Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Ne demek yani o anlamadım ?? Verdiğim cevaplardan almıştır cevabını değil mi

Olumsuz duygular da bi gücü olduğunu gösterir.birine üzerinizde etkisi olmadığını göstermenin en iyi yolu umursamamaktır.sizin durumunuzda hiç cevap yazmamaktı yani
Umursamadım ki sanki hiç bir şey yok üç gibi cevapladım ama cevap yazmamazlık yapamadım maalesef

Su akar yolunu bulur. Senin için çabalarsa ve bunu kalbinle hissedersen adım at ama bana samimi gelmedi. Seni yoklayıp hooop R yapmış. Karar senin
Anladım. Bende hayırlısı olsun diyorum zateb artık . Nasibimse gelir nasibim değilse gelmez bunun farkındayım . Herşeyi Allah’a bıraktım

Yol yapıyor. Bir neden arama bir anlam yükleme. Ben olsaydım cevap bile vermezdim.

Arada başkasıyla denedi olmadı şimdi sana yoklama yapıyor malesef şimdi yazdı sadece aklın karışsın devamını bekle diye biraz yazmayacak sonra yeniden yazacak sen de o kafa karışıklığını özledim sanacaksın
Ne kadar arada kaldım desen de döneceksin

İnandığımdan değil yapmaya çalıştığı şeyi çözmeye çalışıyorum. O kız fotosuna alev atmış ama bana yazıyor belki birlikte değiller ama yine de aklım ermiyor buna. Araftayım
Niye aklınız ermiyor? Açık ve net. Nerden ekmek çıkarsa hesabı birine alev at diğerine 100 at terkettiğine dramatize et. Ekmel nerden çıkacak zaman öldürecek kafası sadece.

Bıraktığı yerde kal, yoklukta lazım oluyorsun diye yapıyor. Bas engeli, ulaşamasın? Neden yapmıyorsun?

Terk eden taraf genelde durum yoklaması yapar. Bensiz mahvoldu mu, hayattan hala zevk alıyor mu, mutlu oldu mu, beni unuttu mu diye. Terkettiği için bitmiş durumda olmanız ve onun geri dönmesini dört gözle bekliyor olmanız lazım ki egosu tatmin olsun. Yok hayatınıza devam ediyorsanız ve mutluysanız size geri dönmek istiyorlar. Katilin cinayet mahaline dönmesi gibi düşünün.

Story sine baktığını farketmiş de hatırlayıp yoklamak için yazmış olabilir mi?

Ortada muhakkak bir neden vardi, sadece konu sahibi bilmiyor
Eski konularını kurcaladım konu sahibinin. Erkek muhtemelen sıkılmıs, bunalmıs veya bir baska biri varda söylememiş olabilir. İyi olmasını istemesinin sebebi de sanırım ayrılmadan önce konu sahibi ailevi, is problemlerinden bahsetmis olması. Yine bütün yollar adamın samimiyetsizligine cıkıyor. İyi olmasını isteyen terketmez ayrılmaz.

Bu erkekler resmen komplike.

Bana adamin birseyden vicdanen rahatsizlik duydugu gibi geldi. Ya bir halt yedi, yada konu sahibini zor zamanlarinda birakip cekip gitti. Öyle veya böyle artik hayatina geri almamasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…