- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
- Konu Sahibi yalnizcicek1
-
Sizi hiç sağlıklı görmüyorum. Sağlıklı iseniz de yaşınızın insanı değilsiniz.korkuyorum ama içim soğumuyor. kızla her gün yüz yüze gelen kendisi yarın hakkımda nasıl konuşacaklar merak ediyorum. en azından yüzüne kanka dediği arkadaşının ne mal olduğunu kendisi de görsün istiyorum
ah bir bilsem... en çok kendime kızıyorum neden yaptın kendine böyle bir hata diyeEsin olacak adam tam tekme tokat dövmelik, yuzune tukurmelik bi mahluk. Okurken sinir oldum. 6 yildir bu adama nasil katlanıyorsun?
Çığrınızdan çıkmışsınız siz. İsterseniz ayrılmayın ama bu evlilik asla huzur bulmaz.çok zorlanıyorum ama kendini kurtarmak için ders çalışmaktan başka bir yolun diyerek oturuyorum masanın başına... kendisi hep gelirim diyor ama ben gelmesini istemiyorum bunu ona da hep söylüyodum hatta bugün tartışırken ben sana fazlayım atanıp kendi mesleğimden birini bulurum sende rahatça .....'nın arkadaşlarıyla zaman geçirirsin dedim evet ağır laftı şimdi düşününce ben de pişman oldum ama öfkeden gözüm bir şey görmüyodu sonra kendiside demek boşuna değilmiş sen gelme demelerin altında bu düşüncelerin yatıyormuş dedi. ooff inanılmaz yüz göz olduk inanamıyorum şu hallere düştüğümüze
Eşinizin zihniyeti çirkin zaten ama sizin de psikolojiniz pek normal görünmedi bana. Sorunlarınızı 30 yaşında bir kadının çözeceği yollarla çözmüyorsunuz. Ben rezil oldum o da olsun deyip kendinizi küçük düşürmeyi göze alıyorsunuz. Öfke anında ben de başkasıyla evlenirim denmez mesela bariz ama diyorsunuz. Çözüm yollarınız hınç alma üzerine kurulu. Yani bu adamı boşayıp başkasıyla olsanız belki iyi biriyle evleneceğiniz için sorunlarınız azalır ama mutlu olmak için sizin değişmeniz gerek bencevurun dedim öldürdünüz. :) haksız sayılmazsanız söylediklerinizde ben de genelde kendime kızıyorum neden bu hatayı yaptın diye hadi yaptın bari devam edip mahvetme hayatını bir kere geliyorsun bu dünyaya.. sadece biraz daha bekleyeceğim ama bu işin dönüşü zaten yok biliyorum.
insanin kendine saygisi olsa, kendisini de esini de bu duruma dusurmez. o kiza mesaj attiginda kendi konumunu ne kadar al alcalttiginin farkinda degil.öncelikle herkese merhaba uzun olacak şimdiden sabır gösterip okuyanlara teşekkür ederim.
5 yıllık birlikteliğin ardından 1 yıl önce evlendik. eşim dışardan sakin ılımlı komik biri gibi görünür ama içini gelin bana sorun.. çok sinirli en ufak şeyde üste çıkmak için bağırıp çağıran biridir. sesi gürültüyü sevmediğim için o sinirliyken alttan alan taraf olmaya çalıştım ama ben sinirliyken onun böyle olmadığını gördüğümden beri ben de sessiz kalmıyorum artık...
gelelim asıl mevzuya eşimin inanılmaz rahatsız olduğum bir iş arkadaşı var elle tutulur bir sey görmedim ama ben rahatsız oluyorum kızın hal ve hareketlerinden eşime bunu defalarca anlattım kızın düzgün bir insan olmadığının oda farkında söylüyor ama muhabbet şamata gırla devam ediyor.. neyse evlendiğimizden bu yana bu konuyu tekrar sorun olarak hiç sokmadım aramızda ama bugün yine beni hiç şaşırtmadı eşim sağolsun.
normalde eşimle kızın ofisleri ayrıydı ama son iki yıldır aynı ofisi paylaşıyorlar ben bunu çok sorun yaptım çünkü o kızın sürekli dışardan arkadaşları geliyor ofiste gün yapıyorlar resmen eşime bu durumu bildiğim için en başından git kiminle konuşuyorsan konuş odanı değişsinler demiştim oda artık aynı odayı paylaşıcaz öyle dışardan arkadaşları gelemez gelirse yöneticiye söylerim demişti ama tabi ki öyle bir şey yapmadı kızın devamlı arkadaşları geliyor. eşim işe bisikletiyle gidip geliyor bugün ofise gelen kızın arkadaşı eşimin bisikletine biniyor eşimde yanında gülüyor arkadaşı da bu anları video olarak paylaşıyor ben fake hesaptan kızın paylaştıklarına bakarken bunu gördüm inanılmaz sinirlendim. eşim eve gelince bisikletini begendi mi sürenler dedim ne sürmesi dedi bilmem sana sormalı dedim ofis arkadaşının adını vererek ... mı sürmüş ben görmedim ki ne diyosun dedi üzerine gittim ısrarla görmedim demeye devam etti genelde yalan söylediğinde ve yakalandığında inkar eder ama bu sefer yakalandı ben de ekran resmi aldığım için hemen gösterdim sen kör mü oldun şu sen değil misin niye yalan söylüyosun dedim tabi hemen napıyım doğruyu söylesem de kavga ediceksin dedi sanki şuan etmeyeceğiz mi kimi kandırıyosun sen dedim bağırış çağırışlar devam etti ben de hiç altta kalmadım çok ağır laflar ettim .
