Ne yapmalıyım?

mersine taşınalım dedim, annemin yanındayken, yok dedi bana ölecek kişiler var dedi whatsaptan başka kızlarla ekran görüntüsü attı, boşa ozaman dedim boşafı 3 kere

işte bana ağır konuşunca gücüme gitti istemedim
Dayak yemissiniz ,ac kalmissiniz ,kufur hakaret bini bi para ,sizi her turlu kullanmislar ,akillanin biraz ,emin olun dizden oncede baskasi vardir ,sizden sonrada baskasini bulur

Allah akıl fikir versin ne diyelim

İyide senin asıl derdinin 1.imam nikahı neden yani? Sana nikah bile kiymamiş ne nikahı? Önce resmi nikah dini nikah aynı gün kıyılir.
2. Olarak adam uyusturucu kulaniyor dovuyor
Diğer yazdığın hersey çok saçma sapan ondan bunlar başına gelmiş zaten.
Sorun kayinvaliden değil beni Çıldırtmakmi istiyorsun

yarısından sonra okumayı bıraktım, saçma ve olmamış

Tamamını okuyamadım bana fake geldi. Eger Degılse sunu soyleyım. Imamnıkahı nedır ya. Resmi nikah ne gune duruyor pardon.

bende hayatımda b
Ben ne okudum yani okuyamadim. Dayak var uyuşturucu var eziyet var ama saygı yok. Arkada bakmadan kaç.
kaçtım
Namus dedim yuva dedım maddi durumu iyi dedım 3 ay ıcınde baska sehırde nette tanıdıgım kısıyle imam nıkahıyla evlendim..
Cok mantıklı baslamıs hikayen.
Boyle devam etmesi sok edici.
Hayırlısı.
uyusturucu süpriz oldu

kocamda böyle diyordu katlanacan diye

son kaçtığım gün resmi nıkah yapalım pazartesi diye tutturmuştu fakat strese dayanamadığım için kaçtım

Dayak yemissiniz ,ac kalmissiniz ,kufur hakaret bini bi para ,sizi her turlu kullanmislar ,akillanin biraz ,emin olun dizden oncede baskasi vardir ,sizden sonrada baskasini bulur
haklısınız zaten bankacı kendinden 10 yaş büyük bir kadın vardı peşinde 2 yıl onla çıkmış kadın para verirmiş buna hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…