- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Oncelikle herkese günaydınlar. Benim 2 yıllık herseye rağmen güzel giden bi iliskim var ve artık aileler bilsin bi adı konulsun istiyoruz daha doğrusu ben erken buluyorum ama sevgilim ve ailesi ısrarcı. Benim sevgilim polis memuru 23 yaşında bu yıl 3. Senesi görevinde. 2-3 aydır tutturdu bomba imha uzmanı olcam diye. Trafik polisi şuanda ve bomba imhayla ilgili polis memuru olmak istiyor. 2 ay önce aramiz bozuktu çok tartisiyorduk o sırada hiç bana bisey demeden bomba imha için başvuru da bulunmuş bana başvuru yaptım diye söyledi açıkçası bende pek ciddiye almamistim beni kizdirmak icon söylüyo diye düşündüm o zaman. Ama.malesef ki öyle değilmiş 2 hafta önce sınava girdi ve ilk ön sınavı geçti. Şimdi de mülakata gitcek sonrada 3 aylık kursa gitcek başka şehire. Ben de baktım is ciddi korkuyorum diye dile getirdim korkmaya gerek yok benim için bu daha iyi falan dedi. Ya eşi bu alanda çalışan varsa beni rahatlatsin lütfen bana göre trafik de devam etse daha iyi ben hergün eve sağ salim gelebilecek mi diye düşünmek istemiyorum çok endiseleniyorum onun için dün akşam annemle konuştuk annemde iyi dusun kızım bunları göze alabiliyo musun evlilikten önce bunları da düşün dedi. Bende sohbet ederken sevgilime söyledim annen seni doldurmuş benim işim bu. İsim olmazsa seni bana kim verecek dedi sonra da zaten sen benim şartlarımi begenmiyosan herkes kendi yoluna bakar gibisinden konuştu çok zoruma gitti sanki ben kendim için endiseleniyo rum. Bende patladım sonra benim hayatimda da neyin iyi olduğuna sen karar veriyosun kendi hayatında da. Ben senin içinin rahat etmediği bi iş yerinde calisamam bile dedim sonra tartışırken ne çene varmış sende be bi susmadin dedi yüzüme kapatt ararsa napıyım telefonu acmiyayim mu sizce
Bu arada evet ben bomba imha da çalışmasını istemiyorum evet çünkü korkuyorum ama.iş onun can onun sonuçta. Bişey diyemem ben ona sadece korkumu rahtsizligimi dile getirdim annemle sohbet ettik oda iyi düşün kızım dedi sevgılıme bahsettim oda sinirlendi anneni anlıyorum seni dusunuyo ama benim işim bu . O iş olmasa kim verecek seni bana . Bunun 2 çıkış yolu var ya olumlu yada olumsuz ya sen dersin ki 'anne ben herseye razıyım bu Olumlu yol. diğeri de ben yapamicam dersin herkes kendi yoluna bakar' yani asıl problem bu cümle de. Begenmiyosan yapcak bişey yok diyor kisacasi ama benim işim söz konusu olduğu zaman onun içinin rahat etmediği bi yerde calismama izin vermez ben ne kadar burasi çok iyi bu iş benim için daha rahat desem de.
Bu arada evet ben bomba imha da çalışmasını istemiyorum evet çünkü korkuyorum ama.iş onun can onun sonuçta. Bişey diyemem ben ona sadece korkumu rahtsizligimi dile getirdim annemle sohbet ettik oda iyi düşün kızım dedi sevgılıme bahsettim oda sinirlendi anneni anlıyorum seni dusunuyo ama benim işim bu . O iş olmasa kim verecek seni bana . Bunun 2 çıkış yolu var ya olumlu yada olumsuz ya sen dersin ki 'anne ben herseye razıyım bu Olumlu yol. diğeri de ben yapamicam dersin herkes kendi yoluna bakar' yani asıl problem bu cümle de. Begenmiyosan yapcak bişey yok diyor kisacasi ama benim işim söz konusu olduğu zaman onun içinin rahat etmediği bi yerde calismama izin vermez ben ne kadar burasi çok iyi bu iş benim için daha rahat desem de.
Son düzenleme: