• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım, ne yapacağım? Hiçbir fikrim yok.

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.215
15.141
448
Kızlar aslında internet kullanmıyorum bugünlerde. Ama sizlerden akıl almak için girdim çünkü kafam çok karışık.

Kızlar bu sene üniversiteyi kazandım. Pazartesi günü okulum başlıyor. Son 2 günümü okulda geçiriyorum danışman onayında sıkıntı olduğu için.

Tesadüf eseri bir sitede benim okulumda ve benim bölümümde olan ama 3. sınıf olan biriyle tanıştım. Başlarda sadece okul için bilgi aldığım, merak ettiklerimi sorduğum biriydi. Hazırlık sınıfını geçtiğimde çok mutlu oldu ve buna çok şaşırdım. Sadece sorular sorduğum biriydi çünkü.
Sonra ben internet kullanmayı bırakmaya karar verdim. Bu kişiye mesaj attım. "Ben internet kullanmayacağım artık, her şey için sağol, görüşürüz" diye.
Bana mesaj atıp numarasını bıraktı. Lütfen sms at tarzında bir şey yazdı.

Sms attım. Konuşmaya başladık yine okuldaki hocalar hakkında, konuşmalar genel olarak şöyleydi:

Ben - Nail hocanın kapısında bekliyorum şu an. Çok sıra var.
O - Nail hoca süper biridir, ondan ders aldığım için çok mutluyum vs. vs...

Hep bu tarz. Sonra bir baktım gelmiş. Sanırım blogumdan ya da twitterımdan fotomu gördüğü için beni tanıdı. Danışman onayını halletmeye geldim dedi. Konuştuk ayaküstü ama sonra ben annemle bi yerlere gittim. Kaldı bu olay burada.

Bu çocuk şehir dışında normalde, ama Ankara'ya dün gelmişti sabah.

Ankara'ya geldi. Beni aradı. "Karnım aç ve yalnız yemek yemeyi sevmiyorum, gel sana bi yemek ısmarlıyım" falan dedi akşama doğru. Diyalogları yazıyorum:

O - Nasılsınız Yağmur hanım, beni sorarsanız karnım aç, ve tek başıma yemek yemeyi sevmiyorum.
Ben - Paket yaptırıp evinde ye o halde.
O - Oooo, olmaz ya. Sen gelsene. Ben ısmarlıyorum.
Ben - İnan ki çıkasım yok, sen bence paket yaptır.

Gel, kızılaya gel, olmadı bahçeliye gel vs vs diye bir şeylerden sonra kapattım ve gitmedim.

Sonra mesajlaşmaya başladık. Özel hayatımla ilgili soru sordu ben de ona sordum. Bu arada ilişkim yeni bitti işte birkaç gün oldu benim. Çocuk bana sürekli diyor ki

"Sarsıntılı ilişkim var, mutlu değilim, kafamdakileri görebilecek, muhabbeti güzel biriyle mutlu olmak isterdim"
"İlişkim çok kötü, bilmiyorum ne olacak, sanırım bitecek"

Sürekli böyle. Ona dedim ki "Kızgınlıkla sevdiğin kişi hakkında yanlış yorumlar yapma. Ve sevgilin varken benle görüşmek istemen normal değil. Ben olsam bu durumdan hiç hoşlanmazdım."

Sonra bana uzun bir mesaj attı. "Sosyal hayatımı sıfırlayamaz kimse, o böyle bir şeyden rahatsız olmaz, zaten şu an beni istemiyor ben de onu" vs vs...

Beni aradı. Telefonda konuştuk uzun bir süre. Bana sürekli dediği laflar şöyle. Hem telefondayken, hem de mesajlaşırken.

"Ya sen çok güzel gülüyorsun. Ama bazen sesin düşüyor, üzgün geliyor çok üzülüyorum. Sen hep gül."
"Bu gerçekten çok güzel bir tesadüf, aynı okuldayız yaa"
"Sen çok iyi bir insansın... Güzel insan."
"Hiç üzülmemeni sağlamak isterdim."
"Gerçekten hayatımda hiç senin gibi biriyle karşılaşmadım. Çok olgun birisin."
"Benden küçük olup da bu kadar muhabbetini seveceğim biri asla yok sanırdım. Gerçekten inanılmaz olgunsun sen."

Gibi şeyler. Ben biraz alkol almıştım bir gün. O gün demeye başladı bu "çok güzel gülüyorsun" muhabbetine falan. Yani alkollüydüm ama abuk subuk bir şey söylemedim tabi ki. "Sevgilini ara, üzme onu, bak ne güzel bir ilişkiniz var, seviyorsunuz birbirinizi" falan diyorum sürekli.

Bir de şöyle bir diyalog geçti aramızda.

