- 21 Kasım 2017
- 28.061
- 121.143
- 598
Hayır şu an anne babası hasta. Doğumdan sonra da çocuk babasına düşkün olacak.parası yoool hanımefendi gidemezzz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır şu an anne babası hasta. Doğumdan sonra da çocuk babasına düşkün olacak.parası yoool hanımefendi gidemezzz![]()
İmkanım olsa neden gitmiyeym. Yaşadığım yerden minibüs bile geçmiyor en yakın otogar 1 saat uzaklıkta oraya gitmem için taksi lazım. Taksiyi arıyorum oraya hizmet vermiyoruz diyorlar buranın insanı da bir değişik. Param yok diye dalga geçiyorlar evt ama gerçekten şu sıralar eşimde bende sıkışıgz ben eşim zor durumdaydi diye ise gidip geliyordu yanımdaki parayi ona verdim iş yerinde mahçup olmasın diye. Yoksa tabikide bizim de her kadin gibi kıyıda köşede paramız vardı. Ama bitti o da. Sorun maddiiyatta degil eğer gerçekten göndermek isteseydi ne yapıp edip bir yolunu bulurdu ben tanıyorum onu. Bu defa o da gelmek istedi diye bir anda fikri değişti annesiyle babasının onu etkiledigini düşünüyorumÇok garipsiniz sanki 1950 li yıllarda çok uzak diyarlara gelin gitmiş çaresiz çocuk gelin konusu gibi olmuş
Yargılamak istemem ama 2024 yılında internet çağında modern bir dünyada yaşıyoruz hadi bu geçimsiz evlilikte çabucak hamile kalmanızı geçtim, bir kadın maaşıyla kendi imkanlarıyla uçak bileti alıp ailesini görmeye gitmez mi? Bunun için eşin parasını ve iznini istemek eşten getirip götürmesini beklemek çok kötü bir durum.
Çünkü %99’u numunelik.bugün ne çok uzman gömüldü burda be![]()
öff ne sıkıntılarrr vaaar. evliya mübarekHayır şu an anne babası hasta. Doğumdan sonra da çocuk babasına düşkün olacak.
İlginç. Zaten genelde korunarak hamile kalıyorlarKorunmak istemeyen kadınların hep bir bahanesi var bunlarla ilgili. Yine de en kolayı prezervatif. Zaten konu sahibi de çocuk olursa evine bağlanır zihniyetindeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Kız nerde yaşıyon, bana yakın bir yerse valla gelip seni otogara bırakırımİmkanım olsa neden gitmiyeym. Yaşadığım yerden minibüs bile geçmiyor en yakın otogar 1 saat uzaklıkta oraya gitmem için taksi lazım. Taksiyi arıyorum oraya hizmet vermiyoruz diyorlar buranın insanı da bir değişik. Param yok diye dalga geçiyorlar evt ama gerçekten şu sıralar eşimde bende sıkışıgz ben eşim zor durumdaydi diye ise gidip geliyordu yanımdaki parayi ona verdim iş yerinde mahçup olmasın diye. Yoksa tabikide bizim de her kadin gibi kıyıda köşede paramız vardı. Ama bitti o da. Sorun maddiiyatta degil eğer gerçekten göndermek isteseydi ne yapıp edip bir yolunu bulurdu ben tanıyorum onu. Bu defa o da gelmek istedi diye bir anda fikri değişti annesiyle babasının onu etkiledigini düşünüyorum
Taksi otogara da götürmüyorsa niye var? Adamlar en çok parayı oradan kazanır, mesafe iyiymiş. Neresi orası, hangi distopya?en yakın otogar 1 saat uzaklıkta oraya gitmem için taksi lazım. Taksiyi arıyorum oraya hizmet vermiyoruz diyorlar
İmkanım olsa neden gitmiyeym. Yaşadığım yerden minibüs bile geçmiyor en yakın otogar 1 saat uzaklıkta oraya gitmem için taksi lazım. Taksiyi arıyorum oraya hizmet vermiyoruz diyorlar buranın insanı da bir değişik. Param yok diye dalga geçiyorlar evt ama gerçekten şu sıralar eşimde bende sıkışıgz ben eşim zor durumdaydi diye ise gidip geliyordu yanımdaki parayi ona verdim iş yerinde mahçup olmasın diye. Yoksa tabikide bizim de her kadin gibi kıyıda köşede paramız vardı. Ama bitti o da. Sorun maddiiyatta degil eğer gerçekten göndermek isteseydi ne yapıp edip bir yolunu bulurdu ben tanıyorum onu. Bu defa o da gelmek istedi diye bir anda fikri değişti annesiyle babasının onu etkiledigini düşünüyorum
Taksi otogara hizmet vermiyormuş. Yersen.Abla ne dramcısın heryere taksi var başka taksi durağı mi yok kuş uçmaz kervan geçmez yerde misin? Dışarı çıksan bir otobüs , minibüs de mi yok. İlla taksi mi olacak? Ayrıca çoğu otobüs firmalarının kendi servisleri var kapıdan alıyorlar. Tabi hala varmı bilmiyorum ege de vardı. Sormak lazım yani gitmek isteyen her türlü yol bulur sen daha çok eşinle bunu inat meselesi haline getirip yola gelmesini istiyorsun ama adam nato kafa nato mermer.
Borç harç bulacak kadar anlamadım sanki yurtdışı mı yaşıyor ailen?
Taksi otogara hizmet vermiyormuş. Yersen.
Beytüşşebapta falan mı acaba konu sahibi abahahdnAbla ne dramcısın heryere taksi var başka taksi durağı mi yok kuş uçmaz kervan geçmez yerde misin? Dışarı çıksan bir otobüs , minibüs de mi yok. İlla taksi mi olacak? Ayrıca çoğu otobüs firmalarının kendi servisleri var kapıdan alıyorlar. Tabi hala varmı bilmiyorum ege de vardı. Sormak lazım yani gitmek isteyen her türlü yol bulur sen daha çok eşinle bunu inat meselesi haline getirip yola gelmesini istiyorsun ama adam nato kafa nato mermer.
Borç harç bulacak kadar anlamadım sanki yurtdışı mı yaşıyor ailen?
Bunu biz biliyoruz da Sevgi bilmiyor belli ki.Taksicilerin en sevdiği 2 grup vardır 1 uzun yol yolcusu 2 turistler![]()
İste bu kadar basit ve konu kilitMillete çemkirmek yerine, koca kisisine çemkirin. Yiyorsa
Beytüşşebapta falan mı acaba konu sahibi abahahdn![]()
Geneli bilemem ama benim kocam uzman çavuş. Tabi biz tanıştığımız da ikimizde özel sektör calisaniydik. Şimdi ben memurum o uzman çavuş. İyi ki evlenmisim diyorum. Bence meslekten çok adam olanı bulabilmekte mevzuDışarı çıkıp 10 erkeği kucaklasam 9u uzman çavuş. İyi olma ihtimali çok düşükmüş evet![]()