• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım yardım edin

Sen gittin artık oda onun düzenli tutmasını söyle tutmuyorsa ailene söyle onlar müdehale etsin koskoca evde nasıl tek bir bardak var ? Üslubu normal değil ama zaten ergen aksi olduğun biriyle sözde aklı başında kişi olarak sürekli dalaşman da normal değil
Hanımefendi evde 2 oda var. Yani onun odası da var. Sırf benim masam falan daha güzel diye benim odama geçti. Ben ses etmedim

Dalaşmak mı? Dalaşmak bunun neresinde allah aşkına. Kore kahvaltısına benzeyip güzel bulduğumu söylemek kötü mü? Buna sanane diye mi cevap verilir? Masada tek bardak vardu olay bardak da değil. Olay öyle kiçük bir şeyde bile yükselip gerizekalı demesi
Sen kore kahvaltısına benzemiş güzel buldum ya da aa eline sağlık çok güzel dememişsin bunu şaka olarak söylemişsin biri benim hazırladığım tabağa şaka yapsa bende komedyen misin sen der bozarım yani normal dalga geçmeye çalışmışsın tepki gelince güzel bulmak oldu şimdi.
Olay senin kardeşinin bu karakterde olduğunu bilmene rağmen ıslarla çomak sokman kalkıp alsaydın dümdüz bardak bu şekilde olayda sen olgun sakin olan karşı taraf da ergen hırçın deli olmuyor iki küçük çocuk itişiyorsunuz işte böyle görünüyor

Ayrı odalarımız var ama benim asıl odamda o kalıyor. Ben okuldayım diye bana ait hiçbir şey kalmamış evde
Mezun olunca belki işe girip evden temelli ayrılacaksın, eşyalar sadece kullanmak içindir, aranızdaki bağ daha önemli özenmiştir sana ve eşyalarına içten içe ama söyleyemiyordur

Sen kore kahvaltısına benzemiş güzel buldum ya da aa eline sağlık çok güzel dememişsin bunu şaka olarak söylemişsin biri benim hazırladığım tabağa şaka yapsa bende komedyen misin sen der bozarım yani normal dalga geçmeye çalışmışsın tepki gelince güzel bulmak oldu şimdi.
Olay senin kardeşinin bu karakterde olduğunu bilmene rağmen ıslarla çomak sokman kalkıp alsaydın dümdüz bardak bu şekilde olayda sen olgun sakin olan karşı taraf da ergen hırçın deli olmuyor iki küçük çocuk itişiyorsunuz işte böyle görünüyor
Ne tepki verdiğimi benden daha iyi mi bileceksiniz? Dalga falan geçmedim. Aa farklı olmuş kore kahvaltılarına benzemiş dedim. Bunda dalga geçme mi var? Siz neden sürekli benim dediğimi yanlış anlıyorsunuz

Mezun olunca belki işe girip evden temelli ayrılacaksın, eşyalar sadece kullanmak içindir, aranızdaki bağ daha önemli özenmiştir sana ve eşyalarına içten içe ama söyleyemiyordur
Ben bir şey demiyorum zaten, oda onun artık, umrumda da değil. Bütün bunlara rağmen kötü olan keden ben oluyorum kimse neden benim penceremden bakmıyor

Ayrıca anlattığım şeyi hala net anlatamamışım. Bardak şeyi öyle bir şey değil. Masada tek su bardağı vardı ve kardeşim onunla su içti ardından ben de içmek istedim ve dibinde kalan suyu da içer misin dedim o da başka yere koysana gerizekalı dedi. Anlatabildim mi? Tamamen üslup.

Muhatap olmayın. Odanızı da vermeyin. Verdiyseniz o kullanıyorsa da temizliğine karışmayın.
Su içmek istiyorsanız başka bardak alın.

