- 3 Mart 2013
- 2.796
- 3.063
-
- Konu Sahibi cimcime1471
Yani bu ayrıntıları niye verdiniz pek anlayamadım? Biri size baktı diye mi hemen imam nikahıyla evlendiniz? Siz evliliği ne düşünmüştünüz tam olarak? Pardon imam nikahlı evliliği? Tamamını zaten okuyamadım sağlıklı bi yorum yapamıcam.imam nikahlıydım üniveriste mezunuyum fakat Niğde gibi yobaz bir şehirde yaşıyordum bunalıma girmiş başımı örtmüştüm kimse artık bakmaz psikolojisindeydim
ciddi değilsiniz dimiTamam işte doğru söylemiş. İnsan imam nikahlı kocasını iki tokat bi temizlik için terkeder mi? Yaranılmaz sizin gibi kadınlara.
onların şerrinden kocanın hatalarını görmeye vaktim kalmadı kiİyide senin asıl derdinin 1.imam nikahı neden yani? Sana nikah bile kiymamiş ne nikahı? Önce resmi nikah dini nikah aynı gün kıyılir.
2. Olarak adam uyusturucu kulaniyor dovuyor
Diğer yazdığın hersey çok saçma sapan ondan bunlar başına gelmiş zaten.
Sorun kayinvaliden değil beni Çıldırtmakmi istiyorsun
kız plastik ördek toptancısından bahsetmiyosun meth diyosun akjsdabd isterse karteli imam nikahıyla adama bağlasınlar haftalık 50 liralık meth diye bişey olmaz , meth değildir o kolonyadır.en yakın atkadaşı 3 şehire birden satıcılık yaptığı için ucuza buluyordu ondan zaten düşürende o arkadaşı
Walter White yı saygıyla andım suankız plastik ördek toptancısından bahsetmiyosun meth diyosun akjsdabd isterse karteli imam nikahıyla adama bağlasınlar haftalık 50 liralık meth diye bişey olmaz , meth değildir o kolonyadır.
hayatımda hiç kötü insanlarla karşılaşmamıştımki bu zamana kadarAynen Hersey hayal edıldıgı gibi superken uyuşturucunun suprız olması beni bir miktar uzdu.
Annen ne diyor bu durumlara?hayatımda hiç kötü insanlarla karşılaşmamıştımki bu zamana kadar
limon tuzu gibi aliminyum folyoda eritip dumanını burnuna çekiyordu pipetlekız plastik ördek toptancısından bahsetmiyosun meth diyosun akjsdabd isterse karteli imam nikahıyla adama bağlasınlar haftalık 50 liralık meth diye bişey olmaz , meth değildir o kolonyadır.
Adamın kemikleri sızladı kemikleri!!!!111!!!Walter White yı saygıyla andım suan
kurban olduğuma gidelim dedim mersine taşındık annem çok iyi biri diye hayatımdada hep o olduğu için, kötü insanlardan hiç haberim yoktuAnnen ne diyor bu durumlara?
anlamadım kim oAdamın kemikleri sızladı kemikleri!!!!111!!!
hmm "pipetle" , burnundan, aliminyum folyoda eritiklimon tuzu gibi aliminyum folyoda eritip dumanını burnuna çekiyordu pipetle
Çok ciddiyim.ciddi değilsiniz dimi
kocişinin büyük patronlarından, rahmetlik oldu amaanlamadım kim o
şuan 2 çocuğuna hamile olan kız arkadaşımın eşide kullanmaya başlamış birtek ben mağdur değilim 10da 5 kişi kullanıyor ama eşlerinin haberi yokturkocişinin büyük patronlarından
Senin kocan yok ki...Herşeyi geçtim de neden sürekli imam nikahına vurgu yaptınız? Müge Anlı gibi olcam ama resmi nikahınız yok mu?
10 da 5 ise oran kocanı da cok gommeyelım herkes yapıyor yanı mı dıyosun?şuan 2 çocuğuna hamile olan kız arkadaşımın eşide kullanmaya başlamış birtek ben mağdur değilim 10da 5 kişi kullanıyor ama eşlerinin haberi yoktur
Oh missmersine taşınalım dedim, annemin yanındayken, yok dedi bana ölecek kişiler var dedi whatsaptan başka kızlarla ekran görüntüsü attı, boşa ozaman dedim boşafı 3 kere
yani toplumun yarısının kafa uçuk diyosun.aslında olan bitene bakılırsa hak vermemek elde değil de bizim toplumun yarısında sigara alıcak para yok değil ki meth kullansın. bence siz ailece yemeğe tuz niyetine atıyosunuz ama o ayrı tabişuan 2 çocuğuna hamile olan kız arkadaşımın eşide kullanmaya başlamış birtek ben mağdur değilim 10da 5 kişi kullanıyor ama eşlerinin haberi yoktur