi bile geri döner dememişti ve felaket tellali gibi cevaplar vermişlerdi o yüzden güvenemiyorum pek burdakilere 😂😂😂😂

Geri dönmüş ama bir işe yaramamış

Ben buradaki kadınların realist yaklaştığını düşünüyorum, en azından bizi korumaya kollamaya çalışıyorlar

Rezil bir durum değil bunu şuan her genç kız yapıyor benden uzak durmasını istediğim birini arayacagimi düşünmüyorum kendi haline bırakırım

Yoo, 1.5 aydır bir kez bile girip bakmadım sayfasına
Bakınca canımı sıkacak daha çok
Sen de canını sıkacak şeylerden uzak dur
Bittiyse bitmiş gibi davran
Alışman kolay olur

Ay valla kusura bakmayın ama bu sitedeki herkes felaket tellali diğer sitelerede aynı soruyu sordum ve gayet mantıklı cevaplar yazdılar bi ara buraya başımdan geçen bir olayı yazmıştım sonucunu biliyordum çocuk geri dönmüştü ama Burdakilerin birtanesi bile geri döner dememişti ve felaket tellali gibi cevaplar vermişlerdi o yüzden güvenemiyorum pek burdakilere 😂😂😂😂
Üzdün..

Sizi sevmiyor.Rahatsız etmişsiniz karşı tarafı demek ki sizin tarafınızdan takip edilmek istemediği için aramış bahane falan değil bu.Tamam güle güle diyip kapatmış zaten.Altında birşey aramayın.

Çocuk size peşini bırakmanız için mesaj atmış ve aramış :) Siz de lütfen size o kadar kötü şeyler yaptığını söylediğiniz kişinin peşini bırakın ve yeni bir sayfa açın.

Merak ediyorum da acaba bizim kızlar biraz ''mazoşist'' mi? Yani adam bana sözdü, psikolojik baskı yaptı, hiç yerine koydu, kıymetim yoktu ama ben onu unutamıyorum tarzı konuları çok görüyorum da ...
HEm fake hesaptan takip ediyor..
Adam anlıyor arıyor sonra eski yaptıklarını anlatıp tlfonu suratına kapatıyor . :KK53:
Neden takip ediyorsunuz bu kadar kötülük yaptıysa hadi takip ettin yakalıyorsun yine suçlu adam oluyor

adami fake hesaptan takip edip yazmak ne demek yaa
bide anlamis adam rezil olmussun hala seni istedigini düsunuyosun
trajıkomiksin

E niye bize soruyorsunuz o zaman? İçten içe, diğer sitedekilerin yanıldığının farkındasınız bence.
Ama siz onların tavsiyelerine uyun. Adamı her yerden takip edin de daha çok rezil olun. Başka türlü ikna olmayacaksınız adamın sizi istemediğine.

Back