- Konu Sahibi heyozgurluk
-
k.v k.p geldiler nispet yapar gibi bak bi gün evden çıktım kahvaltı yapyısunuz akşam dedi dedim temizlik yaptım yoruldum bişey yapamadım olsun bizde temizlik yapıyoruz ama yemeğimizide yapıyoruz falan diyo sinirlendm ozaman kimse bana güvenmesn dedim topladım masayı çay içermisin dedim k. V hemen yok iştahımız kaçtı diyo iyi zaten bende yorulmuştum demlemeye niyetim yok dedim eşim hiç ağzını açıp tek gelime etmedi yaaa ben de ilk defa k. V böyle cevap verdim ondan önce gülüp geçerdim eşimin abisi anladı bozulduğumu öptü gitti beni onun dışında kiöse bişey demedi eşim onlar gidince bile bişey demedi gittim yattım kavga ettik barıştık falan ben ne yapıcam eşim bi türlü bizi ikimiz tek aile olarak görmüyor belikli nasıl dur dicem of 5 ayda insan bu kadar yorulurmu insan aslında eşimle çok iyi anlaşırız tek sorunumuz bu konu ama en büyük sorunlardan birini yaşıyorum pufff
Valla canım eşinin artık bı aile olduğunuzun şuuruna varması lazım gerektiği zaman annesine gerektiğinde de sana dur demeyi bilmesi lasim lasim da bunu nasıl basarabiliceksin İnan bilmiyorum kısmen bende yasıyorum çünkü :/
arkadaşım ortada extrem bir durum olmuş
eşin zaten insan gibi girmiş mutfağa kendisi birşeyler hazırlamaya başlamış
görümce de senin tavırlarından ürkmüş inecekmiş, kendin bırakmamışsın
evine misafir gelen kayınvalidene söylediğin cümleler ne kadar çirkin
insan evine gelene böyle şeyler söyler mi?
senin eşin ya da kayınvaliden ben olsaydım, o cümlelerin çok güzel karşılığını alırdın..
allahtan yumuşak huylu naif insanların içine düşmüşsün de, tepki vermemişler
şükret haline..
Canım işin zor anlıyorum ama düzelmeside zor ya baştan yakın olmayı kabul etmicektin yada mecbur katlanıcaksın maşallah çokta kalabalık aile biri bıraksa öbürü bırakmaz daha az umursamaya görmezden gelmeye çalışcaksın başka bi yol göremedim ben eşin değişmez malesef zamanla alışırsın. Bence artık hiç ses çıkarma çalışıyosan kendi maaşını kaptırma gersini boşver sonra eşinde seni suçluyo sen kötü oluyosun bırak ne yaparsa yapsın evi geçindirsin yeter.
şuuru yerine geldiğinde her şey için geç olmasından korkuyorum aslına bakarsan
Umarım cnm ya hiç sürat yapmamisimdir dolsun k.valide ne ama bence tavrını görmesi acısından rahatsız olduğunu bilmesi gerekir Bazende suratını aşıp bu bı tavır olarak görürse tavır koymak lasim yaa ne bileyim :/
evet haklısın o günki olaydan sonra daha hiç görmedim zaten ama artık anlayana kadar belli edicem ona eşime söyledim bişey değişmiyo bide ona belli ederek deneyelim bakalım bu sefer ne olur :)
ayyy ilk evlendiğim zamanlar benimde böleydi.kv ta uzaktan geldi burnumun dibinden ev tuttu bide siz yakın olsun die aradı evi sanki çok lazımmış gibi.hem bize hiç bişe yapmadılar evlerindeki ç.mak. tlf taksidini bile bize yıktılar kendi borçlarımız taksitlerimizde vardı bide gelir gelir ağlar zırlar para isterdi.ben çalışıyodum ozaman.deli olurdum ben kazancımı ailenle bölüşmek zorundamıyım die.10 yıldır evliyim şurda 3-4 yıldır artık istemiyolar.ha istedikleri bişe değil geri vermiyolarda bi teşekkür bile yok.evde 3 kişi çalışıyo oğlanlar zevk peşinde bide utanmadan para para die istiyolardı.bende çalışmıyorum 7 yıldır.eşimde anladı zaten geç oldu ama şimdi kafam rahat.isteseler bile yok dio.2 çocuğum var tek başına çalışıyo ama bunu düşünen olmuyo tabi.
sen ne yaparsan yap eşin yine bildiğini okur.sende ufaktan ufaktan eksiğin varsa takside gir.eşine tatlılıkla konuşarak aldır istediklerini.kendide zorlanınca zaten veremez para.ben böle yapa yapa kurtuldum çünkü.adamlar zorlanmayınca akıllanmıyorlar.sen verme deyince inada biner anam der veriri.kkatlanıcan mecbur görmezden gel.sende tatlılıkla isteklerini al.bakma kkimseyede.
ayyy ilk evlendiğim zamanlar benimde böleydi.kv ta uzaktan geldi burnumun dibinden ev tuttu bide siz yakın olsun die aradı evi sanki çok lazımmış gibi.hem bize hiç bişe yapmadılar evlerindeki ç.mak. tlf taksidini bile bize yıktılar kendi borçlarımız taksitlerimizde vardı bide gelir gelir ağlar zırlar para isterdi.ben çalışıyodum ozaman.deli olurdum ben kazancımı ailenle bölüşmek zorundamıyım die.10 yıldır evliyim şurda 3-4 yıldır artık istemiyolar.ha istedikleri bişe değil geri vermiyolarda bi teşekkür bile yok.evde 3 kişi çalışıyo oğlanlar zevk peşinde bide utanmadan para para die istiyolardı.bende çalışmıyorum 7 yıldır.eşimde anladı zaten geç oldu ama şimdi kafam rahat.isteseler bile yok dio.2 çocuğum var tek başına çalışıyo ama bunu düşünen olmuyo tabi.
sen ne yaparsan yap eşin yine bildiğini okur.sende ufaktan ufaktan eksiğin varsa takside gir.eşine tatlılıkla konuşarak aldır istediklerini.kendide zorlanınca zaten veremez para.ben böle yapa yapa kurtuldum çünkü.adamlar zorlanmayınca akıllanmıyorlar.sen verme deyince inada biner anam der veriri.kkatlanıcan mecbur görmezden gel.sende tatlılıkla isteklerini al.bakma kkimseyede.
Ne fikir yazsak tıkanıyo :44:
Maaşları iyiyse çocuklar ailelerine destek olsun isterim onlarda bizi bakıp büyütmüşler bizimde görevimiz ama 700 tl yetiyoken burun kıvırmak saçma geldi bana bide sadece onun ailesi yok sende kendi ailene harçlık yolla o zaman ama öyle desen kızar zaten şimdi sana alma dememesi sıkıştığında senin ödeyeceğini bildiğin için sıradan bi işin varsa çık gitsin derdim ama çalışan insana evde oturmakta zor gelir vercek olanda yine verir zaten. Herşey eşinde bitiyo ama nasıl yola gelcek hiç bilmiyorum sen zaten herşeyi denemişsin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?