ne yapmamı önerirsiniz bana

tutah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
2
0
36
İstanbul
Selam kızlar
ben yeniyim bu sitede. nette dolanırken buraya rastladım derdimin dermanı burada dedim bana iyi geleceğinizi düşündüm ve geldim :)

herkesin sorunu gibi benimde sorunum erkekler. ne yapcam bilmiyorum. dil öğrenmek için bi siteye girmiştim. orda bana yardımcı olan bi çocuk var ilk önceleri sadece soru soruyodum yaptıığm cümleler hakkında. sonra o benden hikaye falan istedi öğrencilerine vermek için. öyle konuşurken baya samimi olduk mail sayesinde. sonra siteye girince de sürekli bana yazmaya başladı. ilgili gibi davranıyor. sürekli konuşmaya çalışıyor.. iyi değilsem üzerime düşüyor... sonra konuşma sırasında baya kafsının karışık olduğunu söyledi. ben de kızlardanmı bi erkeğin kafası kızlardan karışık olur dedim. o da öyle olduğunu evlenmek istediğini söyledi bana. ben de yardımcı olayım diye bi kaç kız profili gönderdim cevap vermedi. :) başka kızlardan konu açılınca cevap vermiyor. öyle bişe varsa git konuş sonra üzülen sen olursun dedim. başkalarına yönlendirmeye çalıştım. ama ilgilenmedi.

sizce nasıl davranayım. bu konuyu bana açmasından kendime pay çıkarayım mı. ilgili mi davranayım. önceden yaşadıığm bi olaydan dolayı korkuyorum. sanki herkes beni kandıracak yalan söyleyecek gibi geliyor. belki bu çocuk hayatımı değiştirebilir. sonu kötü olursa yine üzülen ben olurum. öyle bişeyin yaşanmasını istemiyorum biraz mrsafeli olmaya çalışıyorum ama olamıyorum. her gelişinde beni sitede görüyor sanki onu bekliyomuuşm gibi ( ya da ben öyle düşünüyorum) bi süre girmedim beni bulamasın diye o süre de o da hiç girmemiş. sonra ben gelmez daha diye düşünüp siteye girdim bi baktım o geldi. kötü oldum bu durumda hep orada görüyor beni ama sadece akşam girebiliyorum o da o saatte geliyor.

uzun bi aradan sonra güvenebildiğim tek kişi. Stajlık yaptığı hastane okulumun yakınında, hep yanımdaymış haberim yokmuş.

canım belliki sana ilgisi var ama sen kendini yinede çok kaptırma bence yani ne yapacağı belli olmaz sen çok umutlanma ama ilgisinin olduğu çok belli dikkatli ol canım sonunda üzülen sen olursun o sebeple kendini sakın ola kaptırma derim ben

hiç düşündüğüm gibi olmadı benden kaçmaya başladı. bi 3 haftadır girmedi girdiyse de hep çevrimdışıydı. sonra bi haftadır tekrar girmeye başladı bu sefer de konuşmadı. ben dayanamayıp yazdım önemli bişe olduğunu söyledim hiç umursamadı. sormadı bile ne olduğunu. ben de bişeyler söyleyip çıktım. ne mesaj attı ne başka bişey yaptı.hiç ilgili falan değil. neden böyle yapmaya başladı anlayamadım. ben de sormadım sebebini. önemsemediğini çok belli ediyor. çok kötü hissediyorum kendimi

Sakın kaptırma kendini bu bir...
Yüzyüze görüşmemişsin bir de fazla da güvenme.Biliyorsun sanalda insanlar istediği kılıfa bürünebiliyor.
Kestirip at yok say da demiyorum ama temkinli yaklaş

canım görmedin galiba cocugu o yuzden boyle kapılmşın... gorsen belki begenmeyeceksin belki tehlikeli biri sonuçta internet ortamı kimin nasıl oldugunu bılemezsın...
once bır gor derım kamera falan acsın sana zaten ılk gordugunde ıyı veya kotu bırsey hıssedersın.. bence fazla kaptırma kendını tatlım senı uzmek ıstemem ama sonucta ona kız profilleri göndermişsin belki bir kızı begenmıstır o yuzden kendını gerı cekıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…