• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaza yaptıgım halde bi iyi misin demeyen sevgili ?

Konunuzda "park ederken kaza yaptim" yazdiniz. Sonra anne babam geldi baktilar bindim gittim yazdiniz.
Biri arkadan vurduysa anne babaniz gelip baktiktan sonra binip arabaya gidemezdiniz oyle, tutanak vs tutulur.

Burada bile abartiyor gibisiniz neyse.

zaten hep çevir kazı yanmasın olur tepki görünce :) şaşırmadık :)
kendi gitmek istese diğer araç sahibi bırakmazdı tutanaksız.

Sevgiliniz askerden geldimi

komutan telden bana yürüdü dediniz dediniz komutan uzman çıktı ondan bir haber varmı askeriyeye tel işi devam ediyor mu

Konuya gelince park yaparkan yan arabaya sürtünmem başka bir durum arkadan çarpmak başka bir durum

Arkadan çarpmak kazaya cezaya girer ve polislerin gelmesi tutanak vb..işler gerektirir anne baba gelip öylece binip gidilmez

Evet bence alakalı. Herkesin fikri kendine sonucta. Neden bu kadar alındınız. Sizin üstunüze titreyen biri yok sanırım
Güçlü kadınlar olayları pek dramatize etmeyi bilmedikleri için üzerlerine titrenmesine ihtiyaç da duymuyorlar. Park ederken minik bir talihsizlik yaşadım diye gelip eli ayağı titreyecek, durumu daha da krize çevirecek bir sevdicek güzel değil zaten

Güçlü kadınlar olayları pek dramatize etmeyi bilmedikleri için üzerlerine titrenmesine ihtiyaç da duymuyorlar. Park ederken minik bir talihsizlik yaşadım diye gelip eli ayağı titreyecek, durumu daha da krize çevirecek bir sevdicek güzel değil zaten
Üstune titreme ve sevgibin
Üstüne titremenin kadin olmakla bir alakası yok. Kadın da erkegin ustune titrer.cinsiyetçi buldum.yaklasımınızı

Üstune titreme ve sevgibin

Üstüne titremenin kadin olmakla bir alakası yok. Kadın da erkegin ustune titrer.cinsiyetçi buldum.yaklasımınızı
Demagoji yapıyorsunuz sadece. Basit bir park kazasında üzerine titrenecek ne var Allah aşkına. Tırnağı kırılsa yaygara koparan kadınları benimsememek cinsiyetçilik değil.

Tipik erkek hareketi. Bir arkadaşım ekmek keserken elimi kestim çok kanıyor kapatıyorum telefonu dediğinde sevgilisi aa hani ekmek yemeyi bırakmıştın sen tepkisi vermişti :KK48: Kızcağızla hala güleriz kopan parmak önemli değil ama aa sen ekmek mi yiyordun önemli olan bu ayol esprisi yapıp.. Yani öyle beklediğiniz tepkileri vermiyor erkekler bu konularda. Üstelik her insanın başına gelen böyle basit bir olay yaşadığınızda! Sizinkine kaza bile denmez Allah hepimizi kaza belalardan uzak tutsun ve korusun inşAllah :dua:

İlişkiniz beni çok yordu. Eminim sizi de. Üstelik daha yolun başındasınız. Şimdiden sürekli tartışma laf yetiştirme... Evli olduğunuzu düşünemiyorum.

Yahu adama kaza yaptım eve gidiyorum kapatır mısın demişsiniz. Şimdi de kaza yaptığımı duydu iyi misin diye sormadı diyorsunuz. Ne deseydi yalvaralım kapatma anlat nasılsın mı deseydi? İyisiniz ki tekrar arabayla yola devam ediyorsunuz. Kusura bakmayın sizi haklı bulamadım, abarttıkça abartmışsınız. Gözümden düştün diyen insana yine sevgiliniz kibar davranmış bitir o zaman demiş. Ben olsam bitsin derdim.

