ne yapmalıyım ?

Kayınvalideniz bence obsesif olmuş ve tedavi görmesi gerekiyor yoksa yaptıklarına devam eder ama siz ne olursa olsun eşinize karşı durmayın adam her istediğinizi yapıyor anneme nasıl oyle davranırsın dıye sıze tepkı gostermıyor ne kocalar var kıymetını bilin yuva kolay kolay kurulmuyor gidin tatilinizi yapın kafanızı dağıtın iyi gelir emin olun

Ya samimiyetimiz cok yok ama herkes istemis ben de cok merak ettim zahmet olmazsa bana da foto atar misin pembesu pembesu :oops:

Bişey yazmamıştım ama konunuzu girdikçe kkya takip ediyordum. Mutlu sonla bitmesine sevindim. Çünkü anlattıklarınızdan birbirini çok seven ve birbirine bağlı bir çift olduğunuz belliydi. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bu arada huzurunu her şeyden önce tutan kadınlara bayılıyorum . Kalıplara sıkışıp kalmıyolar

ayyyyy pembesu nasıl sevindim anlatamam. eşin resmen beni de şoka uğrattı. demek sensizliği biraz hissetmesi gerekiyormuş. çok sevindim o manyak kv den kurtulduğuna. bak nasihatim olsun bebek olduğunda sakın kv baktırma bakıcı tut. bide resim at bana da 104 sayfadır takipteyim seviyoruz seni :KK200:

ayyyyy pembesu nasıl sevindim anlatamam. eşin resmen beni de şoka uğrattı. demek sensizliği biraz hissetmesi gerekiyormuş. çok sevindim o manyak kv den kurtulduğuna. bak nasihatim olsun bebek olduğunda sakın kv baktırma bakıcı tut. bide resim at bana da 104 sayfadır takipteyim seviyoruz seni :KK200:

bende sizi seviyorum iyiki varsınız resmen acıma da mutlulguma da ortak oldunuz o kadar mutluyum ki bugün anlatamam :KK200:

kv nin pembesu pembesu nun evine göz koyduğu anlaşıldı. maşallah çok güzel :)

Sabahtan beri telden okuyorum daha 44 deyim yetişmek mümkün değil..
Biri bana da özet geçebilir mi acaba ?

Ben en son kafa dinlemeye şileye gidecekti orda kaldım .. takibe devam..
Sanirim güzel seyler olmuş :)

Back
X