şimdi benim sizlere sormak istediğim eşim olacak şahıs o kıza mesaj atarak kanka benimle ilgili bir şey paylaşma ... görmüş yarım saattir agzıma ... yok niye veriyosun yok niye dışardan birisiyle muhatap oluyosun yazmış kızda aa ben ikinizde ekli değilsiniz diye paylaşmıştım özür dilerim yazmış. tabi ben bunu görünce yine delirdim resmen kıza fake hesaptan baktığımı söylemiş oldu. ben de ya neden yazdın beni ne konumuna düşürdün farkında mısın diye kızdım ama beyfendi bilsin yalan mı bakıyosun dedi ama kendisi de kızın yüzüne kanka arkadasında or.... diyen birisi hatta bi gün basına bir iş gelecek atacaklar bi kenara bunu dediğinde kızdım ne saçma sapan konuşuyosun diye terslemiştim. şimdi saatlerdir içim soğumuyor ben de kıza arkadaşın sana kanka diyor ama arkadan or.. diye bahsediyor diye yazsam mı?
niye kadinlar suclanmasin, normal bir sey mi evli erkekle bu sekilde iletisim kurmasi.Yapmayın öyle bir şey, o uyanık kocanız ne doldurmuştur kadını. Kadın size değil ona inanır. Yüzüne canım cicim yapıp, arkasından o..diyorsa ona ulaşamadığından zaten, yani kadına bilenmenize hiç gerek yok, donunu koklatmaz sizin sümüklü kocanıza. Rahatsız olmanız gereken şey kadının tavırları değil, kocanızın onun ağzının içine düşmesi, bunu da kabul ederseniz iyi olur. Kadına bilenmek sizi hiçbir yere götürmeyecek, kadının adı Ayşe diyelim, Ayşe gider Fatma gelir, Hatice gelir, kadınlar değişir kocanız değişmez.
ben kadinlarin esim rahatsız oluyor diyen adamın karisindan gizli tutma isteğini kabul etmelerine anlam veremiyorum. arkadas olmayiver o adamla yani, belli ki adamın ici pis, karisinin arkasından is yapiyo, sen buna niye alet oluyorsun. dedim ya konuya dahil herkes saçma.niye kadinlar suclanmasin, normal bir sey mi evli erkekle bu sekilde iletisim kurmasi.
kadinin sacma davranisi tabi ki esini aklamiyor ama bu kadinlarin sucu yok tavrini cok sacma buluyorum.
en basiti insan is yerinde boyle profesyonel olmayan durumlara girmemeli. ne demek arkadaslari geliyor gun yapiyorlar cok cringe
olur mu adam onlarin agzinin icine dusecek kizlarin da uc kurusluk egolari kabaracak... hepsi pespaye.ben kadinlarin esim rahatsız oluyor diyen adamın karisindan gizli tutma isteğini kabul etmelerine anlam veremiyorum. arkadas olmayiver o adamla yani, belli ki adamın ici pis, karisinin arkasından is yapiyo, sen buna niye alet oluyorsun. dedim ya konuya dahil herkes saçma.
ama sanirim arkadaşların burada demek istedikleri şey senin sorunun kadınla degil yani kadına suc atmayı ya da kadınla ugrasmayi bırak senin kocan adam degil. çünkü bilirsiniz o da çok olur, kocası her halti yer ama Kadin sadece diger kadınla ugrasir, adam da arada gününü gün eder. offf asla aklim almayacak bu insanlarıolur mu adam onlarin agzinin icine dusecek kizlarin da uc kurusluk egolari kabaracak... hepsi pespaye.
Kadının konu sahibinin kocasına yürüdüğünü düşünmüyorum. Öyle olsa arkasından saydırıp yüzüne karşı erimez herif. Elde edememiş içten içe tosuruyor ayı işte.niye kadinlar suclanmasin, normal bir sey mi evli erkekle bu sekilde iletisim kurmasi.
kadinin sacma davranisi tabi ki esini aklamiyor ama bu kadinlarin sucu yok tavrini cok sacma buluyorum.
en basiti insan is yerinde boyle profesyonel olmayan durumlara girmemeli. ne demek arkadaslari geliyor gun yapiyorlar cok cringe
dimi? hayir hayalin atanıp kendi hayatini kurmaksa bosan, aile evine dön, sınava calis atan git hayatini kur. sanki atanmak icin evli olma şartı var.Kafanızdaki tüm sistemi atanıp yanınızda adamı götürmemek üzerine kurmuşsunuz ..atanamazsanız ne olacak peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?