- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimEk iş yapmak işinizde sıkıntı olmayacaksa yapın bence.Millete de aldırmayın.Ama ben olsam ihtiyaç sahiplerine satmak yerine vermeye devam ederdim.Tabii siz bilirsiniz.Ama diğer insanlara satmanızda sakınca yok gibi.
Yani satın ama alamayacak durumda olanlara verin demek istemiştim.Tekrar okuyunca yanlış anlaşılmaya müsait olduğunu fark edip düzeltmek istedim.Allah bereket versin. :)Teşekkür ederim
Kargo yapacağınız sitelerde satış yapın. Tutumlu anne , Zebramo tarzı sitelerde insanlarla yüzgöz olmadan satışınızı yapabilirsinizÖyle yüzlerce tl de değil
Küçük miktar
Paragöz gibi olmak istemedim
Hep ihtiyaç sahibine verirdim
İlk satışım olacak
:)) sağolunnnYani satın ama alamayacak durumda olanlara verin demek istemiştim.Tekrar okuyunca yanlış anlaşılmaya müsait olduğunu fark edip düzeltmek istedim.Allah bereket versin. :)
Ooo teşekkür ederimSattiginiz urun de zaten ihtiyac sahibine gidecek
Magazadan o kadar meblagi verip alamadigi seyleri alacak
Ayrica ikinci el satis toplumdaki tuketim cilginligini da dizginliyor bence
Ben hep satiyorum , sattigim parayla da cocuklarimin ihtiyacini karsiliyorum
Mesela bebegimin bir onceki kis giydigi kiyafetleri satip bu kis giyeceklerini aliyorum
Bunda utanacak bir durum yok
Kardeşimle düşünüyorum :))Bu arada evli misiniz? Evliyseniz esiniz versin urunleri
Ben kargoyla gondermeyip elden satis yapacaksam esime veriyorum o bulusup veriyor aliciya
Evliyim evetBu arada evli misiniz? Evliyseniz esiniz versin urunleri
Ben kargoyla gondermeyip elden satis yapacaksam esime veriyorum o bulusup veriyor aliciya
Hayirli olsun , alan da guzel gunlerde kullansinOoo teşekkür ederim
Çok mantıklı yazmışsınız :)))
Bu gidişle bende satıcam bu akşam
Resmen 10 dakikalık mesafedeyiz
Ne güzel dimi :))
E tamam kardesinizle gidin verin , sorun yok hepimiz yapiyoruz bunuKardeşimle düşünüyorum :))
Teşekkür ederimKargo yapacağınız sitelerde satış yapın. Tutumlu anne , Zebramo tarzı sitelerde insanlarla yüzgöz olmadan satışınızı yapabilirsiniz
Çok mantıklıHayirli olsun , alan da guzel gunlerde kullansin
Ben cocuklarimin oyuncaklarini bile ikinci el aliyirum , magazadan bir tane alabilecekken iminci elden ayni paraya 3-4 oyuncak aliyorum
Yani ikinci el satis candir :)
Öyle yaptım :))E tamam kardesinizle gidin verin , sorun yok hepimiz yapiyoruz bunu
Kına malzemeleri :))ne satıyorsunuz çok özel değilse
Kiymet bilene az miktarda parayla satmak daha makbul bence .Veriyorsun ihtiyaci var diye bi kosede çurutup gidiyor .arkadaşınız yapsın bağışı çok istiyorsa.
Doğru valla son derece katılıyorumKiymet bilene az miktarda parayla satmak daha makbul bence .Veriyorsun ihtiyaci var diye bi kosede çurutup gidiyor .
Hic kullanilmamis bebek yatagim vardi verdim birine bahcede ıslandi çürudu gitti Bide gordukce sinir oldum .
Doğru vallaŞu meşhur "işler güçler" sahnesi aklıma geldi
Sat sat sat sat ....a koy! Sat sat ... koy!
Şaka bir yana da tabiki ücreti ile satabilirsiniz.siz ücret ödemediniz mi alırken? Ödediniz o zaman sorun yok.
vin vin yani.
Yok yok kadın işyerinden değil,konu sahibesi kamuda çalışıyormuşHaa kadin is yerinden simdi anladim. Olsun canim nolcak.. ee biri satiyo biri aliyo ne guzel. Keske herkes bole yapsada bu kadar tuketim toplumu olmasak