- 28 Mayıs 2018
- 605
- 900
- 32
- Konu Sahibi storyteller1
Guclu ol biraz. Sen egitimcisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle kimseye ihtiyacın olmadığının farkına var. Öncelikle boşan.Başka bir ile tayin iste kendine yepyeni bir sayfa açıp önüne bak....Lutfen bir cumlecik de olsa bana yorum yapin gercekten cok iyi geliyor benim icin zor bir surec..
Su an ipler koptu sabah tartistik ve evden ayrilmakla tehdit etti.. Ben de geri adim atmadim.. Ustume yurudu hatta..Esyalari firlatti falan.Esyalarini bile alamadan bagira bagira evden gitti..icimde anlamsiz bir bosluk duygusu sanki hep yalniz kalacakmisim gibi..annemse davani acar yoluna bakarsin diyor.. Umarim duzelirim toparlanabilirim yakin zamanda.
Su an ipler koptu sabah tartistik ve evden ayrilmakla tehdit etti.. Ben de geri adim atmadim.. Ustume yurudu hatta..Esyalari firlatti falan.Esyalarini bile alamadan bagira bagira evden gitti..icimde anlamsiz bir bosluk duygusu sanki hep yalniz kalacakmisim gibi..annemse davani acar yoluna bakarsin diyor.. Umarim duzelirim toparlanabilirim yakin zamanda.