- Konu Sahibi thatsmeduygu
-
Hayır bu kadar sorumluluk almana gerek yok zaten. Ama gerçekten yaptıkların rahatsız edici bak dışardan bir göz olarak söylüyorum. Kardeşin kendi halinde takılsın bırak öfkesini sana kusmasın böyle yüz göz olmayın.hep ben suçlu olurdum küçükken de. Abla bendim çünkü. İllaki oluyordur ama ben de küçükken travmalar yaşadım bunun sorumlusu ben miyim
beni kötü bilmesini hiçSen neden özür dileyesin çirkin sözler söyleyen o, ona yaranmaya çalışma, kendi haline bırak sadece, sen o eve uzaktan geldin, abla özledim gibi bir muamele yok ki hala şununla didişiyorsun
lütfen yazdığım yanıtları okuyun, ben durduk yere su fışkırtsam çok haklısınız, neden bunu yapayım? Bana gerizekalı dedi ve sürekli hakaret ediyordu, normal hayatımızda da, gğnlğk konuşurken de, bu normal mi nolur beni de anlayın. Odasını ben toplamam, o gün masasındakiler yere düşüyordu diye sadece yerine koydum, buNeden kardeşinin odasını sen topluyorsun? 20 yaşında erkek kardeşim var o da odasının toplanmasını, temizlenmesini sevmez. Bu yüzden kendi odasını kendi temizlesin diye bırakıyoruz. Kardeşinle ikiniz ergenlik çağındasınız ama o 4 yaş küçük. Kardeşinin yüzüne su fışkırtıyorsun, onu kışkırtıyorsun. Sorun sende gibi geldi bana. Kardeşini rahat bırak, muhattap olma.
Sen de sorunlusun kusura bakma ama hala bununla iletişim halindesin didişme halindesin, 20 yaşındasın yok mu arkadaşın falan onlarla git tiyatroyabeni kötü bilmesini hiç
İstemiyorum. Ama sabrım da çok taşıyor. Güzel şeyler söylemeye çalışıyorum. Geçen sene ona tiyatro bileti almıştım ve gelememişti iptal olmuştu. Bu sene sürpriz yapıp tiyatro bileti aldım. Bana neden bana sormadan aldın mal dediben de düşünemedim yani sürpriz yapamk istedim sadece mutlu etmek istedim sadece
ben arkadaşımla gittiğim için kardeşim de özenmişti, ben de onunla da bir etkinlik yapmak istedim, yapmasam da kötü olacaktım, ben iletişim kurmasam da kötü olacaktımSen de sorunlusun kusura bakma ama hala bununla iletişim halindesin didişme halindesin, 20 yaşındasın yok mu arkadaşın falan onlarla git tiyatroya
Diğer yorumlarınızı yeni yeni okuyorum. Anladığım kadarıyla siz nasıl yaklaşırsanız yaklaşın karşınızda size tepki gösteren uslup sorunu olan biri var. Üslüp seviyesi evet çok ama çok kötü bu yaşta bu kadar hele ki ablasına karşı ''salak,gerizekalı,sanane'' gibi söylemler hoş değil. Siz kardeşinizi artık çözmüşsünüz o yüzden bırakın odasını toparlamayın ne yiyor ne içiyor ne giyiyor asla yorumda yapmayın. Ergenlik dönemini ağır yaşıyor olabilirinanamıyorum çok farklı anlaşılıyor olay, ben o içmek sitemeyince sizin dediğiniz gibi başka nir yere boşaltmak için adım atacaktım zaten, zorla içirmedim ki, o bana başka yere koy gerizejalı dedi, gerizekalı demesine sinirlendim diyorum. Tabağına karışmak derken? Yazdıklarımı okumadınız mı sadece kahvaltın kore kahvaltısına benzemiş demişim. Dalga yok aksine farklı bulduğum için.
