- 17 Şubat 2022
- 12
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi yalnizcicek1
-
katılıyorum. atanma aşamasındayım bir sonuçlansın o zaman görüşeceğiz kendisiyleKızı bilmemde eşiniz iğrenç bir kişilik
o kadar haklısınız ki... 1 yıldır ses gürültü harici günümüz sayılı geçmiştir... hani evliliktir olan türden şeyler değil gitmek istiyorum ailem arkamda durur ama ben iş durumumun kesinleşmesini bekliyorum şimdilikEvlilik biribirine uymayı, hassasiyetlerine saygı göstermeyi gerektirir. Bunu başaramayanlar asla mutlu bir evlilik sürdüremez. Huzur istiyorsanız bu adam o kadınla aynı iş yerinde çalıştıkça imkansız. Ki bu gider başkası gelir. Yormayın kendinizi, ya görmezden gelin, ya da çocuk sahibi olmadan çekip gidin
Kendisi rezil olunca size "teessüf ederim hayatım" mı diyecek?ikimiz de 30 yaşındayız . söylemek isteğim tamamen beni rezil ediyorsa kendisi de olsun.
gitsin vallahi inceldiği yerden kopsun noktasındayım artık... 30 yaşındayızYazarsan iş boşanmaya gider tepkinizi vermişsinz bir süre konuşmayın. Oda hatasını anlar umarim ama eşin biraz sankim daha adini koyamıyorum tam detay yok karaktere yas kac bu arada
Bu stres altında ders falan çalışamazsınız. Beklemekle hata ediyorsunuz. Eşiniz memur mu, sizin atandığınız yere gelecek mi? Zorunlu hizmetten 2 yıl banko ayrı kalacaksınız. Bu ayrı kalma sürecinde aklınızı kaçırırsınız. Bitirecekseniz hiç beklemeyino kadar haklısınız ki... 1 yıldır ses gürültü harici günümüz sayılı geçmiştir... hani evliliktir olan türden şeyler değil gitmek istiyorum ailem arkamda durur ama ben iş durumumun kesinleşmesini bekliyorum şimdilik
korkuyorum ama içim soğumuyor. kızla her gün yüz yüze gelen kendisi yarın hakkımda nasıl konuşacaklar merak ediyorum. en azından yüzüne kanka dediği arkadaşının ne mal olduğunu kendisi de görsün istiyorumKendisi rezil olunca size "teessüf ederim hayatım" mı diyecek?
Size bir sey yapmasindan korkmuyor musunuz?
çok zorlanıyorum ama kendini kurtarmak için ders çalışmaktan başka bir yolun diyerek oturuyorum masanın başına... kendisi hep gelirim diyor ama ben gelmesini istemiyorum bunu ona da hep söylüyodum hatta bugün tartışırken ben sana fazlayım atanıp kendi mesleğimden birini bulurum sende rahatça .....'nın arkadaşlarıyla zaman geçirirsin dedim evet ağır laftı şimdi düşününce ben de pişman oldum ama öfkeden gözüm bir şey görmüyodu sonra kendiside demek boşuna değilmiş sen gelme demelerin altında bu düşüncelerin yatıyormuş dedi. ooff inanılmaz yüz göz olduk inanamıyorum şu hallere düştüğümüzeBu stres altında ders falan çalışamazsınız. Beklemekle hata ediyorsunuz. Eşiniz memur mu, sizin atandığınız yere gelecek mi? Zorunlu hizmetten 2 yıl banko ayrı kalacaksınız. Bu ayrı kalma sürecinde aklınızı kaçırırsınız. Bitirecekseniz hiç beklemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?