- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Evet oda büyük bi önem taşıyorMaaşı daha iyi diye istiyordur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oda büyük bi önem taşıyorMaaşı daha iyi diye istiyordur.
herşeyi kabullenmeniz lazım, göze almalısınız. bu meslek genel olarak zor çünkü. polis eşi olarak söylüyorum bunlarıPolis olması beni korkuttu her zaman ama ondan vazgececek kadar degil. İnsan olasi İhtimalleri düşünüyor
O kadar da çok yok valla küçük illerde 1 tanecik oluyomus meselarisk risktir insan Allah a emanet çok takmayın bence o işi yapan bir sürü insan var...
Benim kizginligim da buna zaten. Ben onun istemedigi içinin rahat tetmedigi bi isyerinde calisamam izin vermez bem ne kadar benim için en iyisi bu desem de onun içi rahat değilse calisamam niye böyle. Dedigim zaman abartiyosun diyoKonunuzdan çok açıkçası sizinle konuşma tarzı uslubu itici geldi,
''Bir sus nekadar konuşuyorsun'' demek,yada ''beğenmezsen herkes kendi yoluna''gibi kelimeler doğru değil !!
Neticede onun için endişe duyuyorsunuz,
Onun, size daha sevgilisiniz üstelik aşkım, canım, bebeğim her neyse işte korkma hep yanında olacam üzülme sen,
Allahın izni ile birşey olmaz gibi kelimeler demesi gerekli,iletişiminizde kopukluk var,
Meslek probleminden çok buna değinmeniz öncelik vermeniz daha doğru olur gibi,
Benim kizginligim da buna zaten. Ben onun istemedigi içinin rahat tetmedigi bi isyerinde calisamam izin vermez bem ne kadar benim için en iyisi bu desem de onun içi rahat değilse calisamam niye böyle. Dedigim zaman abartiyosun diyo
Yani tabiki deAma bu işi birilerinin yapması gerekiyor değil mi?
Ya neyi istiyorsa onu yapsın. Ama dediğim gibi eşim olacaksa o adam benim, illa ki endiselenirm benim fikirlerim senin için önemli değil diyince kızıyor bana. Korkma korkacak ne var gibisinden konusuyor uslubu yanlış geldi diyorum ki konustuklarina dikkat etmiyosun . Asıl sen dikkat etmiyosun diyo banaoncelıkle bende polıs olsam neyı ıstıyorsam o konuda uzmanlaşmak ısterdım...mısal yunus olmak ısterdım kı...o gözlukler motor karızma...öhö öhö neyse bu konuya hıç gırmeyelım
yanı her meslegın ozellıklede polsılerın tabıkı bır rıskı var...ama şöyle düşün hıç bomba ımha uzmanının hayatını kaybettıgını okumadım ben mesela..nıye hep kotu tarafından bakıyoruz kı..adam bu dalda ılerlemek ıstıyorsa bence destek olmalısınız
ama ısıne gelmıyorsa kapı orda gbı konusması çok çırkın tabıkı