• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım??

yudumw

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
46
2
298
34
Denizli
Merhaba arkadaşlar.5 yıllık evliyim.3 yaşında bir oğlum var.Evlendiğim zamandan beri eşimden ilgi görmedim fazla.Genellikle akşamları bilgisayar başında oturmayı tercih eder.Onun dışında haftasonları arada dışarı çıkarır gezdirir.Ama belirttiğim gibi sevdiğinden bile emin olmadığım için kafam karışık.2.çocuk istiyor bazen.Kaç defa konuştum bu şekilde olmayacağını da belirttim.Aynı yine başından beri.2.çocuk olsa da değişmicek diyorum.Ne yapmam gerekiyor yardım edin?

Sevdiğinden bile emin değilim demişsiniz ilgisizliğinden bahsetmiştiniz peki oğlunuza olan ilgisi nasıl. Ilgisiz bir babaysa eğer ikinci çocuk için çokça düşünün derim

Oğlunu seviyor.İşten geldiğinde yorgun olmadığı zamanlarda oynar.Oğlumun canı sıkıldığında dışarı çıkarır gezdirir.Tabi arada yine bilgisayara yöneliyor.Ben de bu duruma çok kızıyorum.Kendim de çalışıyorum.Bazen ben de çok yorgun geliyorum.İkimiz de yorgun geldiğimizde çocukla ilgilenemiyoruz bazen.Ama ben çok kararsızım.Kendi çok istiyor 2.çocuğu ama ben kararsızım:(

Back