Ne demek yani o anlamadım ?? Verdiğim cevaplardan almıştır cevabını değil miİnsanların davranışlarının nedenini düşünmeyin bence siz kendinize yapılmasını ve yapılmamasını istediğiniz şeylere odaklanın.bissürü amaçla yazmış olabilir.ama bana hala üzerinizde gücü var mı bunu test etmek için yazmış gibi geldi
Olumsuz duygular da bi gücü olduğunu gösterir.birine üzerinizde etkisi olmadığını göstermenin en iyi yolu umursamamaktır.sizin durumunuzda hiç cevap yazmamaktı yaniNe demek yani o anlamadım ?? Verdiğim cevaplardan almıştır cevabını değil mi
Umursamadım ki sanki hiç bir şey yok üç gibi cevapladım ama cevap yazmamazlık yapamadım maalesefOlumsuz duygular da bi gücü olduğunu gösterir.birine üzerinizde etkisi olmadığını göstermenin en iyi yolu umursamamaktır.sizin durumunuzda hiç cevap yazmamaktı yani
Su akar yolunu bulur. Senin için çabalarsa ve bunu kalbinle hissedersen adım at ama bana samimi gelmedi. Seni yoklayıp hooop R yapmış. Karar senin
Anladım. Bende hayırlısı olsun diyorum zateb artık . Nasibimse gelir nasibim değilse gelmez bunun farkındayım . Herşeyi Allah’a bıraktımSu akar yolunu bulur. Senin için çabalarsa ve bunu kalbinle hissedersen adım at ama bana samimi gelmedi. Seni yoklayıp hooop R yapmış. Karar senin
Yol yapıyor. Bir neden arama bir anlam yükleme. Ben olsaydım cevap bile vermezdim.herkese merhaba
Bir önceki konum bundan 2 hafta önceydi ve şimdi aynı olay tekrar başıma geliyor.
eski sevgilim beni ortada bir neden yokken terketmişti ve bugün bana tekrardan yazdı. Nasıl olduğumu neler yaptığımı hayatımın nasıl geçtiğini sordu ve bende neden soruyorsun dedim. Bişeyler yaşandı ve bitti benim hatamla dedi. Beni tanıdığı en iyi insan olarak gördüğünü 1 tane bile kötülüğüm görmediğini söyledi. Benim iyi olmamı merak ediyormuş çünkü iyi olmamı istiyomuş. Bende hayatında olmayan birini merak etme diyerek iyi geceler dedim. Sonrasında haklısın savunulacak bi tarafım yok iyi şeyler senin olur umarım yazdı bende herhangi bi cevap vermedim.
Sizce bu yazmasının nedeni nedir ? Ben herşeyi Allah’a bıraktım. Hayırlısı neyse o olsun diyorum sadece ama böyle yazınca da bi değişik oluyorum.bu arada bi kız fotosuna alev atmış ama. Benim çektiğim fotoyla story attığını gördüm. Takip etmiyorum denk geldim.
O işler öyle olmadı maalesef :/Yol yapıyor. Bir neden arama bir anlam yükleme. Ben olsaydım cevap bile vermezdim.
Niye aklınız ermiyor? Açık ve net. Nerden ekmek çıkarsa hesabı birine alev at diğerine 100 at terkettiğine dramatize et. Ekmel nerden çıkacak zaman öldürecek kafası sadece.İnandığımdan değil yapmaya çalıştığı şeyi çözmeye çalışıyorum. O kız fotosuna alev atmış ama bana yazıyor belki birlikte değiller ama yine de aklım ermiyor buna. Araftayım
Bıraktığı yerde kal, yoklukta lazım oluyorsun diye yapıyor. Bas engeli, ulaşamasın? Neden yapmıyorsun?herkese merhaba
Bir önceki konum bundan 2 hafta önceydi ve şimdi aynı olay tekrar başıma geliyor.
eski sevgilim beni ortada bir neden yokken terketmişti ve bugün bana tekrardan yazdı. Nasıl olduğumu neler yaptığımı hayatımın nasıl geçtiğini sordu ve bende neden soruyorsun dedim. Bişeyler yaşandı ve bitti benim hatamla dedi. Beni tanıdığı en iyi insan olarak gördüğünü 1 tane bile kötülüğüm görmediğini söyledi. Benim iyi olmamı merak ediyormuş çünkü iyi olmamı istiyomuş. Bende hayatında olmayan birini merak etme diyerek iyi geceler dedim. Sonrasında haklısın savunulacak bi tarafım yok iyi şeyler senin olur umarım yazdı bende herhangi bi cevap vermedim.
Sizce bu yazmasının nedeni nedir ? Ben herşeyi Allah’a bıraktım. Hayırlısı neyse o olsun diyorum sadece ama böyle yazınca da bi değişik oluyorum.bu arada bi kız fotosuna alev atmış ama. Benim çektiğim fotoyla story attığını gördüm. Takip etmiyorum denk geldim.
herkese merhaba
Sizi ortada bir neden yokken terkeden bir adamın “iyi olmanı isteme” samimiyetsizligine ne derece inanır güvenirsiniz bilemem. Tamamen vicdanını rahatlatmak icin dramatize edilmis bir mesaj yazmıs size.
O işler öyle olmadı maalesef :/
Eski konularını kurcaladım konu sahibinin. Erkek muhtemelen sıkılmıs, bunalmıs veya bir baska biri varda söylememiş olabilir. İyi olmasını istemesinin sebebi de sanırım ayrılmadan önce konu sahibi ailevi, is problemlerinden bahsetmis olması. Yine bütün yollar adamın samimiyetsizligine cıkıyor. İyi olmasını isteyen terketmez ayrılmaz.Ortada muhakkak bir neden vardi, sadece konu sahibi bilmiyor
Eski konularını kurcaladım konu sahibinin. Erkek muhtemelen sıkılmıs, bunalmıs veya bir baska biri varda söylememiş olabilir. İyi olmasını istemesinin sebebi de sanırım ayrılmadan önce konu sahibi ailevi, is problemlerinden bahsetmis olması. Yine bütün yollar adamın samimiyetsizligine cıkıyor. İyi olmasını isteyen terketmez ayrılmaz.
Bu erkekler resmen komplike.