- 24 Ağustos 2020
- 3.042
- 7.671
- 108
Evde sıkıntıdan çocuk yapmış demekHerkesin yerine soracağım çok heyecanlandım.
Neden çocuk peki?
Bir de aileniz size gelsin. Onlar niye gelmiyor?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde sıkıntıdan çocuk yapmış demekHerkesin yerine soracağım çok heyecanlandım.
Neden çocuk peki?
Bir de aileniz size gelsin. Onlar niye gelmiyor?
Arayin aileniz gelsin. Donuste de beraber doner davayi acarsin. Aileyi gormeden bir omur boyle gecer miBiliyorum artık sürekli konu actigim için benden bıkanlariniz yine mi bu diyenleriniz olacak. Fakat burda hiç arkadaşım olmadigi için tanıdığım kimsede olmadığı için derdimi kimseye anlatamıyorum. Buraya anlatınca en azından çok rahatlıyorum. Şimdiden hakkınızı helal edin. Arkadaşlar beni bilen biliyor önceki açtığım konulardan. Ben 8 ay oldu evleneli. 3 buçuk aylık hamileyim. 8 aydır sadece 1 defa gidip ailemi gorebildim onda da 10 gün kalabildim. O 10 gunde hemen hemen her gün arayıp ne zaman geleceksin diye soruyordu ben gittiğimden hiç bir şey anlayamadım. 4 ay oldu ailemi göremiyorum ve çok özledim annemi babamı kardeşlerimi. Bayramda da gidemedim. Eşimle aramız kötüydü şuan bile çok iyi sayılmaz defalarca kez bosancagimi söylememe rağmen kabul etmiyor hamilesin senin psikolojin bozulmuş bu geçici bir durum deyip beni ciddiye almıyor adam. Halbuki yaşadıklarımın hamilelik ile ilgisi yok. Bana söz vermişti izne ayrıldığım gibi senle beraber gideceğiz diye. Ben çok mutlu oldum bunu duyunca hem ikimize de iyi gelir dedim. 2 gün oldu izne ayrılalı şimdi de diyor ki param yok gidemeyiz tm beni gönder diyorum olmaz seni de tek başına göndermek istemiyorum diyor. Parasız gönderemem diyor. Ben anlamıyorum bana gelince mi para yok. Babasi umreye gidecek diye hemen sağa solu arayan adam bana gelince tık yok . Resmen aylardır evdeyim Bi yere çıkmıyoruz yaptığımız bir aktivite yok çok bunaldım sıkıldim artık öyle bir duruma geldim ki kafayı yiyecek durumdayım. Aileme gitmek istiyorum konuyu actigim gibi hemen tartışma başlıyor sen benim durumumu bilmiyor musun diye. Çok çaresizim çok. Artık dayanacak gücüm kalmadı. Annemi babamı kardeşlerimi çok özledim![]()
Yok hayır boşanma sebebim o değil başka mevzulardan dolayı kocama ilgim kalmadi artık. Beni bu hale onlar getirdi
bana ne kızıyorsunuz ya huHayır 1000 liram bile yok. Açık ve net
boşanamaz 1000 lirası yokMeslek sahibi olmayıp çalışmayın birde böyle tiplerle evlenin olacağı bu işte. Ya eyvallah etmeyip boşanacaksın yada böyle devam edeceksin başka çözüm yok
Sinir oluyorum ben ya. Söylendikleri hayatı kendileri seçip yaşıyorlar sonra konulardan geçilmiyor. Ayaklarımın üzerinde durayım elin adamı bugün iyi olur ama yarının garantisi yok demiyorlar. Aman evleneyim kocam baksın kafası sonta arkadaşlar 1000 liraö bile yok. Bu kafayla giderse 1000 lira değil 1 lirası bile Olmaz zatenboşanamaz 1000 lirası yok![]()
Yok bore kocasi ve koca ailesi berbat. Kizi kurt diye otekilestiriyorlar, her gun evlerine oturmaya gitmek zorundaydi bi ara. Koca da ana baba kuzusu konu sahibine hihi tamam diyip hep anasina babasina kuklalik yapiyor.Ailenize gitmiyorsunuz diye mi boşanacaksınız?8 aylık evlilik ve üç buçuk aylık hamilelik var ortada.Sanırım siz evliliği çok yanlış anlamışsınız.
