Dışarda akşam buluşucağız daNeden evde degilde is yerinde?
Haa kadin is yerinden simdi anladim. Olsun canim nolcak.. ee biri satiyo biri aliyo ne guzel. Keske herkes bole yapsada bu kadar tuketim toplumu olmasakDışarda akşam buluşucağız da
İşyerinde illa denk geliriz die çekindim
Öyle yüzlerce tl de değilEvet gereksiz takıyorsunuz. İnsanların sizin hakkında ne düşündüğü çok önemli olmasın ki artık internetten satış yapmayan mı var? Herkes ürününü satıp parasını almak istiyor. Gayet doğal.
Hayır işyerinden değil :))Haa kadin is yerinden simdi anladim. Olsun canim nolcak.. ee biri satiyo biri aliyo ne guzel. Keske herkes bole yapsada bu kadar tuketim toplumu olmasak
Bi Arkadaşım dediki ufak şeyleri bağış için ver . ne satıyorsunparagöz olmanın tanımı bu değil ki. boşa takıyorsunuz.
:)) o zaman tamamen gereksiz takiyosun takiyosan.Hayır işyerinden değil :))
Apaçık yazmıştım
Kamuda çalıştığım için kadın illa bana uğrayacak
Çalıştığım kurumda denk gelicez :))
Sağolun yaa:)) o zaman tamamen gereksiz takiyosun takiyosan.
Kimseyi ilgilendirmez, eminim ihtiyaç olmasa satmazdınız zaten.Öyle yüzlerce tl de değil
Küçük miktar
Paragöz gibi olmak istemedim
Hep ihtiyaç sahibine verirdim
İlk satışım olacak
İhtiyacım yok paraya ama elimdekileri paraya çevirmek güzel bi duyguKimseyi ilgilendirmez, eminim ihtiyaç olmasa satmazdınız zaten.
Sağolunbirşey olmaz. gayet normal.
Bir insanın ihtiyacı yoksa elindekini yoksullarla, ihtiyaç sahipleriyle paylaşmasını uygun görüyorum ama bu tamamen sizin kişisel görüşünüzle alakalı. Mal sizin, ister satarsınız ister atarsınız kimseye laf söylemek düşmez bence.İhtiyacım yok paraya ama elimdekileri paraya çevirmek güzel bi duygu
Karşı tarafın ihtiyacı var ürünlere
arkadaşınız yapsın bağışı çok istiyorsa.Bi Arkadaşım dediki ufak şeyleri bağış için ver . ne satıyorsun
Evet bu zamana kadar hep veriyorum da işte satmak istedimBir insanın ihtiyacı yoksa elindekini yoksullarla, ihtiyaç sahipleriyle paylaşmasını uygun görüyorum ama bu tamamen sizin kişisel görüşünüzle alakalı. Mal sizin, ister satarsınız ister atarsınız kimseye laf söylemek düşmez bence.
:))) evettarkadaşınız yapsın bağışı çok istiyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?