Ne yapmam gerek ?

Iyi tamam da baska kızla konusucak kadar musait bir ortamda değildi o zaman .Ne olabilir ki ben anlamıyorum
ben de burdan anlayamam bunu sen araştırıcaksın öğreniceksin emin misin doğru söylediğinden ?
değilsin orda olmadan o konuşmaya şahit olmadan olamazsın da..
ama ilk lafın kızı işinden etmeye yönelik olmasın
ekmek parası kazanmak apayrı bir dünya
ben bana iş yerinde ana avrat söven arkadaş ev geçindiriyo diye ağzımı açıp tek kelime etmedim kimseye.
çünkü en ufak bi payı bile olsa sevgilinin bu konuşmada vebali senin boynunda kalır.

ben de burdan anlayamam bunu sen araştırıcaksın öğreniceksin emin misin doğru söylediğinden ?
değilsin orda olmadan o konuşmaya şahit olmadan olamazsın da..
ama ilk lafın kızı işinden etmeye yönelik olmasın
ekmek parası kazanmak apayrı bir dünya
ben bana iş yerinde ana avrat söven arkadaş ev geçindiriyo diye ağzımı açıp tek kelime etmedim kimseye.
çünkü en ufak bi payı bile olsa sevgilinin bu konuşmada vebali senin boynunda kalır.
Doğru söylediğinden emin değilim 2 saat boyunca ne konuşmuş olabilir benim beynim almıyor ve bana başta yalan söyledi ya bu anlattığı gibi bir şey olmasına imkan var mı

şikayet edilemez zaten bu durum.eğer anlattıkları doğruysa sevgilinin kız kendi numarasından aramış.kime ne ki bu durum.iş çıkışı özel hayatı kimse karışmaz buna.ayrıca müsait bir ortamda değildi diyorsun.anlattığı hikayeye inanmıyorsun ama bulunduğu ortamın müsait olmadığına mı inanıyorsun.yapacak adam müsait ortamı da yaratır canım hiç merak etme.

Doğru söylediğinden emin değilim 2 saat boyunca ne konuşmuş olabilir benim beynim almıyor ve bana başta yalan söyledi ya bu anlattığı gibi bir şey olmasına imkan var mı
bak ben 4 yıldır hizmet sektöründeyim diyelim kız zengin koca avcısı
o operatördeki insanlar hat sahibinin tüm bilgilerini görebiliyorlar
18 yaşındaki adamı kim napsın??
hadi diyelim sesinden hoşlandı kız
sevgilin de ona karşılık vermiş ki 2 saat konuşmuşlar
ama mesai saati dışında aranıyorsa sevgilin ve 2 saat sürüyorsa flört etmişler bu kadar basit
bunun içinde kızı değil sevgilini suçlamalısın.

Kiz kendi telefonundan ariyor ve 2 saat konusuyor ne guncelemesiymis 2 saat..
2 saat icinde yeni telefon icat edilir..
Burda tek suclu kiz degil . Sevgilin de suclu!!

şikayet edilemez zaten bu durum.eğer anlattıkları doğruysa sevgilinin kız kendi numarasından aramış.kime ne ki bu durum.iş çıkışı özel hayatı kimse karışmaz buna.ayrıca müsait bir ortamda değildi diyorsun.anlattığı hikayeye inanmıyorsun ama bulunduğu ortamın müsait olmadığına mı inanıyorsun.yapacak adam müsait ortamı da yaratır canım hiç merak etme.
arka odaya geçti mi biter iş isterse sülalesi olsun yanında hadi o da olmasın tuvalette konuşur.

Erkek arkadaşımın telefonu bozuktu daha doğrusu telefon donuyordu .Apple servisine yolladı bazı şeylerden dolayı geri yolladilar o da teknik servisi aradı sonra bilgisayarla yapması gerekince amcasınin evine gitti çünkü kendisinde bilgisayar yok hatta sonra teknik servise ben bagladim konuştular falan olmayınca tekrar kapattı neyse sonra ben onu arıyorum telefon meşgul kiminle konusyorsun dedim teknik servis dedi 2 saat boyunca güncellemeler şu bu derken saat 11 i buldu ınanmadim teknik servis 8.30ta kapanıyor çünkü .üstüne gittim açıklama yapmadı teknik servis gizem falan dedi .Sonra gece ben sana doğruyu soylicem deliriceksin biliyorum ondan sakladım dedi .Ilk aradığım da teknik servisi annemin numarasından aramistim kız da hat kesilirse size geri dönüş yapalım diyerek numaramı istedi dedi .sonra gece baktım aradı normalde yasak sizi böyle kendi numaramdan aramam ne olur şikayet etmeyin yardimci olim dedi ve sonra yapmam gerekenleri söyledi kendisi orda calisyor diye öğrenmiş artık dedi .imeil numarasini istedim şikayet etmek için vermedi kıza ben şikayet etmem dedim işinden olur dedi .Bu olay ne kadar doğru olabilir ? Icım içimi yiyor 2 saat boyunca konuştular ve amcasınin yanında hiç rahat konusamazdi. Ya kız tekrar ararsa yazarsa ya da bu anlatılan sizce doğru mu ve 18 yaşındayiz o arayan bayan bizden mutlaka büyüktür anlamıyorum

iki saat konuşmuşlar ve siz tekrar ararsa diye korkuyorsunuz, bence erkek arkadaşınızdan korkun kızdan değil

Benim korkum acaba söyledikleri doğru mu yoksa arayan başka biri mi ne konuşmuş lar bu

sevgiline güvenmiyosan ne olmuş kim aramış kimle neyapmış hep düşünür durursun..güven olamadan zaten olmaz.ilişki yürümez

sevgiline güvenmiyosan ne olmuş kim aramış kimle neyapmış hep düşünür durursun..güven olamadan zaten olmaz.ilişki yürümez
Insan gerçeği merak ediyor ama bilemiyorum işte öyle bir şey olabilir mi ki apple daki kız akşam aramış olabilir mi hem o kadar insan içinden onu

ozaman kızın numarasını sana versin sevgilin..iş yerine şikayet için değil söz de kızı arıcam da.Ara ve sor..madem için içini yiyo

Bir çalışanın numara alıp akşam ne yaptınız oldu mu diye aramasi ne kadar doğru ve inandırıcı onu söyler misiniz sizce doğru olabilir mi
özelden aramış ama
sevgilinin sana yalan söylemesine takıl bence kızın aramasına değil

ozaman kızın numarasını sana versin sevgilin..iş yerine şikayet için değil söz de kızı arıcam da.Ara ve sor..madem için içini yiyo
Kızın numarasini ben inanmiyip arama kaydının resmini isteyince sildi bana başta iphone musteri hizmetleri dedi istedim baktım arama kaydindan atamiyor ordan anladim bir yalan olduğunu sonra arama kaydının resmini o numarayı silip attı kızın numarasını görüp kim bu demeyim diye

X