- Farklı zamanlarda, farklı şartlarda karşılaşsaydık çok çok farklı olabilirdi işler.
Ben- Mesela
- Meselası senden hoşlanırdım
Ben- Bu çok garip geliyor şu an
- Düşüncelerinden, karakteristik özelliklerinden, her şeyinden çok etkilendim. Seni gerçekten etkilemedi mi hayata bakış açılarımızın benzerliği?
Ben- Sevgiline bunları söyleyebilir miydin, o böyle bir şey yapsa nasıl olurdu vs vs vs...
- Onun iki gün sonra sınavı var. O yüzden bazı şeyleri içime atmak zorundayım.
Ben- Ama beni ilgilendirmiyor
- Sen böyle mutsuzsun, çünkü o kişiler şöyleydi böyleydi (Beni üzdüğünü düşündüğü kişileri kötülüyor, sürekli bir şeyleri bana göstermeye çalışıyor)
Ben- Böyle konuşma, ben her şeyin farkındayım.

Bu tarz bir konuşma geçti aramızda. Sonra uyudum. Defalarca sormuştum başta, "sevgilin rahatsız olur mu" diye. Ama bir şey demedi. Şimdi reddedemem hem bu danışman onayı işinde hem de yaşadığım bir üzüntüde bana oldukça destek oldu bu arkadaş kısa bir dönemde. Ben atlattım hem okul işini hem de diğerlerini ama bu şekilde konuşacağını hiç tahmin etmemiştim. Kendimi iğrenç biri gibi hissediyorum. Ne yapardınız yerimde olsanız? Okul açılacak pazartesi. Ve bu çocuğun sevgilisi İstanbul'da...

Son düzenleme:
ben olsam karşılık vermezdim sanırım....
sonuçta sevgilisi varmış...
klasik mutsuz ama ayrılamayan erkek tablosu...
kanma derim....

Şimdi aradı beni. Ona dedim ki

"Kendimi sevgilinin yerine koyuyorum. Ve ben hiçbir şey yapmasam da senin yaptığın şey benim vicdanımı rahatsız ediyor."

O da bana "Sana yalan söylemek istemedim. Bunları hissettiğimi ve düşündüğümü bilmeni istedim, dürüst olmak istedim." dedi.

Ve bugün beni yemeğe davet etti. Evde oturmak istiyorum, pek dışarı çıkasım yok dedim. Israr etti bir iki kere ama "Neyse düşün sen, ev bakmaya gideceğim bahçeli'de, istersen beraber bakalım evlere" dedi. Hayır, teşekkürler dedim. Nazikçe reddettim.

Amaç nedir, neler oluyor anlamıyorum. Yanlış bir adım atmak istemiyorum. Aniden gelişti ve çok karışığım.

canım senden hoşlanmış belliki ama kurduğu cümleler hiç samimi gelmedi bana yani fazla abartılı tabiki hoşlanabilir belkide çok çok güzel çok çok iyi bir insansın ama hani insanın bir sevgilisi varken bu kadar içine düşmesinden ben hoşlanmadım sevgilisi istanbuldaymıs burdada senle çıkar canı sıkılmaz diye düşünen bir tip gibi geldi ama kimsenin günahını almayalım sen daha iyi tanımıssındır. Sevgilisi üzülmesin diye ayrılmıyor imajı cizmeye çalışmış kimse üzülmesin falan :) kimse üzülmesin de kendi sevgilisi hakkında sana atıp tutan yarın sevgilisi sizi görüncede kız bana teklif etti gel dısarı çıkalım dedi üzülmesin diye kabul ettim der :) biz arkadaşız demeye devam edin asılmaya devam ederse ve hala sevgilisi varsa görüşmeyi kesin derim.

canım senden hoşlanmış belliki ama kurduğu cümleler hiç samimi gelmedi bana yani fazla abartılı tabiki hoşlanabilir belkide çok çok güzel çok çok iyi bir insansın ama hani insanın bir sevgilisi varken bu kadar içine düşmesinden ben hoşlanmadım sevgilisi istanbuldaymıs burdada senle çıkar canı sıkılmaz diye düşünen bir tip gibi geldi ama kimsenin günahını almayalım sen daha iyi tanımıssındır. Sevgilisi üzülmesin diye ayrılmıyor imajı cizmeye çalışmış kimse üzülmesin falan :) kimse üzülmesin de kendi sevgilisi hakkında sana atıp tutan yarın sevgilisi sizi görüncede kız bana teklif etti gel dısarı çıkalım dedi üzülmesin diye kabul ettim der :) biz arkadaşız demeye devam edin asılmaya devam ederse ve hala sevgilisi varsa görüşmeyi kesin derim.

Zaten okulda çok çok büyük bir sorunum var. Bir de bu eklensin istemiyorum açıkçası. Üzgün kızı teselli eden adam imajı çiziyor bana. Özgüven depolayarak elde edebileceğini düşünüyor sanırım. Sürekli "sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun, ama hayatına hiç hak ettiğini veren biri çıkmamış" tarzı cümleler kuruyor. Yani kimsenin desteğine ihtiyacım yok. Ama bunun tersini düşündü sanırım. Sürekli arkadaş olduğumuzu ve öyle kalacağımızı vurguluyorum zaten. Dediğin gibi uzatırsa keserim bileti.

