• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazım bi akıl verin lütfen

Konunuzdan çok açıkçası sizinle konuşma tarzı uslubu itici geldi,
''Bir sus nekadar konuşuyorsun'' demek,yada ''beğenmezsen herkes kendi yoluna''gibi kelimeler doğru değil !!
Neticede onun için endişe duyuyorsunuz,
Onun, size daha sevgilisiniz üstelik aşkım, canım, bebeğim her neyse işte korkma hep yanında olacam üzülme sen,
Allahın izni ile birşey olmaz gibi kelimeler demesi gerekli,iletişiminizde kopukluk var,
Meslek probleminden çok buna değinmeniz öncelik vermeniz daha doğru olur gibi,
Benim kizginligim da buna zaten. Ben onun istemedigi içinin rahat tetmedigi bi isyerinde calisamam izin vermez bem ne kadar benim için en iyisi bu desem de onun içi rahat değilse calisamam niye böyle. Dedigim zaman abartiyosun diyo

Benim kizginligim da buna zaten. Ben onun istemedigi içinin rahat tetmedigi bi isyerinde calisamam izin vermez bem ne kadar benim için en iyisi bu desem de onun içi rahat değilse calisamam niye böyle. Dedigim zaman abartiyosun diyo

Bundan şu anlaşılıyor,senin düşüncelerine demek ki önem vermiyor,
Yani bildiğim bildik,çaldığım düdük hesabı,

Bu arada evet ben bomba imha da çalışmasını istemiyorum evet çünkü korkuyorum ama.iş onun can onun sonuçta. Bişey diyemem ben ona sadece korkumu rahtsizligimi dile getirdim annemle sohbet ettik oda iyi düşün kızım dedi sevgılıme bahsettim oda sinirlendi anneni anlıyorum seni dusunuyo ama benim işim bu . O iş olmasa kim verecek seni bana . Bunun 2 çıkış yolu var ya olumlu yada olumsuz ya sen dersin ki 'anne ben herseye razıyım bu Olumlu yol. diğeri de ben yapamicam dersin herkes kendi yoluna bakar' yani asıl problem bu cümle de. Begenmiyosan yapcak bişey yok diyor kisacasi ama benim işim söz konusu olduğu zaman onun içinin rahat etmediği bi yerde calismama izin vermez ben ne kadar burasi çok iyi bu iş benim için daha rahat desem de.

oncelıkle bende polıs olsam neyı ıstıyorsam o konuda uzmanlaşmak ısterdım...mısal yunus olmak ısterdım kı...o gözlukler motor karızma...öhö öhö neyse bu konuya hıç gırmeyelım:KK70::KK70:
yanı her meslegın ozellıklede polsılerın tabıkı bır rıskı var...ama şöyle düşün hıç bomba ımha uzmanının hayatını kaybettıgını okumadım ben mesela..nıye hep kotu tarafından bakıyoruz kı..adam bu dalda ılerlemek ıstıyorsa bence destek olmalısınız
ama ısıne gelmıyorsa kapı orda gbı konusması çok çırkın tabıkı

oncelıkle bende polıs olsam neyı ıstıyorsam o konuda uzmanlaşmak ısterdım...mısal yunus olmak ısterdım kı...o gözlukler motor karızma...öhö öhö neyse bu konuya hıç gırmeyelım:KK70::KK70:
yanı her meslegın ozellıklede polsılerın tabıkı bır rıskı var...ama şöyle düşün hıç bomba ımha uzmanının hayatını kaybettıgını okumadım ben mesela..nıye hep kotu tarafından bakıyoruz kı..adam bu dalda ılerlemek ıstıyorsa bence destek olmalısınız
ama ısıne gelmıyorsa kapı orda gbı konusması çok çırkın tabıkı
Ya neyi istiyorsa onu yapsın. Ama dediğim gibi eşim olacaksa o adam benim, illa ki endiselenirm benim fikirlerim senin için önemli değil diyince kızıyor bana. Korkma korkacak ne var gibisinden konusuyor uslubu yanlış geldi diyorum ki konustuklarina dikkat etmiyosun . Asıl sen dikkat etmiyosun diyo bana

Back