Küçükken aileden sevgi görmeyerek yetişmiş kız cocukları sonra böyle oluyor. Sevgilinden ilgi beklentin yüksek olur ama erkekler hiçbi zaman annen olamaz, olmaz, onlar sadece kendine ne laf edildiğine bakar, çok uzaklar yani kadın ruhundan...bunu anlaman lazım

Park ederken arabayı ya öne ya arkaya dokundurmuşsunuzdur gaza basıp fena vurmadınız heralde hani kaza yaptım elim ayağım titredi falan o kadar bir olay yok yara alacağınız bir durum değil ee babanız da birşeyiniz olmadığını görmüş ne desin..Ayrıca sevgiliniz askerdeymiş her an müsait olmayabilir 15 dk sonra konuşamayabilir park ederken dokundurmanın telaşını mı yapacak çok nazlısınız sanki.. ben direksiyon kursunda çevreyolunda kaza yaptım bu kadar panik yapmadım eşime bile akşam söyledim

Askeriyeyle bir bağlantınız var mı bilmiyorum ama uzman çavuşlar er olan askerin komutanı konumundadır . Yani komutan komutan dedin uzman çıktı demelik bi durum yok konulara açık aramak için mi giriyosunuz
Sevgiliniz askerden geldimi

komutan telden bana yürüdü dediniz dediniz komutan uzman çıktı ondan bir haber varmı askeriyeye tel işi devam ediyor mu

Konuya gelince park yaparkan yan arabaya sürtünmem başka bir durum arkadan çarpmak başka bir durum

Arkadan çarpmak kazaya cezaya girer ve polislerin gelmesi tutanak vb..işler gerektirir anne baba gelip öylece binip gidilmez

Nerde neye üzüleceğimi ben bilirim demi bundan sonra kk ya konu açar başıma şu tarz bişey geldi üzülebilir miyim derim olur mu ?
Demagoji yapıyorsunuz sadece. Basit bir park kazasında üzerine titrenecek ne var Allah aşkına. Tırnağı kırılsa yaygara koparan kadınları benimsememek cinsiyetçilik değil.

Benim esimde ayni gun 2 farkli arabayla kaza yapti aklima hic iyi misin demek gelmedi aradim kaza yaptim dedi iyi arabanin durumu nasil dedim 😂😂 benimle konustuguna gore bisey olmadigini dusundum sanirim 🤷🏻‍♀️birinde cekici gonderdim digerinde polisi aradi belki trafik eksperiyiz diye bu vurdum duymaz tavrim gunumun 12 saati kazayla geciyo en az ve olay yerinde ne fotograflar geliyo anlatamam insanlarin kaza anindaki vefat edis sekillerini gorseniz uyuyamazsiniz bence bu kadar abartilcak bisey yok acemisiniz anlasilan yada dalginliginiza geldi sadece sevgilinizin askerde oldugunu unutmayin derim siz bu olayin etkisinde 1-2 gun kalirsiniz en fazla ama sevgiliniz zaten askerde ve askere gidip psikolojisi ayni kalanini daha gormedim kii ailemde askeri personel olmasina ragmen suriyeye gidip psikolojisi bozulan bile oldu meslegi olmasina ragmen bence uzatmayin bu konuyu ve simarmayin elbette ilgi gormek herkesin hosuna gider ama durumlari degerlendirin askerden once boyle miydi mesela eger boyleyse zaten alisik olmaniz lazim ve bunca zaman devam edip bu ilgisizlige,askerdeyken bitirmeye calisiyosaniz bu yanlis ama eger askerden once bu sekilde degilse, psikolojisinin normal olmadigini anlamaniz lazim ..

Askeriyeyle bir bağlantınız var mı bilmiyorum ama uzman çavuşlar er olan askerin komutanı konumundadır . Yani komutan komutan dedin uzman çıktı demelik bi durum yok konulara açık aramak için mi giriyosunuz
Konulara açık aramak icin girmiyorum aramaya kalksam çok açığınız var zaten taa ilk konunuzdan şuan ki konunuza kadar hatta aramaya da gerek yok herkes okuyor ve anlıyor

Mesela kaza yapıpta anne baba gelip arabaya binip gidilmeyeceği gibi

Rutbe sıralamasını merak etmeyin gayet iyi bilirim
Siz o konuda komutan komutan dediniz herkes üst rütbe komutan sandı ve oylede yazdin zaten öylede anlaşıldı
Ben üst rütbe de biri bunu yapmaz yaparsa da cezası ağırdır yapamaya cesaret edemez diye yazdım ısrarla hatta ban yedim o konuda

Bir sürü alıntılar oldu sizde sıkışınca üst değil zaten uzman dediniz uzman da komutandır ama komutan değildir askerler uzmanım diye hitap eder sadece iştimalar da komutan derler

Komutan diye bir yere yazın insanlarn aklina daha üst rütbe gelir uzman gelmez bilmem anlatabildim mi

Back