Ne yapmalıyım?

Yani kimseye demiyorum açıkçası ama boşan sen be yavrum . Mesleğin var Gül gibi geçinip gidersin . Seni sahipsiz görmüş ki böyle at koşturuyor zihniyetsiz herif . Dul olmak ayıp değil . Anlaşamadım ayrıldın bu kadar basit hayatı kendine ne diye zorluyorsun böyle bir ergen için

Okadar okumuş ögretmen olmuş meslek sahibi olmuş işe başlamış.
Başka bi yerde hayat kurmuş biri de böyle düşünüyosa pes yani.
Valla çoluk yok çocuk yok.işime giderim güzel de bi düzen kurar keyfime bakarım.adamın arkasından bakcama.

Bazen düşünüyorum elinde imkanı olan iyi bi işi olan kişiler daha mı karamsar oluyo

Su an ipler koptu sabah tartistik ve evden ayrilmakla tehdit etti.. Ben de geri adim atmadim.. Ustume yurudu hatta..Esyalari firlatti falan.Esyalarini bile alamadan bagira bagira evden gitti..icimde anlamsiz bir bosluk duygusu sanki hep yalniz kalacakmisim gibi..annemse davani acar yoluna bakarsin diyor.. Umarim duzelirim toparlanabilirim yakin zamanda.

Su an ipler koptu sabah tartistik ve evden ayrilmakla tehdit etti.. Ben de geri adim atmadim.. Ustume yurudu hatta..Esyalari firlatti falan.Esyalarini bile alamadan bagira bagira evden gitti..icimde anlamsiz bir bosluk duygusu sanki hep yalniz kalacakmisim gibi..annemse davani acar yoluna bakarsin diyor.. Umarim duzelirim toparlanabilirim yakin zamanda.

Biraz caniniz yanacak bi anda geçmeyecek ama hayırlı olsun.

Anneniz de yaninizda güçlü olun.

Ileride iyi ki yapmisim diyecekseniz.

Daha büyük sorunları olan insanlara bile yazmadım bunu çünkü konularda bir dirhem duygu vardı.
Lütfen boşanın.
5bine önüme bakarım nedir ya?
Yaşamak ne güzel şey, elinizde işiniz var, yeni bir yere tayin almışsınız, baştan başlayın, minicik bir ev tutun, azıcık eşya alın, bir sürü insan var dünyada, isterseniz onlarca arkadaşınız da olur, hiç de yalnız kalmazsınız.

Çok sevindim.

Senin bu konudaki zayıflığın hem geçmişte yaşadıkların hem de bir miktar anneden geçen genetik miras. Bipolar rahatsızlığa sahip kişiler normalden daha duygusal olurlar. Ve bipolar genetiği az da olsa çocuğa aktarılır.
Seni anlıyorum çünkü aynı durumları annem de yaşamıştı. Sonuç olarak nereye vardı biliyor musun yaşlandıkları zaman ayrı yaşamaya başladılar. Yani eninde sonunda ayrıldılar. En güzel yılları heba oldu asıl yaşlılıkta insana eş lazım. Düşün bunları. Hem de ilçede yoksa bile merkezde vardır bir hastaneye gidip psikolojik yardım almaya başla. Bundan kimsenin haberi olmaz merak etme bu konuyu da incelersin sen çünkü. Etraf etraf diye diye annem de sustu oturdu sonucu aynı oldu.
Sağlıcakla kal.

Ev sahibi geldi kira sozlesmesini benim adima yapti..ev sahibi erkek.. Bana ve anneme acir gibi bir hali vardi.. Kendimi cok kotu sahipsiz gibi hissediyorum..

Siz en çok cocuk olmadığına şükür edin..ve anlattıkları nıza bakılırsa esiniz düzelmez.. ben de öğretmen im.cok şükür ımkanlarımız ii..ve bosanma dan sonra size tayin hakkı oluyo.hatta esinizin calıstıgı yerden baya uzak kilometre yerlere..yeni bir yer yeni bir hayat..cok daha mutlu olursunuz

X