ne yapmalıyım?

Sizi hiç sağlıklı görmüyorum. Sağlıklı iseniz de yaşınızın insanı değilsiniz.

Yaz bence.
Yaz ki o da bi güzel dava etsin inşallahhh. Çatır çatır da o riyakar kocandan paraları alsın.

Çığrınızdan çıkmışsınız siz. İsterseniz ayrılmayın ama bu evlilik asla huzur bulmaz.

Ortamdan kalitesizlik akıyo affedersiniz ama.. o ona küfrediyo yüzüne gülüyo öbürü ben atanır başkasıyla evlenirim diyo beriki karısını küfrettiğine şikayet ediyo biri karısının rahatsız oldugunu biliyo gizlemeyi tercih ediyo. Siz kocanız iş arkadaşı hepiniz tuhafsınız. Iyk resmen başka şey değil. Siz lisede kalmışsınız komple

vurun dedim öldürdünüz. :) haksız sayılmazsanız söylediklerinizde ben de genelde kendime kızıyorum neden bu hatayı yaptın diye hadi yaptın bari devam edip mahvetme hayatını bir kere geliyorsun bu dünyaya.. sadece biraz daha bekleyeceğim ama bu işin dönüşü zaten yok biliyorum.

Nedense bu erkeklerin tü kaka dediği insanlar hep ulaşamadıklarımıza oluyor ne hikmetse. Kadınlara suç bulmayın eşiniz yüz vermiş ki bunlar olabiliyor mesafesini ve seviyesini koruma kimse bunlara cesaret edemez. Eşinizin o kadın hakkında söylediklerini ona söylerseniz eşinizi kucuk düşürmek isterken kendiniz de küçük düşersiniz unutmayın.

Eşinizin zihniyeti çirkin zaten ama sizin de psikolojiniz pek normal görünmedi bana. Sorunlarınızı 30 yaşında bir kadının çözeceği yollarla çözmüyorsunuz. Ben rezil oldum o da olsun deyip kendinizi küçük düşürmeyi göze alıyorsunuz. Öfke anında ben de başkasıyla evlenirim denmez mesela bariz ama diyorsunuz. Çözüm yollarınız hınç alma üzerine kurulu. Yani bu adamı boşayıp başkasıyla olsanız belki iyi biriyle evleneceğiniz için sorunlarınız azalır ama mutlu olmak için sizin değişmeniz gerek bence

insanin kendine saygisi olsa, kendisini de esini de bu duruma dusurmez. o kiza mesaj attiginda kendi konumunu ne kadar al alcalttiginin farkinda degil.

o kizlar da cok seviyesiz ve dengesizmis. bence esinize cooooooooooook buyuk bir ayar gerekiyor. simdi yumusak durursaniz daha cok uste cikar.

ya sinir oluyorum, bunu bir kadinin yaptigini dusunebiliyor musunuz? is yerindeki erkegi bisikletinin arkasina bindirecek.

ABV

niye kadinlar suclanmasin, normal bir sey mi evli erkekle bu sekilde iletisim kurmasi.

kadinin sacma davranisi tabi ki esini aklamiyor ama bu kadinlarin sucu yok tavrini cok sacma buluyorum.

en basiti insan is yerinde boyle profesyonel olmayan durumlara girmemeli. ne demek arkadaslari geliyor gun yapiyorlar cok cringe

Eşinizin zihniyeti kötü, sizinde psikojiniz iyi gelmedi bana.
Kıza öyle bir mesaj atmanız kendinizi küçük düşürmekten öteye gitmez. Zaten fake hesaptan takip ettiğinizi açık etmiş eşiniz.
Eşiniz kendini aklar, sizi de iyice yerin dibine sokar o aklama sırasında.

5 yıllık birliktelik sonucu daha bir yıllık evlilikte nasıl bu hale gelebiliyorsunuz o da hayret verici.

Son düzenleme:
Fake hesaptan elalemin kızına bakarken sorun yok, baktığınız öğrenilince mi beni ne konumuna düşürdün oluyor. Siz o konuma kendi kendinizi düşürmüşsünüz. Tam olarak öyle bir konumdasınız. Ayrıca arkadaşları odaya gelince ne oluyor ki? Başka kadın gördüğünde sizin nikahınız mı düşüyor? 30 yaşında değil 16 yaşında ergen gibi davranıyorsunuz. Eşinizin zihniyetde ciddi sorun var, siz kıza bunu yazdığınızda kız dönüp kanka dediğinin arkasından böyle konuşan adamla evli kalmayı nasıl miden kaldırıyor derse ne cevap vereceksiniz?

ben kadinlarin esim rahatsız oluyor diyen adamın karisindan gizli tutma isteğini kabul etmelerine anlam veremiyorum. arkadas olmayiver o adamla yani, belli ki adamın ici pis, karisinin arkasından is yapiyo, sen buna niye alet oluyorsun. dedim ya konuya dahil herkes saçma.

olur mu adam onlarin agzinin icine dusecek kizlarin da uc kurusluk egolari kabaracak... hepsi pespaye.

Reactions: RAU
olur mu adam onlarin agzinin icine dusecek kizlarin da uc kurusluk egolari kabaracak... hepsi pespaye.
ama sanirim arkadaşların burada demek istedikleri şey senin sorunun kadınla degil yani kadına suc atmayı ya da kadınla ugrasmayi bırak senin kocan adam degil. çünkü bilirsiniz o da çok olur, kocası her halti yer ama Kadin sadece diger kadınla ugrasir, adam da arada gününü gün eder. offf asla aklim almayacak bu insanları

Kadının konu sahibinin kocasına yürüdüğünü düşünmüyorum. Öyle olsa arkasından saydırıp yüzüne karşı erimez herif. Elde edememiş içten içe tosuruyor ayı işte.

Kadınları suçlayalım tamam, peki hangi birini? O kadınlar için yüzgöz olunan koca hala kocaysa sabah akşam suçlayalım kadınları, ne fayda.

Kafanızdaki tüm sistemi atanıp yanınızda adamı götürmemek üzerine kurmuşsunuz ..atanamazsanız ne olacak peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…