• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam gerekli???

aoal

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
40
0
16
Ankara
arkadaşlar merhaba, benim sizlerden gelen akla ihitiyacım var, kısaca anlatırsam olayı;
sezgilim 75 gun acemi birliğinde askerdeydi ve dün gelecekti. tabi bende bunu bilince hazırlanmalar süslenmeler sevgilimi görücem beni iyi görsün diye bi ton hazırlık yaptım. neyse daha önce gelmeden 2 gün önce benı aradı benı arkadasım alıcak die ben de lutfen ben de geliim görüüm hiç deilse seni deidm ama kesinlikle olmaz ben yanına gelicem dedi bende pek fazla ısrar etmedim üstüne gitmedim cünkü böyle seylere sinirleniyor. neyse dun öğlen 2 civarı geldi. gelir gelmez arkadaşlarıyla buluşmus eve gitmeden onlarla 2-3 saat gecirmiş ve daha sonra babasının yanına işyerine gitmiş. tabı bunları yaparken benı hıc aramadı. bende merak edip akşam 8 gb arkadasını(ortak arkadasımz) aradım. o da geldiğinde bizimle beraberdi biraz dolaştık, sonra şirkete babasının yanına gitti dedi. tam onunla konusurken diğer bi arkadaşımız ve sevgilimin ablası benı aradı. diğer arkadaş, sevgilimin nerde oldugunu evlerinin önünde ona hosgeldin demek için bekliyormus, ablasının arama nedeni ise sevgilimi bana sorması. senın yanında mı eve gelmedi hala yoksa arkadaşlarıyla mı diye bende bilmiorum eve geliomus arkadsıyla konustum oyle dedi dedim. ve teli kapattım yıne telefonum caldı. arayan sevgilimdi. napıosun hosgeldin dedim. iim falan muhabbeti oldu. ben de dayanamayıp sordum bu saate kadar nerdeydın die o da sirketteydim dedi. ben deama arkadasın hıc oyle demiyor onlarlaymıssın ilk basta dedim. bana bagırdı ne yanı yalan mı soylucem sana die. ben de uzatmadım belki yorgundur sacmalıodur die neyse eve gir hadi artık ablan surekllı arayıp senı soruyor cok merak ettiler senı ararsın tekrar dedim ve 8.15 gb teli kapattık. benim derdim geldiinden beri sadece bir kere aradı hala bana geri dönmedi. acaba ben mı fazla buyutuorum yoksa araması mı lazımdı. ben arayamıorum. onun telefonu bende duruyor. ablasını da rahatsız edip bunaltmak, kendimi de rezil etmek istemiyorum. sizce ne yapmalıyım? ve bana askerden once bu izne geleceği zaman için; '' geldiğimde hemen senin yanına gelicem ve her gun beraber olucaz çok özledim'' dedi izne gelmeden önce. şimdi de aramaması bıraz garip değil mi yoksa ben mi yanlış düşünüyorum :S asker psikolojısınde olduğu için nasıl davranacağımı da bilmiorum :(:(

Cnm bunaltmadan biraz zamana bırak..nedense cogu öyle davranıyor aramıyor sormuyor sen ara hesap sormadan sakince yanında olduğunu onu beklediğini hissettir yeteli..bırak kimle zaman geçirmek istiyorsa geçirsin görüşelim deme o görüşmek isterse zaten gelir..ha baktın bu ama hiçseni görmeden iznini bitirip gidiyor o zaman yol ver gitsin demekki sadece askerdeyken aklına geliyorum dersin canı sıkıldıkca beni hatırlıyor dersin uzatmazsan bu iliskiyi..

Son düzenleme:
bence suan sevgilin bugday ambarına düsmüs tavuk gibi aylardır görmedigi insanları görüp hasret gidermeye calısıyor gibi ama sana bu sekilde davranması arayıp sormaması da cok garip ama illaki bi acıklaması vardır.dedigin gibi asker pskolojisi biraz degisik oluyor bence cok fazla üstüne gitme illaki sana dönücektir o zamanda tatlı bi dille bunların cevabını alabilirsin.

asker psikolojisinde olduğu için bir şey demedim ne demek ya? bir insan hangi psikolojide olursa olsun sevgilisinden uzun süre ayrı kalmışsa ilk göreceği kişi o olmalı. özellikle de psikolojisi kötüyken. bence konuşmalısın.

