- 5 Şubat 2024
- 29
- 4
- 26
- Konu Sahibi parla kusu
Merhaba benim kayınvalidem çok şükür nazar değmezsin diyeyim oldukça anlayışlı haber vermeden gelmek gibi bir huyu olmadı hiç ama görümcem var kendisi zihinsel engeli olan biri onun her yaptığı her söylediği tabi ki yanlış anlaşılmaz ama bazen beni yorabiliyor ve sürekli bize gelme derdinde annesinden gizli bana yazıp bize gelmek istiyor her zaman kabul edemiyorum ne yazık ki ama o ısrarla sormaktan yazmaktan vazgeçmiyor bazen bir arada olunca kendi fikrince bana imalarda bulunuyor size gelmek istiyorum müsait olmuyorsun hiç diye ama gerçekten her zaman benim de müsait olmam imkansız ben kendi evimde eşimle vakit geçirmekten çok keyif alan biriyim arkadaşlarımla bile eskiye nazaran daha az görüşüyorum henüz 1 yıllık evliyiz ve çocuk yapmak istiyoruz ama görümcemin sen doğur ben sana hep yardıma gelirim demesi gerçekten beni bile şuan bazen strese sokuyor tabi ki onun her dediği ciddiye alınmaz edilmez ama bazen öyle bir inat oluyor ki bize gelme fikri aklına gelince onu mutlaka yapmak istiyor kayınvalidemden gizli gizli bana yazıp kendini davet ettiriyor her seferinde hayır diyemem ki ama çocuğum olduktan sonra sadece eşim çocuğum çekirdek ailemiz de her şeyi birlikte yaşayalım öğrenelim istiyorum bunun önüne nasıl bir bende bilmiyorum kız kardeşi de 9 yıllık evli ama onun evine bu kadar çok gitmek istiyor sadece bana gelmeyi istiyor bu bazen ilerisi içinde beni kuşkuya düşürüyor eşim evin tek oğlu ilerde bizimle yaşama fikrini düşünür mü bilmiyorum öyle bir şey olursa nasıl davranırım tedirginim