Kötü ol artık boşver o zamanben arkadaşımla gittiğim için kardeşim de özenmişti, ben de onunla da bir etkinlik yapmak istedim, yapmasam da kötü olacaktım, ben iletişim kurmasam da kötü olacaktım
Evet. Ablası olarak çöpten farksızım. Saygılı değil, sanki normal arkadaşıyım. Lütfen beni de anlayınDiğer yorumlarınızı yeni yeni okuyorum. Anladığım kadarıyla siz nasıl yaklaşırsanız yaklaşın karşınızda size tepki gösteren uslup sorunu olan biri var. Üslüp seviyesi evet çok ama çok kötü bu yaşta bu kadar hele ki ablasına karşı ''salak,gerizekalı,sanane'' gibi söylemler hoş değil. Siz kardeşinizi artık çözmüşsünüz o yüzden bırakın odasını toparlamayın ne yiyor ne içiyor ne giyiyor asla yorumda yapmayın. Ergenlik dönemini ağır yaşıyor olabilir
Siz daha sakin ergenlik geçirmişsinizdir kardeşiniz daha delifişek bir ergenlik geçirir, kardeşlerin huyları karakterleri gibi ergenlikleri de farklı olur.Ebet doğru diyorsunuz. Ben sadece daha iyi iletişim kurmak için çabalıyordum. Herkes kardeşiyle çok iyi anlaşır da bizde problem var gibi geliyor, gerçekten üzgünüm
Kendini saygısızlıktan koruma hak etmeyen birine verici olmayı bırakmak kötü olmak değildirben arkadaşımla gittiğim için kardeşim de özenmişti, ben de onunla da bir etkinlik yapmak istedim, yapmasam da kötü olacaktım, ben iletişim kurmasam da kötü olacaktım
Evet maalesef mecburen iletişim keseceğimKötü ol artık boşver o zaman
elbette. Ben diş hekimliği öğrencisiyim, bunları yazmak bana da yakışmıyor, ancak kendimi çok kötü hissediyorum, savunmasız hissediyorumSiz daha sakin ergenlik geçirmişsinizdir kardeşiniz daha delifişek bir ergenlik geçirir, kardeşlerin huyları karakterleri gibi ergenlikleri de farklı olur.
Sizin gibi iletişim sorunu yaşayan anlaşamayan kardeşler var hep olacak.
Şu an kardeşiniz diyaloğa kapalı, kaç yıldır evden uzaktasınız bilmiyorum muhtemelen kardeşiniz senede birkaç ay gelip işine karışan abla diye bakıyor size, birkaç sene sonra kendisi de üniversiteye başlayınca anlayacak abla kardeş ilişkisinin ne demek olduğunu.
elbette öyle. Ancak bilirsiniz ya, kardeşim beni kötü hatırlasın istemiyorumKendini saygısızlıktan koruma hak etmeyen birine verici olmayı bırakmak kötü olmak değildir
Onun gerizekalı demesi sürekli hakaret etmesi de yanlış. Sen de galeyana gelmiş yüzüne su fırlatmışsın. Kardeş de olsa hiçbirinin fıtratı aynı olmuyor. 5 parmağın 5i bir değil demişler. En iyisi birbirinizden uzak durmanız.lütfen yazdığım yanıtları okuyun, ben durduk yere su fışkırtsam çok haklısınız, neden bunu yapayım? Bana gerizekalı dedi ve sürekli hakaret ediyordu, normal hayatımızda da, gğnlğk konuşurken de, bu normal mi nolur beni de anlayın. Odasını ben toplamam, o gün masasındakiler yere düşüyordu diye sadece yerine koydum, bu
Bırak kötü hatırlasın, sen kendini ezdirme ve böyle alıştırma, aradaki mesafeyi hissetsin, saygısızca davranırsa bedelini ödeyeceğini öğrensinelbette öyle. Ancak bilirsiniz ya, kardeşim beni kötü hatırlasın istemiyorum
Ben zaten yüzlerce hakareti alttan aldım daha ne yapabilirim ki. Neden ben suçluyum onu anlayamadımErgenleri burda sorunluymus gibi göstermeye calismayin 16 yasini böyle yasayan 30 yasinda sapasaglam birey oluyor siz de terapi terapi gezip aglıyorsunuz. Ergenlik az alttan alsan ölmezsin gerci sen daha agır geciriyorsun farkında degilsin bence
Tam oşarak bunu yapmaya çalıştım, artık saygısızlığına son ver demek içindi, sinirlendim sadece.Bırak kötü hatırlasın, sen kendini ezdirme ve böyle alıştırma, aradaki mesafeyi hissetsin, saygısızca davranırsa bedelini ödeyeceğini öğrensin
Ama sen de ona ilişme
Bunu yaparken odasına eşyasına yediğine içtiğine karışmayacaksın tatlım, yoksa yüz göz oluyorsunuzTam oşarak bunu yapmaya çalıştım, artık saygısızlığına son ver demek içindi, sinirlendim sadece.
Ben ergenken de bana kimse böyle anlayışlı davranmıyordu, ben yine hakaretler işitiyordum bu arada, ben ergenliğimi atlattıpımı iddia etmedim, kendi halinde biriyimErgenleri burda sorunluymus gibi göstermeye calismayin 16 yasini böyle yasayan 30 yasinda sapasaglam birey oluyor siz de terapi terapi gezip aglıyorsunuz. Ergenlik az alttan alsan ölmezsin gerci sen daha agır geciriyorsun farkında degilsin bence
Karışmıyorum ki, aksine gönlünü hoş etmeye çalılıyorum. Eşyaları düşüyordu diye yerine koydum, kırılmasın diye, buna mal diye mi yanıt verilir, yediğine içtiğine karışmak neresinde bununBunu yaparken odasına eşyasına yediğine içtiğine karışmayacaksın tatlım, yoksa yüz göz oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?