Önce senin yanına gelmeliydi. Benim esim, o zamanlar sozluyduk, kisa donem yapmıştı askerliği ve bitince dönüşte annesini babasını bile görmeden direkt benim yanıma gelmişti...

asker pıskolojısıyle sacmalamıs olabılır .ama tepkınız de kesınlıke cok haklısınız .

herkesden herseyden önce senı gormesı gerekırdı .

bu bır sart degıl ,ama ınsanın en cok ozleyecegı kısı sevdıgıdır!

sahsen ben de cok kırılır ıncılırdım .

tamam onun pıskolojısını de anlıyorum .kogustan bırden cıkması özgurluk gıbı ...

ne yapacagını sasırmıs balıga donmustur belkı ama ,hıc hos degıl senı gormemesı :50:

bu başlığı yazdıktan sonra dayanamayıp ablasını aradım. ablası şimdi sevgilimin müsait olmadığını beni daha sonra arayacağını söyledi. neyse aradan yarım saat gecti aradı. ben de dünden beri neden aramadığını, gelir gelmez arkadaşlarıyla buluştuğunu sordum bana ne yapmam lazımdı ki evde akrabalar var müsait olamıyorum dedi. ben de bunlar bahane değil keşke benimle daha cok ilgilenebilsen de hayatında bahsettiğin yere sahip olduğumu anlasam dedim suratına kapattım. sonra dayanamayıp tekrar aradım. hadi hazırlanda dısarı cıkalım diye. o da ablamı eve bırakıcam gelip seni alırım dedi ve 2 saat gecti hala yoooook. tekrar ablasını aramalı mıyım ki?

Asker psikolojisiyle filan ilgisi yok adam resmen seni umursamamış sen hariç bütün herkesle görüşmüş resmen bu kadar kör olma arkadaşım aç gözünü biraz değerini gör ezdirme kendini.

bu başlığı yazdıktan sonra dayanamayıp ablasını aradım. ablası şimdi sevgilimin müsait olmadığını beni daha sonra arayacağını söyledi. neyse aradan yarım saat gecti aradı. ben de dünden beri neden aramadığını, gelir gelmez arkadaşlarıyla buluştuğunu sordum bana ne yapmam lazımdı ki evde akrabalar var müsait olamıyorum dedi. ben de bunlar bahane değil keşke benimle daha cok ilgilenebilsen de hayatında bahsettiğin yere sahip olduğumu anlasam dedim suratına kapattım. sonra dayanamayıp tekrar aradım. hadi hazırlanda dısarı cıkalım diye. o da ablamı eve bırakıcam gelip seni alırım dedi ve 2 saat gecti hala yoooook. tekrar ablasını aramalı mıyım ki?

canım boyle de olmaz kı ama!

zıppırt suratına telı kapatıp sonra dayanamayıp senın araman olur mu hıc !

boyle yaparak neye kızdıgını bıle anlatamazsın .

onun gozun de suan da sureklı kaprıs yapan sımarık bır kızsın .

tepkını koydugun da sozunun ardın da olacaksın hıc aramayacaksın .

boyle yapacaksın kı senı cıddıye alsın .

Aman neymiş bu askerlik psikolojiside
Daha gitmeden başlar gelirler senelerce sürer bu psikoloji:)
Bu kadar esnek düşünemicem valla...

Canım sende k.bakmada hem sana değer vermeyen bir adamı saatlerce bekliyorsun
üstüne arayıp suratına kapatıp tekrar arayıp buluşmaya çağırıyorsun üstüne ekiliyorsun
Halen aramalımıyım diye soruyorsun pess yani
Adamın umrunda değilsin koşa koşa ilkin ailesine,sonra sana gelmesi gerekirken arkadaşlarına gitmiş
Benim için ayrılık sebebi olur.

Back