- 29 Eylül 2014
- 9.466
- 18.812
- 498
- Konu Sahibi cokomellix
Ayrıca evlenmeden önce babam alsın arabayı diyor. Boşanma olsa kocaman bir avucunu yala vakası olacak. İspat etmekle uğraş yıllarca. O da olursa yani.Sonra da eski konulara bakıp hadsizce yazıyorsunuz diyorlar. Keşke eski konuya baksaydım bu konuyu direk geçerdim. Böyle üyelere yüzlerce yorum yap bildiğini okuyor, pardon kocasının dediğini yapıyor. Tipik, garanti sabit gelirli kadın buldum yolayım yolabildiğim kadar kafası. Hatta bu tipler kendilerinden önce ailelerini kalkındırıyor, mal sahibi yapıyor sonra kendilerini garantiye alıyor. Aileleri okutmamış, meslek sahibi yapmamış, çalışmayan, iş tecrübesi olmayan maaş nedir bilmeyen biriymiş gibi adamların istediklerini yapıyorlar. Adamın derdi bir an önce aynı evde olalım evliliğimizin tadını çıkaralım değil, altıma araba çekelim sen de parasını öde diyor.
Vallahi ben 1 kuruş göndermem birikim yapsın diye. Bu adam çok paragöz. Pek evliliğin yürüyeceğini de sanmıyorum. Boşanmak isteyecek er ya da geç konu sahibi maaşını ona vermedikçe. Hele aynı eve geçsinler şenlik o zaman başlayacak.