eşimde aynen böyle söyledi gururuna sarılıp uyursun artık dedi..
seni annen baban bile benim kadar sevmedi hiç kimsede sevmeyecek sende biliyorsun dedi. sanki canımı acıtmak için bilerek söyledi bazı şeyleri..
bugüne kadar senden sadece bunu istedim onun dışında ne istedin de olmadı neye itiraz ettim anlat dedi.
anlatamazsın yok dedi. hayatın boyunca sadece annemi görmezden gelecektin bu kadar dedi.
o kadar uzun uzun konuştu saatlerce anlattı kendini.
bi kelime daha duymak istemiyorum artık.
Neden tek başına kadın veriyor ya??
Kadın neden mesela kiracı olsun o zaman diyor. Çünkü aynısını kiracıya yapıp onu da kaçıracaktı yine geri dönecektiniz. Kadın fredie'nin kabusu gibi resmen camdan pencereden dikizleyen biri.
Boşanıyorsan annesi yüzünden boşanıyorsun gururun yüzünden değil.
Mutsuz olacaksan neden kocana sarılıp yatıyorsun?
Kendisi düşünsün onun o manyak anasını senin kadar idare eden birini bulamayacak olan o. O da anasına sarılır yatar artık. Terbiyesiz ya.
Üzülmen normal seni anlıyorum. Ama bu hale getiren annesi sen değilsin.
Kadın zorladı kadın bu noktaya taşıdı. Şakan yok biliyor anahtarı aldın elinden hala daha bana ne gireceğim diyor. Çocuk mu o?
Ne demek sadece annemin dediği olur sen de katlanacaksın ya?
Seni annen bir deliyi avutman için mi doğurdu.
10 sene boyunca bunu yaşamak çok mu mutluluk getirecekti? ne 10u kadın genç 40 sene istiyor muydun bunları yaşamak?
Fedakarlık neden hep senden bekleniyor. Biraz da o fedakarlık edip bir adım atsaydı. Babasından kalan ev mi değerliydi senden?
Bırak Allah aşkına.
Ben pısırık bir ana kuzusuyum demiyor da seni üzmek için bir de terbiyesizlikler edip vicdan azabı çektiryor.
Erkek olamamış bir anne kuzusu yüzünden ve manyak annesi yüzünden boşanıyorsun sen pembesu.