Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

iyi olmanı mı istiyomuş ay kızım yemeyin bunları ya gelmiş pişman mısın diye yokluyo ama kendisi bi yandan avda. zaten bu ilişkiden de hayır gelmez bi daha.
Ayrılmadan önce benim bi kaç sıkıntım vardı. İyi değildim. Hoş yanımda dur dedim ayrıldı şimdi de iyi misini ondan diyor

Bana adamin birseyden vicdanen rahatsizlik duydugu gibi geldi. Ya bir halt yedi, yada konu sahibini zor zamanlarinda birakip cekip gitti. Öyle veya böyle artik hayatina geri almamasi lazim
O kadar doğru yazmışsınız ki. İstmesemde bende bunun doğru olduğunu düşünüyorum

Evet doğru.vicdanı rahat değil Allah’a havale ettim onu

Böyle insanların vicdani muhakeme yeteneği olmaz pek.vicdan olsa zor zamanınızda yanınızda durmayı tercih ederdi. Aptal saptal biri işte.öyle aklına estiği gibi hareket ediyor
Öyleymiş demekki ne yaptığı belli değil . Bak geliyorum ama aslında gelmiyorum diyor hareketleriyle değişik… hayırlsı olsun

Tekrar yazdığına göre belli ki barışma isteği var. Gerçekten hisleri mi var, boşlukta mı orasını bilemeyiz. Ona karar verecek olan sizsiniz. Ama böyle gel gitli, gizemli ilişkiler yıpratıcı oluyor, zaman tüketiyor.

Hayır ortada neden yokken bırakmadı.Başkasını buldu öyle bıraktı seni. Onu kaybetti sana döndü. Sen kabul etmeyince duygu sömürüsü ile vicdanını rahatlatmaya çalıştı. Ondan hayır gelmez yine başkasını bulup seni anında bırakır ona dönersen.

Vicdan rahatlatmaktan başka amacı yok, klasik odun işte. Engelle her yerden, tam alıştım geçti artık dediğin zamanlarda sürekli bu şekilde vur kaçlar yapıp seni alt üst eder yoksa.

Ben artık hiç bi şey anlayamıyorum. Yoruldum. Hayattan zevk almıyorum. Sanki tek derdim buymuş gibi . Allah’a havale ediyorum onu

Eger aldattiysa Beni boyle kabul et, ben buyum, kapı açık mı kalmış kontrol edeyim, beni beklesin, hayatına birini alamasın demeye çalışmış. Yok aldatmadiysa konuşmaya çalışmış ve daha çok cepte olup olmadığını kontrol etmiş gibi.

Ayrıca ortada neden yokken terketmez. Ya sen nedeni yazmıyorsun yada nedeni bilmiyorsun, farketmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…