- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Tamamdır, bu evimi çektiği videoyu hala silmemiş ona cevap verip yazayım mı yoksa bir hareketini daha mı bekleyeyim?Önce yaptığının suç olduğunu devam ederse savcılığa gideceğini söyle.
Polise gitme polis bişey yapmıyor. Olur öyle şeyler sen de kaydetmeseydin falan der gönderirler. Resmi yol izlemek istiyorsan direkt savcılık.
Hata diye söylenenlere asla kızmadım.hata diye söylenenlere şu açıdan katılıyorum
ülkemizde çok psikopat var, allah korusun başınıza/başımıza bir şey gelmemesi için maalesef biz çok dikkatli olmalıyız.
baksanıza işi mesleği olan kocaman adam gidip gencecik kızı katletti daha bugün.
İşsiz güçsüz serseri bir tip bile değil. İnanın artık kimin ne olduğu belli değil memlekette.
ruh hastası dolu etraf çok ama çok dikkatli olmak lazım.
hemen engelleyin hemen hemen
Beni hep aynı numaralar arıyor kargocu olarak, o yüzden kaydediyorum. Çoğu kayıtlı bende.Bende kargocuların nosu yok kim getiriyor dikkat etmiyorum hiç galiba hep aynı kişiler mi getiriyorneyse kaydetmek önemli storylerine baktığın için ünitlenmiş
Konuyu nekadar dramatize ettin ya üfff sana haketmissin diyen yok adam hatali diyorm ama sende hatalisin bana diklenecegine adama nie diklenmedin kendin diosun kibar oldum dieAblacım bu vizyona sahip biriyle daha fazla muhatap olmak istemiyorum.
Zaten bszı insanlar bir insan tacize uğradığında tacizi gerçekleştirende değil tacize uğrayanda suç bulurlar, sende onlardan birisin.
Seninle daha fazla yorumlaşmayı kendime hakaret sayarım.
Firmaya şikayet edin muhtemelen işten bile çikarmazlar bi uyarırlar o kadar polis şimdi abartı olur gibiHiç haber vermeden direkt polise gitsem abartı olur mu?
Kargo firması bir yaptırım uygularsa oraya da gidebilirim. Adamın daha da takması tek çekincem.
Anladım, okuduğunu anlama problemi yaşıyorsun. Sanmıyorum ama hayatta başarılar.Konuyu nekadar dramatize ettin ya üfff sana haketmissin diyen yok adam hatali diyorm ama sende hatalisin bana diklenecegine adama nie diklenmedin kendin diosun kibar oldum die
Valla numara eklenir de kimin numarasini ekleyecegini bilirsin bu kibar hanim kiz eklemis ustune bunlar yasanmis ama bu hanim kiz numarayi silmeyip hala durumlari takip etmis sora kadin kadinin dusmani die bana ahkam kesiliyorNarcissa çok büyük bir yerde yaşamıyorsa ve kargoya çok işi düşüyorsa numarasını eklemesi çok normal, ben İstanbul 'da yaşıyorum, artık gerek olmuyor. Memleketimde gerek oluyordu, bir tane şirketin şubesi yoktu ve dağıtımını da bir kırtasiyeci yapıyordu. Numara eklemek karşılık vermek ise ben yandım desenize, bütün emniyetin numarası bende.
Yuhhhh be vallahi yuh bakis aciniz okadr dar kiİşte bu bana göre “şort giymeseydi, o saatte orada olmasaydı” zihniyetinin aynısı.
Az kaldı konu sahibinin de kargocuda gözü var diyeceksiniz. PesssYav benim evimdede zil yok ben kaydetmiyorm ama numaralarini her kargo geldiginde ariyolar zaten kargo getirdik die allah askina kendinizi aklamaya calismayin sizde.Evet halden anlamiyor adam ama sizde bu adami engelleyip önunu kesebilirdiniz yada bukadr kibar olmiycaksinz demekki valla ben haddimi bilirim kime nerde ne yazacagimi soyliyecegimi.siz haddini bildirceginiz kisiyi yanlis sectiniz oyuzden konu acmissiniz
Yuhhhh be vallahi yuh bakis aciniz okadr dar kiİşte bu bana göre “şort giymeseydi, o saatte orada olmasaydı” zihniyetinin aynısı.
Yok takip etmedim
Durumlara bakıyorum öyle, gördüm birkaç defa özellikle bana atıldığı bariz belliydi.
Ondan sonra dikkatimi çekti, çünkü mesela ben gördüm 5 dk sonra sildi birkaç defa denk geldim dikkat ettim. Zaten sonra tersledim, diyorum ya benimde hatam olabilir ama hayır dediysem hayırdır. Zorlamanın, benim evimi video olarak araba storysi çekmenin anlamı nedir? Bu da mı benim suçum?
İlgilendiğimi düşünmesi saçma tarih yazıyor orada.
Çünkü yabancı numaraları açmıyorum dedi, kargoyu belli bir kişi dağıtıyor dedi, hep belli bir numara aradığı için kaydettim dedi, çok mu zor anlamak? Çözüm numara silmek değil, adamın ayağını denk alması. Biz kaçmayacağız artık, onlar duracağı yeri bilecek.Valla numara eklenir de kimin numarasini ekleyecegini bilirsin bu kibar hanim kiz eklemis ustune bunlar yasanmis ama bu hanim kiz numarayi silmeyip hala durumlari takip etmis sora kadin kadinin dusmani die bana ahkam kesiliyor
Ne alakasi varya sizi biri taciz etse onu engellemek yerine kargo getirio die hala numarayi tutup durumlarina mi bakarsiniz sacmalikAz kaldı konu sahibinin de kargocuda gözü var diyeceksiniz. Pesss
Ona yaz yazacaksan. Ya da hiç yazmadan direkt şikayet et ama elinde kanıt var mı o da önemli.Tamamdır, bu evimi çektiği videoyu hala silmemiş ona cevap verip yazayım mı yoksa bir hareketini daha mı bekleyeyim?
Kargocu diyorum kargocu, onu kaydettim.Valla numara eklenir de kimin numarasini ekleyecegini bilirsin bu kibar hanim kiz eklemis ustune bunlar yasanmis ama bu hanim kiz numarayi silmeyip hala durumlari takip etmis sora kadin kadinin dusmani die bana ahkam kesiliyor
Elimde bir sürü kanıt var, ekran görüntüleri, video kaydı, durumuna attıkları hepsi duruyor.Ona yaz yazacaksan. Ya da hiç yazmadan direkt şikayet et ama elinde kanıt var mı o da önemli.
Pardonda çoğu insan kaydeder hem zil çalışmaması ile telefon kaydetme arasında bağlantı kuramamanız nasıl bir akıl tutulması duman yoluyla mı iletişim kuracaklar?Zilin calismamasiyla kargo sirketinin numarasini kaydetme geregi duymaniz arasinda bi baglanti kuramadim hadi kaydettin niye durumlarini takip ediyorsun elin adaminin! Kusura bakmayin o herif hatali ama sizde en az onun kadar hatalisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?