Ne yapmaliyim?

Sorunun içinde cevabın var. Seni istemiyorum zevk almıyorum demesi en başlıca sebep. Sadece düzenini bozmaktan korkuyor

Ben asla ömrümu ruh hali degisik psikopat bir ruh hastasina heba etmezdim yazik sevgi arıyorum diyorsunuz kendinize en cok siz zarar veriyorsunuz herif sizi sevmiyor sabah kalkiyo ööö tülayyy sensiz yasayamamm tülaayyy senicikseviyommm sümüklu sümüklü aglamalar falan esin hasta tedavi olsun cocuk falanda yapma zaten

Psikoloğa gidin esiniz de tedavi görmeli ama siz kendiniz güçlü durmak icin gidin sonrasi gelir zaten
Eğer ayrılmak istemiyorsaniz belki o da cabalar duzeltirsiniz ama bence mutlaka sizin bir uzmana gitmenizi tavsiye ederim çünkü hem fiziksel şiddet var hem psikolojik baski var ustelik dengesiz bir koca. Bu durumda hic bir insanin psikolojisi saglam kalmazdi diye düşünüyorum

Size surekli sizi istemedigini kardesi olarak gördüğünü birseylerden zevk almadigi daha 3 yillik evlilikten söylüyorsa problem büyük cocuktan once bu sorunlarla yuzlesip cozum bulmalisiniz boyle insanlar agizlerina birkere doladimi omur boyu soylerler ve kalbiniz kırılır bizzat tanidigim birinin böyle sonuç itibari ile ortada cocukalr olduğundan birseyde yapilmiyir ama iki tarafta mutsuz

Bosansam da seni birakmam ne demek ya? Resmen bosanalim ama bana hizmetci lazim demeye getiriyor, sevdiginden degil. Bu adamin hayatinda biri olmadigindan emin misin? Is yerinden mesela.
Resmen adam memur olunca totosu kalkmis.
Artik siddet uygulamiyor diye kendini kandirma. Adam bunu yapabilecek vicdansizlikta. Merhameti yok adamin. Su an siddet uygulamasa da bunu bir kez yapanilen ileride tekrar yapar.
Ben olsam bu titosu evereste cikmis adami hicbeklemez hemen bosardim, o totosunu indirirdim. Nafaka, siddet uyguladigi icin, seni bana kakalamislar dedigi icin de bir de tazminat isterdim. Gorsun bakalim bosanmak neymis.
Bu adamdan cocuk yapma. Gencsin. Karsina daha kimler cikar. Hem kendine daha rahat bir hayat da kurarsin ama once su adami bosa, bir de ilk is bir ise gir kendi ayaklarinin uzerinde dur para kazan. Esin 5 para etmezin teki.

Tutarsız bir adam ,söylediği şeyler onur kırıcı .Sonraki ağlamaları yok seni bırakmam demeleri hiçte samimi değil .Evet alışkanlık belki acımak en önemliside hazır yemek temizlik vs .Madem üniversite mezunusun bir mesleğin var .Neden çalışmıyorsun ?Acilen işe başla .Memurda olmuş bu kafadaki bir adam çok yakında aldatırda .Sonra konu çocuk için yaptım der çıkar .Bence işe gir kendine zemin hazırla .Bu adama da güvenme o seni ortada bırakmadan sen onu boşa .

Kafanda net karar vermeden evden ayrılma. Ailene anlatırsan seni ikna ederler.

Sevilmek hakkın
Kimse sevilmekten mahrum kalmamalı.

Bu kadar şeyin farkında olup da bize ne yapmalıyım diye sormanız tuhaf aslında. Farkında olmasanız, durumu algılamamış olsanız düşüncemizi sorduğunuzda kendi doğrularımızca tavsiyede bulunurdu. Ama böylesi!?! Bakın bir adres var bulunması gereken. Tarif edilir, yol gösterilir, yanlış yoldasın denir vs. Ama siz işte adres şurada, şimdi ben oraya gideyim mi gitmeyeyim mi diyorsunuz. Size kalmış! Çünkü yaşadıklarınızın da, eşinizin de, yanlışların da gayet farkındasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…