Ne yapmalıyım?

kayseriye gittiğimiz ilk hafta annrm nikah yapın drdi buda inat etti ben sizin isteğinize göre birşey yapmam bana kendinimi kakalıyorsun dedi bu böyle düşününce bende istemedim
Niye biz resmi nikah koyduracak kendimizi mi kakaladık? Hakikaten sen bisey kullandın mi bu süreçte. Adam madde bağımlısı, iş yok ev yok aile komple sabıkalı, sevdiğim adamdan oldum diyosun. Kafanın içindekini arada çalıştır bacım, yoksa semer vuran çok olur

Hayretle okudum
Bacım aklını basına al hala iyi mi yaptım diyorsun
Kötü yaptın desek geri mi gitcen ? Allahım nasıl bu kadar şeye göz yumdunuz ve şimdi de pişmansınız o pis iğrenc hayattan kurtulduğunuza
Kendinize gelin ya .. silkelenin bunuda büyük bir hata büyük bir ders kabul edin hayatınıza bakın ya

Kusura bakma suc sende. Neyse ki sonra hatani anlamis dönmüsün annenin yanina.
Hala ailesi olmasa iyiydi diyorsun? Adam uyusturucu bagimlisi ayrica yemedigin dayak kalmamis.

haklısınız tanıdığımda yani niğdedeylen 2 tane tütüb dükkanu açmış başarılı biriydi ailesininde böyle olduğunu bilmiyordum

Cok dogru yapmissın istemeyerek. Bu adamla imam nıkahıyla yasamana ek olarak resmi nikah istememende en dogru ikinci hareket olmus.
Tum bu mantıklı davranışlarına ragmen neden bu birliktelik yurumemıs, aklım almıyor
kendime ettiği şeyler gercekten korkunç ama duygular varken beyin duruyor

Niğde gibi yobaz bir şehirde yaşıyordum
Madem siz yobaz değilsiniz neden imam nikahıyla evlendiniz . Ayrica doğru yapmışsınız her yakınma da vurmak ne demek ya . Bide resmi nikâhı soruyor baktı ben bu enayiyi iyi buldum dedi iyice bağlayacak resmi nikahla dönme geri aklını kullan

ilk tanıdığımda niğdede 2 dükkanı vardı işlerin içine uyusturucu gireceğini bilemezdim

teşekkür ederim şimdi annemle mersine taşındık 1 ay oldu ayrılalı

Kusura bakma suc sende. Neyse ki sonra hatani anlamis dönmüsün annenin yanina.
Hala ailesi olmasa iyiydi diyorsun? Adam uyusturucu bagimlisi ayrica yemedigin dayak kalmamis.
haklısınız güçlü olmaya çalışıyorum özgüvenim çok kırıldı

sevgi emek sandım emek verdikçe dayandım en son psikolojim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…