rana62 Nirvana Kayıtlı Üye 4 Ocak 2007 1.012 66 45 9 Mart 2021 Konu Sahibi rana62 #21 zemheri4717 .!.: Hep mi böyleydi yoksa yeni mi başladı. Buradaki konularda şeker hastalığının ve tansiyon ilaçlarının buna sebep olduğu yazıyor. Böyle bir durum var mı Genişletmek için tıkla... Yeni başladı son 4-5 aydır böyle,hayır şeker hastalığı falan yok tansiyonda yok ,git tedavi ol gel diyeyim bari nereye kadar böyle gidecek diyeyim
zemheri4717 .!.: Hep mi böyleydi yoksa yeni mi başladı. Buradaki konularda şeker hastalığının ve tansiyon ilaçlarının buna sebep olduğu yazıyor. Böyle bir durum var mı Genişletmek için tıkla... Yeni başladı son 4-5 aydır böyle,hayır şeker hastalığı falan yok tansiyonda yok ,git tedavi ol gel diyeyim bari nereye kadar böyle gidecek diyeyim
ZemheriPoyraz 😈 Kendinden Asla Vazgeçme 😈 Pro Üye Anneler Kulübü 9 Şubat 2010 17.835 39.769 9 Mart 2021 Konu Sahibi rana62 #22 rana62 .!.: Yeni başladı son 4-5 aydır böyle,hayır şeker hastalığı falan yok tansiyonda yok ,git tedavi ol gel diyeyim bari nereye kadar böyle gidecek diyeyim Genişletmek için tıkla... Ben hayatımın geri kalanını böyle geçirmek istemiyorum tedavisi varsa tedavi ol, tedavisi yoksa ben şişme bebek gibi kullandırmayacağım kendimi de
rana62 .!.: Yeni başladı son 4-5 aydır böyle,hayır şeker hastalığı falan yok tansiyonda yok ,git tedavi ol gel diyeyim bari nereye kadar böyle gidecek diyeyim Genişletmek için tıkla... Ben hayatımın geri kalanını böyle geçirmek istemiyorum tedavisi varsa tedavi ol, tedavisi yoksa ben şişme bebek gibi kullandırmayacağım kendimi de
rana62 Nirvana Kayıtlı Üye 4 Ocak 2007 1.012 66 45 10 Mart 2021 Konu Sahibi rana62 #23 zemheri4717 .!.: Ben hayatımın geri kalanını böyle geçirmek istemiyorum tedavisi varsa tedavi ol, tedavisi yoksa ben şişme bebek gibi kullandırmayacağım kendimi de Genişletmek için tıkla... Vay çok iyi laf evet böyle söyleyeyim bakalım ne olacak
zemheri4717 .!.: Ben hayatımın geri kalanını böyle geçirmek istemiyorum tedavisi varsa tedavi ol, tedavisi yoksa ben şişme bebek gibi kullandırmayacağım kendimi de Genişletmek için tıkla... Vay çok iyi laf evet böyle söyleyeyim bakalım ne olacak
H histeri Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Mart 2021 128 160 38 12 Mart 2021 Konu Sahibi rana62 #24 rana62 .!.: Vay çok iyi laf evet böyle söyleyeyim bakalım ne olacak Genişletmek için tıkla... buradan gaza gelipte evliliğinizi zora sokmamalısınız 18 yıl biebirinizin kahrını çekmişsiniz. dönemsel olabilir adamın sorunu. eminim 18 yılda sizin de isteksiz döneminiz olmuştur ona yetememişsinizdir. sizi idare ettiği zaman olmuştur değil mi?
rana62 .!.: Vay çok iyi laf evet böyle söyleyeyim bakalım ne olacak Genişletmek için tıkla... buradan gaza gelipte evliliğinizi zora sokmamalısınız 18 yıl biebirinizin kahrını çekmişsiniz. dönemsel olabilir adamın sorunu. eminim 18 yılda sizin de isteksiz döneminiz olmuştur ona yetememişsinizdir. sizi idare ettiği zaman olmuştur değil mi?