Böyle yapalım bence de.Karismayin, en azindan simdilik. Takipte kalip emin olduktan sonra belki daha net bir ortam olur, ufacik bir mudahale ile birbirlerini bulurlar. Eminmisiniz ben boyle birsey gorsem tamirden ihtiyaca kadar cok sey dusunurdum nasil emin olabildiniz
Bende ayıbı örtelim dedim de eşim bu ayıp örtmek değil diyor ama ikna ederim zatenBence emin bile değilsiniz kesinlikle karışmayın. Inançlı misiniz bilmiyorum ama peygamber efendimiz birine zina yaptı demek için bile 4 kere bakıp emin olmak gerekli demişti diye hatırlıyorum. Siz ufacık bi saniye gördüğünüzle karışmayın. Varsa bi mesele size kalmadan gün yüzüne çıkar zaten
daha ne olduğunu net bilemedikEşinizin dedigi gibi ima etmekte fayda var sanırim.Gerisini kendi çözsün.Boyle birşeyı komsu bilip de ,ben bilmesem kahrolurdum.
dedektiflik bunun neresinde ? 2 saat önce olan bir olay daha olayı kavrayamadık. Tesadüfen önüme çıkmış bir olay. Gördüklerimizden sorumluyuz diyerek ahlaksızlığa alkış tutmayalım dediSizi ilgilendiren bir şey yok ortada. Üstüne dedektifliğe başlamışsınız. Karışmanız gereksiz. Daha emin bile değilsiniz ki emin olsanız bile karışmayın derim. Ahlaksızlıksa onların ahlaksızlığı alkış tutmak ne alaka?
evet emin değiliz zaten ne olduğunu çözemedikKesin emin değilsiniz şahit yok iftira atmış olursunuz
Gecenin ikisi olunca insan sorma gereği duyuyor. Emin olmayıp günah almaktansa emin olmak daha makul boş şey değil bizce. Bu hikayede kötü niyetli olan en son Kişiler biziz. İşte bu sebeple ben eşime karışmayalım demiştim. Çünkü siz gibi düşünen dolu etrafBence karışmamalisiniz çok yakin tanıdığınız , akrabanız olur tamam. Ama doğru düzgün görüşmediginiz insanin eşine bunu demek sacma, birde sanki bisey görmüş gibi davranıyorsnz, ben hırsızlık filan mi diye düşündüm , sizin kolidorda ses sandim, is yerini arayıp gece nöbetini sormk filan bunlar ne bos şeyler. Kadini tanımiyorsuniz bile doğru düzgün, adamin neden orda olduğunu bilmiyor ama kötü düşünüyorsunuz. Hic hoşlanmadım davranışlarinizdan
Bence abartı değil adam ne amaçla orda bilmiyoruz belki evlerine girdi kadın da yoktur birşey çaldı diye düşünerek aradı eşim.Evde yanliz olsam, ani muslugum bozulsa, elektrikle ilgili birsey olsa, dolap kapagi bozulsa kimseyi cagiramamak gerekiyormus hersey insanlar icin mumkun bence en son dusunmeniz gereken seyi ilk dusunmeyin is yerine kdr aramak fln ne kdr abarti olmus
Gerçekten haklısınız gelen yorumlarda bile doğru kararın bu olduğunu daha iyi anladımBence karışmayın, yapan kurtulmuş söyleyen kurtulmamış diye bir laf var bizde. Ayrıca çok iyi tanımıyorsunuz nasıl bir ilişkileri var bilemezsiniz bence uzak durun şakası bile adamı sinirlendirir hele ki adam zaten biliyorsa
Aynen öyle ben zaten karışmayalım dedim başta. İkna oldu zaten odaSonuçta kesin olan bir şey yok
Hemen yorum yapmayın
Bekleyin ve görün
Bence abartı değil adam ne amaçla orda bilmiyoruz belki evlerine girdi kadın da yoktur birşey çaldı diye düşünerek aradı eşim.