Sizce de inandırıcı değil dimiözelden aramış ama
sevgilinin sana yalan söylemesine takıl bence kızın aramasına değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizce de inandırıcı değil dimiözelden aramış ama
sevgilinin sana yalan söylemesine takıl bence kızın aramasına değil
değil tabiki zaten yalan da söylemiş ya da başkasıyla konustu bir sür seçenek varSizce de inandırıcı değil dimi
Bir çalışanın numara alıp akşam ne yaptınız oldu mu diye aramasi ne kadar doğru ve inandırıcı onu söyler misiniz sizce doğru olabilir mi
Kızın numarasini ben inanmiyip arama kaydının resmini isteyince sildi bana başta iphone musteri hizmetleri dedi istedim baktım arama kaydindan atamiyor ordan anladim bir yalan olduğunu sonra arama kaydının resmini o numarayı silip attı kızın numarasını görüp kim bu demeyim diye
Gerçekleri nasıl ogrenicem peki bendeğil tabiki zaten yalan da söylemiş ya da başkasıyla konustu bir sür seçenek var
eğer gercekten o kız aradıysa 2 saat ne konuştu
yeni bi telefon bilgisayar mı tasarladılar
Ve ilk yalan söyleyip sonra bana guvenmiyorsun diyip ayrıldı sonra bunları anlattıişte eğer y
ooooo senin sevgiln çok kaşınmış..
bi de ayrıldı mı senden güvenmiyorsun diyeGerçekleri nasıl ogrenicem peki ben
Basta aynen öyle sürekli guvenmiyorsun böyle ilişki istemiyorum dedi sonra bunları söyledi tamam senden saklamicam sen kazandın gerçekleri söylüyorum diyip bunları söyledi sence ne kadar inandırıcıbi de ayrıldı mı senden güvenmiyorsun diye
Basta aynen öyle sürekli guvenmiyorsun böyle ilişki istemiyorum dedi sonra bunları söyledi tamam senden saklamicam sen kazandın gerçekleri söylüyorum diyip bunları söyledi sence ne kadar inandırıcı
Erkek arkadaşımın telefonu bozuktu daha doğrusu telefon donuyordu .Apple servisine yolladı bazı şeylerden dolayı geri yolladilar o da teknik servisi aradı sonra bilgisayarla yapması gerekince amcasınin evine gitti çünkü kendisinde bilgisayar yok hatta sonra teknik servise ben bagladim konuştular falan olmayınca tekrar kapattı neyse sonra ben onu arıyorum telefon meşgul kiminle konusyorsun dedim teknik servis dedi 2 saat boyunca güncellemeler şu bu derken saat 11 i buldu ınanmadim teknik servis 8.30ta kapanıyor çünkü .üstüne gittim açıklama yapmadı teknik servis gizem falan dedi .Sonra gece ben sana doğruyu soylicem deliriceksin biliyorum ondan sakladım dedi .Ilk aradığım da teknik servisi annemin numarasından aramistim kız da hat kesilirse size geri dönüş yapalım diyerek numaramı istedi dedi .sonra gece baktım aradı normalde yasak sizi böyle kendi numaramdan aramam ne olur şikayet etmeyin yardimci olim dedi ve sonra yapmam gerekenleri söyledi kendisi orda calisyor diye öğrenmiş artık dedi .imeil numarasini istedim şikayet etmek için vermedi kıza ben şikayet etmem dedim işinden olur dedi .Bu olay ne kadar doğru olabilir ? Icım içimi yiyor 2 saat boyunca konuştular ve amcasınin yanında hiç rahat konusamazdi. Ya kız tekrar ararsa yazarsa ya da bu anlatılan sizce doğru mu ve 18 yaşındayiz o arayan bayan bizden mutlaka büyüktür anlamıyorum
Senin bildiklerin kadar bilmediklerin de var bence canım çünkü yalan var korktugundan dolayı ilişkiyi bitirme var sonra doğruyu söyleme var ki onun da dogrulugu yüzde yüz tartışılırBasta aynen öyle sürekli guvenmiyorsun böyle ilişki istemiyorum dedi sonra bunları söyledi tamam senden saklamicam sen kazandın gerçekleri söylüyorum diyip bunları söyledi sence ne kadar inandırıcı
arkadaşımın sevgilisi,arkadaşımı bir bankanın gsm operatörüyle telde konuşmaları sonuçu aldattı,nasıl yaptılar anlamadık bunu diyim artık kimseye tam olarak güvenilmezerkek arkadaşına güveniyorsan sorun yok...telefon konuşmasından etkilenip görüşçek deiller heralde..