Ben bir şey demiyorum zaten, oda onun artık, umrumda da değil. Bütün bunlara rağmen kötü olan keden ben oluyorum kimse neden benim penceremden bakmıyor
Herkese karşı öyle diyorsun, çocuğun belki de psikolojik bir yardıma ihtiyacı var, sen de fazla yorum yapma şaka yapma madem

Abla olarak ilgilenip alttan alacağına üstüne gidiyorsun sürekli.
Şu yorumunuza asla katılmıyorum. Ablalık saygısızlığı alttan almak değildir. Bana gerizekalı diyen insanla muhatap olmazdım ben bir daha.
Konu sahibinin durumu yönetiş şekli yanlış o başka. İkisi de ergen.

Şu yorumunuza asla katılmıyorum. Ablalık saygısızlığı alttan almak değildir. Bana gerizekalı diyen insanla muhatap olmazdım ben bir daha.
Konu sahibinin durumu yönetiş şekli yanlış o başka. İkisi de ergen.
İnanın şimdiye kadar defalarca sustum. Annem sadece benim adımı söylüyor. En basitinden geçen üzerindeki ne kadar yakışmış dedim, sanane gerizekalı fikrini sordum mu dedi. Ve hiçbir şey yaşamadığım halde. Bende de bir yere kadar sabır var

Hanımefendi evde 2 oda var. Yani onun odası da var. Sırf benim masam falan daha güzel diye benim odama geçti. Ben ses etmedim
E etseydin sırf oda verdin diye her şeye böyle bulaşacaksın madem baştan odanı almasına ses etseydin temelli mesafe olsaydı birbirinize girmezdiniz en azından
Ne tepki verdiğimi benden daha iyi mi bileceksiniz? Dalga falan geçmedim. Aa farklı olmuş kore kahvaltılarına benzemiş dedim. Bunda dalga geçme mi var? Siz neden sürekli benim dediğimi yanlış anlıyorsunuz
Benim yanlış anlama ihtimalim yok ne yazmışsanız onu yorumluyoruz konuyu bu şekilde açtınız sonradan yaranmak için dedim dediniz o bile garip niye yaranmaya çalışıyorsunuz yani çok kolay ya zorunlu olmadıkça konuşmayın her kardeş on numara anlaşacak diye bir şey yok biriniz liseli biriniz üniyi iki ergen sürekli konuşmak tartışmak zorunda değilsiniz ayrı ayrı takılın

O kadar anlaşılmıyor ki yazdığım. Tabii ki evde tek bardak yok, temizliğine de odada küf kokusu geliyor çocuk temizlemiyor bu arada yine karışmıyoruz
Ben sizi gayet iyi anladım. Yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. Sizin müdahale alanınızın dışında. Kontrol etmemeniz gereken şeyleri kontrol etmeye çalışıyorsunuz. İster küf kokusu gelsin ister 💩 kokusu. Bununla uğraşmak sizin göreviniz değil. O da onun odası. Evin sahibi olarak aileniz karışmak isterse onlara kalmış bir şey.
Kendinize ablalık görevlerine dahil olmayan bir misyon edinmişsiniz. Ablasınız, anne değil. Gereksiz bir otorite kurma ihtiyacı hissediyorsunuz bence.

E etseydin sırf oda verdin diye her şeye böyle bulaşacaksın madem baştan odanı almasına ses etseydin temelli mesafe olsaydı birbirinize girmezdiniz en azından

Benim yanlış anlama ihtimalim yok ne yazmışsanız onu yorumluyoruz konuyu bu şekilde açtınız sonradan yaranmak için dedim dediniz o bile garip niye yaranmaya çalışıyorsunuz yani çok kolay ya zorunlu olmadıkça konuşmayın her kardeş on numara anlaşacak diye bir şey yok biriniz liseli biriniz üniyi iki ergen sürekli konuşmak tartışmak zorunda değilsiniz ayrı ayrı takılın
Hanımefendi her şeye bulaşacaksın derken? Ne demişim lütfen siz kardeşlerinizle normal konuşmaz mısınız? Ben iletişim kurmak istiyorum ki buraya da problemimi yazıuorum. Neden bu kadar saldırgan davranıyorsunuz

Back