- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
kilo vermek için neler yaptınız ne kadar sürede verdinizeskiden böyle değildi en çok buna sinir oluyorum herkes çok beğenirdi,nazar değdi nazar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilo vermek için neler yaptınız ne kadar sürede verdinizeskiden böyle değildi en çok buna sinir oluyorum herkes çok beğenirdi,nazar değdi nazar
50 günde 90 kilodan 75'e düştüm ama çok şey yaptım hangi birini anlatayım ki:)kilo vermek için neler yaptınız ne kadar sürede verdiniz
ben ekmeği kestim , sebeze ağırlıklı besleniorum50 günde 90 kilodan 75'e düştüm ama çok şey yaptım hangi birini anlatayım ki:)
aynen ben de canım,vegan oldum.ekmeği de tamamen kestim.ben ekmeği kestim , sebeze ağırlıklı besleniorum
kilo alma yeter diyor . şuan 53 kiloyum , seksi giyinmemi de istemiyor . kıskanıyor ki haklı :)
merhaba resmen hayran kaldım özelden yazsam bana yardımcı olabilir misiniz birkaç sorum için?
Benim izlediğim youtube kanallarını önereyim çünkü tarzını bilmiyorum :))Ay banada önerir misin hangi videolar onlar adı ne
Çok mersiBenim izlediğim youtube kanallarını önereyim çünkü tarzını bilmiyorum :))
-Muzur kız
-Merve özkaynak
-sebibebi
Yabancı olarak
-Kandee johnson
-Lauren curtis
Videoları sayesinde binbir çeşit ip ucu ,makyaj önerileri ve tüyoları edindim :)) umarım yararı olur.
Rica ettimÇok mersi
Aynennn kesinlikleeskiden böyle değildi en çok buna sinir oluyorum herkes çok beğenirdi,nazar değdi nazar
Tebrik ediyorum, neler yaptınız, bende abur cuburu keserek 8 kilo verdim ama askıya aldım tekrar başlasam deyip duruyorum50 günde 90 kilodan 75'e düştüm ama çok şey yaptım hangi birini anlatayım ki:)
155 kilom 52.5 aç karnınaboyun kaç bu arada? minta123
155 kilom 52.5 aç karnına
valla ne yalan söyleyeyim ben de sulardan olduğunu düşünüyorum yaAynennn kesinlikle
Son 3-4 yılda oldu ne olduysa kireçli sulardan bence yoksa saçım ipek gibiydi
çok tesekkur ederim almalıyım o halde yesil çay çünkü bende de o sorunlar varEvet 45 kilo tam çıtı pıtı incecik yapar sizi.
Umarım kısa surede gelirseniz o kiloya.
Her gün aç karnınıza yeşil çay için.
Yeşil çay diyorum başka bir şey demiyorum bende kronik kabızlık var ve kolay kilo veremiyordum. Her gün aç karnına içerek çok iyi gitti kilolar hemde kabızlık sorununu hafifletti