- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.432
-
- Konu Sahibi cimcime1471
Niye biz resmi nikah koyduracak kendimizi mi kakaladık? Hakikaten sen bisey kullandın mi bu süreçte. Adam madde bağımlısı, iş yok ev yok aile komple sabıkalı, sevdiğim adamdan oldum diyosun. Kafanın içindekini arada çalıştır bacım, yoksa semer vuran çok olurkayseriye gittiğimiz ilk hafta annrm nikah yapın drdi buda inat etti ben sizin isteğinize göre birşey yapmam bana kendinimi kakalıyorsun dedi bu böyle düşününce bende istemedim
haklısınız tanıdığımda yani niğdedeylen 2 tane tütüb dükkanu açmış başarılı biriydi ailesininde böyle olduğunu bilmiyordumNiye biz resmi nikah koyduracak kendimizi mi kakaladık? Hakikaten sen bisey kullandın mi bu süreçte. Adam madde bağımlısı, iş yok ev yok aile komple sabıkalı, sevdiğim adamdan oldum diyosun. Kafanın içindekini arada çalıştır bacım, yoksa semer vuran çok olur
kendime ettiği şeyler gercekten korkunç ama duygular varken beyin duruyorCok dogru yapmissın istemeyerek. Bu adamla imam nıkahıyla yasamana ek olarak resmi nikah istememende en dogru ikinci hareket olmus.
Tum bu mantıklı davranışlarına ragmen neden bu birliktelik yurumemıs, aklım almıyor
Aynen duygular cok onemlı. Hele boyle bir adamı sevmemek elde olmaz, haklısınkendime ettiği şeyler gercekten korkunç ama duygular varken beyin duruyor
Madem siz yobaz değilsiniz neden imam nikahıyla evlendiniz . Ayrica doğru yapmışsınız her yakınma da vurmak ne demek ya . Bide resmi nikâhı soruyor baktı ben bu enayiyi iyi buldum dedi iyice bağlayacak resmi nikahla dönme geri aklını kullanNiğde gibi yobaz bir şehirde yaşıyordum
ilk tanıdığımda niğdede 2 dükkanı vardı işlerin içine uyusturucu gireceğini bilemezdimNiye biz resmi nikah koyduracak kendimizi mi kakaladık? Hakikaten sen bisey kullandın mi bu süreçte. Adam madde bağımlısı, iş yok ev yok aile komple sabıkalı, sevdiğim adamdan oldum diyosun. Kafanın içindekini arada çalıştır bacım, yoksa semer vuran çok olur
teşekkür ederim şimdi annemle mersine taşındık 1 ay oldu ayrılalıMadem siz yobaz değilsiniz neden imam nikahıyla evlendiniz . Ayrica doğru yapmışsınız her yakınma da vurmak ne demek ya . Bide resmi nikâhı soruyor baktı ben bu enayiyi iyi buldum dedi iyice bağlayacak resmi nikahla dönme geri aklını kullan
salak değilim sadece sevdim ve güvendimBu hikayede mantikli tek bir sey yok ki ,siz zaten normal degilsiniz ,adam uyanigin onde gideni
haklısınız güçlü olmaya çalışıyorum özgüvenim çok kırıldıKusura bakma suc sende. Neyse ki sonra hatani anlamis dönmüsün annenin yanina.
Hala ailesi olmasa iyiydi diyorsun? Adam uyusturucu bagimlisi ayrica yemedigin dayak kalmamis.
Hayretle okudum
Bacım aklını basına al hala iyi mi yaptım diyorsun
Kötü yaptın desek geri mi gitcen ? Allahım nasıl bu kadar şeye göz yumdunuz ve şimdi de pişmansınız o pis iğrenc hayattan kurtulduğunuza
Kendinize gelin ya .. silkelenin bunuda büyük bir hata büyük bir ders kabul edin hayatınıza bakın ya
Kapulmissiniz ama neye guvendiniz ki ,resmi nikahiniz bile yoksalak değilim sadece sevdim ve güvendim
kamyonları tırları var ama para sadece babada 5 kuruş vermiyorGüya maddi durumu iyi bir aile ama kim kimle nerede nasıl yaşıyor belli degil.
işte bana ağır konuşunca gücüme gitti istemedimKapulmissiniz ama neye guvendiniz ki ,resmi nikahiniz bile yok