ne yapmalıyım ?

104 sayfayı okuyamayanlar ve pembesu pembesu yu daha önceki konulardan takip eden biri olarak özet geçim: eşiyle ta üni yıllarından birbirlerini severek evlendiler. Büyük emekler vererek aile apartmanındaki eski evi yaptırıp oturdular. Anahtarı da kv ye verdiler. Ama hiç bir zaman özel hayatları olmadı. Kv özünde iyi gibi dursada pembesu pembesu nun evinden çıkmadı. Hatta bir keresinde pembesu pembesu eve geldiğinden bekar kaynı onların evinde banyo yapıyordu. Kv evde misafir ağırladı evi değiştirdi. Onlar evdeyken bilr anahtarla eve girdi. Eşi ilk başta olayın vahametini anlamadı anladığında anahtarı değiştirdiler. Kv ayılıp bayıldı. En son rahat ettik derken kb camdan içeri girmeye başladı. Haklı olarak pembesu pembesu kızınca ana oğul olayı normalleştirmeye çalıştı. En son kafa dinlemek için ağva ya gitti. Eşi orda da yalnız bırakmadı peşinden gitti. Taşınmak istediğini söyledi ona da eşi annem babamın emaneti diye yanaşmadı. pembesu pembesu ailesinin yanına gitmeye karar verdi. Eşi tamam diye onu terminale götürken... mutlu son: eşi pembesu pembesu nun işyerine yakın bir ev tuttu kontrat yaptı taşınıyorlar.:halay:

Buarada başından beri takip ediyorum kendimce yorum yapıyorum konuna ve şuan mutlu olmana okadar cok sevindimki umarım bundan sonra ağzınızın tadi hiç bozulmaz çok mutlu olursunuz. Eşinizi tebrik ediyorum size böyle sahip çıkması ne kadar güzel çok şanslısın pembesu pembesu tez zamanda mutlu yuvanıza minişleriniz katıldın inşallah :dua::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok mutlu olduk ben bir de eşimle takip edip üzülüyorduk halinize. Allah hayırlısıyla bebekle de taçlandırsın mutluluğunuzu. Yeni evinizde ağız tadıyla, huzurla, sağlıkla oturun inşallah. Merak etmeyin o evi güzel yapan sizin mutluğunuz olucak bunca şeyin üstüne eşinizle hiç yoktan da kurarsınız yuvanızı siz :KK51:

çok sevindim taşınmanıza dünden beri konuyu arada okuyup bırakıyordum

bu arada kayınvalide obsesif olabilir mi yada gittiği doktor ne demiş
çünkü var tanıdık insanlar eve geri gidip dört defa ocağın altını kontrol edenler, ütüyü açık bırakıp bırakmadığını yolun yarısından dönüp dönüp kontrol edenler
ciddi bir rahatsızlık
acaba kayınvalide böyle bir rahatsızlığı mı var

Gözünüz aydın inşallah bundan sonra bebiş gibi tatile gitmek gibi tatlı dertleriniz olur... Eşinizide yuvasına sahip çıktığı için tebrik ediyorum... Mutluluklar...

Kızcağız fotoğraf isteyenlerden daralmıştır artık. Ben şahsen vazgeçtim pembesu pembesu , sen huzur içinde eşinle yuvanda yaşa da varsın görmeyelim biz. Biz dizi izlerken bile karakterlere evimizin çocuğu gibi davranan insanlarız, senin meseleyi fazla içselleştirmiş olabiliriz güzel kardeşim, ondan bu yoğun ısrar. Bu kadar şey yaşamışsın, artık bir ohh de, bu dinginliğin bir keyfini sür. İnşallah güzel konularını, müjdeli haberlerini okuruz artık

arkadaşlar çok teşekkür ederim herkese tekrardan :KK200:

eşyalarımı toplamaya başladım haftasonu taşınıyoruz inşallah konu çok uzadığı için hala ilk başı okuyup yorum yapanlar dahi oluyor :)
bi sıkıtnım olursa zaten haberiniz olur BDV can dostum gibi :D
ama inşallah olmayacak bugün evi temizlemeye gitcez iş çıkışı yarında ufaktan araba ile taşınacak şeyleri taşımaya başlıcaz..
nakliyat şirketini de hazır..
şu saatten sonra Allah izin verirse bir sıkıntı olmayacak diye ümit ediyorum..
tekrardan çok çok teşekkür ederim :KK24: hoşçakalın :dondurma:

Mune Mune konumu kapatabilir misiniz ?

Back
X