Çok hatalı tavrı var. Deprem bölgesindeyiz önceki evimiz yıkıldı diye ailesiyle aynı binada oturmak zorunda kaldık. Kayinpederim benimle konuşmaz yüzüme gulmez nedeni ne biliyor musunuz sırf doğuluyum diye. Evt esim bu konuda arkmda fakat eşim aşırı derecede de anneci. Burda hiç huzurum yok sürekli onlar yüzünden eşimle tartışıyoruz halbuki birbirimizi çok seviyoruz burdan uzaklaşınca gerçekten ikimiz de öyle iyiyiz ki. Burda yapılacak hiç bir aktivite yok. Eşim bir gün evde kalsın onlara koşar yok bahçeye gidelim yok bağa gidelim yok oğlum şunu yap. Bende sürekli ev ev neden bende insanım 4 aydır şu sokaktan ilerisine gidemedim. Defalarca kez söylememe rağmen psikolojim alt üst oldu. Evt ailemi özlüyorum bu normal değil mi sizce. Yabancıyım buralara. Kimim kimsem yok. Benim tek istediğim sadece gidip az da olsa kafamı toparlamak. Bu şekilde sağlıklı bir hamilelik geçiremiyorum çünkü.bana ne kızıyorsunuz ya hukonu açtınız fikrimi söyledim. bence evlenmeden önce evliliğin ne olduğunu kafanızda oturtmanız gerekirdi. kusura bakmayın.
esinizin tek yanlışı önce izinli olduğumda gideriz diyip sonradan sözünü tutmaması. baska da hatalı bir tavır göremedim.
bir de gebe kalmiş.. ne bileyim yine Allah yardımcıları olsun. bi de bize kızıyorSinir oluyorum ben ya. Söylendikleri hayatı kendileri seçip yaşıyorlar sonra konulardan geçilmiyor. Ayaklarımın üzerinde durayım elin adamı bugün iyi olur ama yarının garantisi yok demiyorlar. Aman evleneyim kocam baksın kafası sonta arkadaşlar 1000 liraö bile yok. Bu kafayla giderse 1000 lira değil 1 lirası bile Olmaz zaten
Ben koştur koştur çocuk yapmasına kızdımYok bore kocasi ve koca ailesi berbat. Kizi kurt diye otekilestiriyorlar, her gun evlerine oturmaya gitmek zorundaydi bi ara. Koca da ana baba kuzusu konu sahibine hihi tamam diyip hep anasina babasina kuklalik yapiyor.
Ne kadr kötü kalplisiniz ne yaşadığımı bilmeden bu şekilde konusabiliyorsunuzboşanamaz 1000 lirası yok![]()
Sanane o benim sorunum cocuksa çocuk. Sence burdaki tek sorun çocuk mu.Ben koştur koştur çocuk yapmasına kızdım.
Bende ücretsiz izindeyim ailem her onlara geldiğimde para verir zorla. Olur bir kötü bir şey yaşarım bilet paran olsun derbir de gebe kalmiş.. ne bileyim yine Allah yardımcıları olsun. bi de bize kızıyorannem bana her zaman ne olursa olsun eve dönmek için paran olsun der. bunlar neye güveniyor anlamıyorum
kuzum kp seni sevmek zorunda değil. evlenmeden önce doğulu olduğunu bilmiyor muydu? madem kocan bu kadar sıkıntılı neden ilk basta nikah masasına oturdun? düsüncen neydi? hadi diyelim kandırdı baska biri olarak gösterdi kendini.. neden bir de üstüne gebe kaldın? daha 8 ay olmuş ya. çocuk oyuncağı mı? be hayal ediyordunuz evlenirken?Çok hatalı tavrı var. Deprem bölgesindeyiz önceki evimiz yıkıldı diye ailesiyle aynı binada oturmak zorunda kaldık. Kayinpederim benimle konuşmaz yüzüme gulmez nedeni ne biliyor musunuz sırf doğuluyum diye. Evt esim bu konuda arkmda fakat eşim aşırı derecede de anneci. Burda hiç huzurum yok sürekli onlar yüzünden eşimle tartışıyoruz halbuki birbirimizi çok seviyoruz burdan uzaklaşınca gerçekten ikimiz de öyle iyiyiz ki. Burda yapılacak hiç bir aktivite yok. Eşim bir gün evde kalsın onlara koşar yok bahçeye gidelim yok bağa gidelim yok oğlum şunu yap. Bende sürekli ev ev neden bende insanım 4 aydır şu sokaktan ilerisine gidemedim. Defalarca kez söylememe rağmen psikolojim alt üst oldu. Evt ailemi özlüyorum bu normal değil mi sizce. Yabancıyım buralara. Kimim kimsem yok. Benim tek istediğim sadece gidip az da olsa kafamı toparlamak. Bu şekilde sağlıklı bir hamilelik geçiremiyorum çünkü.