Ne yapmalıyım?

eylul90999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2020
1
0
1
27
buraya yeni üye oldum. öncelikle herkes iyi günler dinliyorum. arkadaşalar bir sıkıntım var ve gerçekten yardıma ihtiyacım var. 23 yaşındayım babam ben küçükken öldü annem benden 2 yaş erkek kardeşime ve bana tek baktı. akrabalar desen kendilerine hayri yok. liseden sonra okuyamadım. birkaç işte çalıştım fabrika işi ama sonra ayrıldım. şu anda evdeyim sadece kardeşim çalışıyor maddi durumlar kötü. her neyse kendime sık sık hayatım için ne yapmalıyım, neye yeteneğim var gibi sorular soruyorum. kendimi o kadar boş ve çaresiz hissediyorum ki. çalışmakta istemiyorum. bu duygu nasıl anlatılır bilmiyorum. yalnız hissediyorum hayallerim var ama hiçbirini bu halde gerçekleştiremem. neden böyleyim. istikrarsız, hırssız bir şeyden zevk almayan, insanlara güvenemiyorum. belki fakir olduğum için istediklerimi yapamadığımdan mi bilmiyorum arkadaşım yok ve edinmekte istemiyorum. bana yardım edin boşluğun içindeyim

Yani bizde çok sıkıntı yaşadık. Cebimde para yoktu otobüse binip işe gitmeye, yürüyerek gidip gelirdim. Çoğu zaman o his bendede olurdu ama asla pes etmedim. Bir yerden başlamanız gerekiyor. İlk önce iş bulun kendinize kimse çok severek çalışmıyor zaten. Ama hayatımıza idame ettirmemiz için bunu yapmanız gerekiyor. Nereye kadar annenize yük olacaksınız. Daha sonra iş hayatınıza çevreniz arkadaşlığınız olacaktır. Kendizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır.

Durumunuz kötü diye kendinizi neden kapatiyorsunuz onu anlamadım böyle bir durumda daha çok hırs yapmanız gerekiyor bizimde durumumuz yoktu ama pes etmedik ayakta kalmak için kimseye muhtaç olmadan yaşamak için çalışmanız gerekiyor anneniz de olsa ona muhtaç olmayın gençsiniz hayat herkese altın tepside sunulmuyor maalesef bence ailenize destek olun

Şuan gereksiz yere vazgeçiyorsun kendinden kardeşine soralım birde asıl o anlatsın dertlerini gencecik kadınsın elin ayağın tutuyor kardeşinin omuzlarına birsürü yük yüklemişsin kendin için yapacağın şey çalışmak ihtiyaçlarını karşılamak ayaklarının üzerinde durmak bebek gibi mızmızlanma kardeşine de yazık lise mezunusun birde git çalış çevren genişler
ufkun açılır. kendine acınaktan da vazgeç hiçbirimiz escobarın çocukları olarak doğmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…