- 6 Ağustos 2018
- 54
- 8
- 31
-
- Konu Sahibi storyteller1
Kesinlikle sadece bir yuvam olsun istedim.. O yalnızlıktan sıyrılabilmek istedim..Allah aşkına öğretmen bayansin okumus etmişsin elinde mesleğin var ve lütfen bu okumuş ama cahil kalmis adam sifatina yakismayan ergenden boşan. . Sen sanırım ilgi alaka görünce ee aile sevgisi sıcaklığı gormeyince tutulup herseye evet diyip yeterki Yuvam olsun diye evlenmişsin ama adam yanlış insan çıkmış. .
Öğretmensiniz,eğitimcisiniz ve öğretensiniz,siz de boyle kendinize deger vermez iseniz,sizin tabirinizle "dul kalmak"tan korkarsaniz,size kimse yardımcı olamaz.
Özgüven eksikliğiniz de var belli ki. Durumunuza üzüldüm
Yakın arkadaslarım evli.. kimisi yeni balayında hatta. Ayrık otu gibi kalmaktan korkuyorum.. Hep yalnız kalmaktan.Ben de çalışmıyorsun eline para geçmiyor falan sandım. Bu psikopatlığı çekmen gerekmiyor zira bu yazıklarını tek başına da yapabilirsin hem de yüksek düzeyde bir kafa rahatlığıyla.
Yalnız kalma diye bir korkun olmamalı aslında. Çocukkenki yaşadığın zamanla aynı zamanda yaşamıyorsun artık.
Niye besliyorsun ki bunu al kedi besle
Adam tayin için mi nikah kıydı sizinle ?
Niye korkuyorsun yalnız kalmaktan? Koca her şey değildir. Yalnızlıktan korkmamak için paikolojik hasarları kabul ediyorsun yani.Yakın arkadaslarım evli.. kimisi yeni balayında hatta. Ayrık otu gibi kalmaktan korkuyorum.. Hep yalnız kalmaktan.
.
Derler ise desinler. İnsanlar her zaman demeye birşey bulur.Kimsem olmadıgını dusunuyorum bazen ve bunun verdigi karamsarlık beni adeta paralize ediyor dusunsel olarak.. Faaliyete gecemiyorum. O kadar evlendi de noldu sanki bosandı vs diyecekler gibi geliyor. İnanın cok zor..
İnanır mısınız annem de burada evi yerlestirmeye destek olmak icin gelmisti.. Tum tartısmaları goruyor ama yalnız yapamaz mısın acaba benim korkum da o vs diyor. Olmadık laflar ona da soyledi hatta.. Zaten onun da psikolojik sorunları var bipolar bozukluk hastası..Hayata cok geriden baslamıs hissediyorum.Annen nerede şu an?