- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
Çok üzüldüm yasadıklarına... Kimsenin dört dörtlük evliliği yok ki.. İlla bi pürüz var... Yasadıklarında sonuna kadar haklısın evet!! Ama eşini çok sevdiğin için bu ayrılık olmamalı.. Hiç hazır olduğunu düşünmüyorum bu ayrılığa...Daha çok acı çekersin...bir de ısrarla sana kim akıl veriyorsa Allahın bulsun diyor..
bende Allaha havale etmen gereken kişi annen dedim..
onu ettim zaten ama sen böyle değildin sana ne oldu nasıl kaybettin merhametini nasıl bu kadar duyarsız vicdansız oldun..
annem ameliyat oldugunda sen değil miydin girsin canım ne var gerekirse yeniden veririrm diyen dedi.
bende olayın eve girmesi değil takıntıları oldugunu ve benim psikolojimi bozduklarını söyledim.
senin sevgin böyle şeyleri görmezden gelecek kadar büyüktü en son bebek ve tatil planı yapıyorduk 2 hafta sonra tatile gidecektik anlamıyorum ne oluyor böyle deyip durdu..
o kadar çok şey söyledi ki.. gidicem daha fazla ısrar etme dedim tamam git alıyorum biletini dedi..
aldı. akşam seni kendi ellerimle bırakcam terminale bekle dedi..
20.30 da otobüsüm..
yemin ederim kalbim yerinden çıkacak gibi böyle biri eliyle kalbimi söküyormuşta kanaya kanaya ayrılıyorumusum gibi evimden.
saat 7 hiç olmasın hiç gelmesin hiç gitmeyeyim istiyorum.
ama asla dönemem artık.
Bilet almışsınız şuan tamam gitmiyorum demek olmaz bütün ipleri eline vermek olur... Belkide son anda göndermez seni.. Yada nebilim bi süre ayrılıkta çok iyi gelir aslında. Ama tamamen ayrılmaya dayanamazsın.
Benimde seninkine benzer sorunlarım vardı. Hatta seninkiyle çok paralel bi yaşantım var inanki. Ama şuan kafam rahat. Aramıza çok ciddi bir mesafe koydum ve onada sınırını söyledim. Şuan aynı binada olmamıza rağmen zorunlu hallerin dışında görüşmüyorum. Beraberken de çok mesafeliyim. Onada eşimede açık açık söyledim sınırlarımı ve bu sınırların ihlaline asla tavizim yok!!! Bence sende aşabilirdin. Akıllı mantıklı birisin sen, çözerdin bu sorunu... Bu manyak kadınla uğraşma çek git diyemem sana çünkü sevgi çok önemli benim için... Ama dedimya şu an yok gitmiyorum demek al iplerimi oynat beni demek olur... Biraz zaman en iyisi galiba...