Zaten okulda çok çok büyük bir sorunum var. Bir de bu eklensin istemiyorum açıkçası. Üzgün kızı teselli eden adam imajı çiziyor bana. Özgüven depolayarak elde edebileceğini düşünüyor sanırım. Sürekli "sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun, ama hayatına hiç hak ettiğini veren biri çıkmamış" tarzı cümleler kuruyor. Yani kimsenin desteğine ihtiyacım yok. Ama bunun tersini düşündü sanırım. Sürekli arkadaş olduğumuzu ve öyle kalacağımızı vurguluyorum zaten. Dediğin gibi uzatırsa keserim bileti.

çok iyi yapıyorsun durumu anlar uzatmaz inşallah ama tavırları aynen senin dediğin gibi güvenini kazanıp kendine bağlamaya çalışmak gibi, ki sana yardımcı da olmus bu çok güzel ama karşılık bekliyor belliki senden bu çok yanlış ve böyle insan çok şuan o güçlü sen zayıf durumdasın gibi ondan o kadar yanaşmıştır, acımasınada izin vermeyerek doğru yaparsın, inşallah sıkıntılarını da aşarsın biran önce :)

emin ol çok tehlikeli bi tip ben hiç inanmıyorum sevgilisinin karışmadığına ya da aralarının bozuk olduğuna.adam aç gözlü kız istanbulda diye zamanı senle geçiriyo.başkasına bunu yapan gün gelir sana da yapar unutma kararlı dur:50:

çok iyi yapıyorsun durumu anlar uzatmaz inşallah ama tavırları aynen senin dediğin gibi güvenini kazanıp kendine bağlamaya çalışmak gibi, ki sana yardımcı da olmus bu çok güzel ama karşılık bekliyor belliki senden bu çok yanlış ve böyle insan çok şuan o güçlü sen zayıf durumdasın gibi ondan o kadar yanaşmıştır, acımasınada izin vermeyerek doğru yaparsın, inşallah sıkıntılarını da aşarsın biran önce :)

Okulda bir sıkıntım var. Uzun zamandır yoktu ama son günlerde hortladı tekrar. Bunu biliyor ve böyle bana "ben seni o sıkıntıdan korurum" ayağı yapıyor sanki. Ya bilmiyorum günahını almak da istemiyorum, sonuçta çok kısa zamandır tanıyorum. "Neden tanımadığın birine bunları söylüyorsun ki" dediğimde "sen hak ediyorsun çünkü" diyor. "Üzülme yaaa salaktı zaten o" diyen kız arkadaşlarımız vardır ya hani? Aynı o tavırlar işte. Bilemiyorum ya gitmedim yemege falan ama okulda karsilasir miyiz bilemiyorum. O ikinci ogretim. "Ben de artık sabah derslerine gelecegim" dedi.

Acıması gibi bir sey söz konusu olamaz bir de. Yani öyle bir durumda degilim zaten. Okulla ilgili büyük sorunlarım var sadece.

emin ol çok tehlikeli bi tip ben hiç inanmıyorum sevgilisinin karışmadığına ya da aralarının bozuk olduğuna.adam aç gözlü kız istanbulda diye zamanı senle geçiriyo.başkasına bunu yapan gün gelir sana da yapar unutma kararlı dur:50:

Bilmiyorum ki canım. Ben asla zaten ilgi gösteren adama yelkenleri suya indirmem. Yani o kızın sevgilisinin yerine kendimi öyle bir koyarım ki, o kızın vereceği tepkiden de fazlasını veririm. Kolay mı öyle... Kız bunu çok üzüyormuş, hiçbir şekilde kıymetini bilmiyormuş. Ama her cümlenin sonunda şöyle diyor,

"Çok üzüyor beni. Hiç kıymetimi bilmiyor. Ben fedakarlık yapıyorum ama o hiç görmüyor. Benim sayemde elde ettiklerini kendi başarısı gibi görüyor. Ne kadar çok ortak noktamız var değil mi?"

:20:

Bi türlü anlam veremiyorum,neden insanlar tanıştıkları kişiye potansiyel sevgili gözüyle bakıyo
Yardım etmiş,tamam bitti sağolsun
Daha neyi uzatırlar anlamam
Yerinde olsam kendisiyle muhabbet içinde olmam
İnandırıcıda değil zaten

Bilmiyorum ki canım. Ben asla zaten ilgi gösteren adama yelkenleri suya indirmem. Yani o kızın sevgilisinin yerine kendimi öyle bir koyarım ki, o kızın vereceği tepkiden de fazlasını veririm. Kolay mı öyle... Kız bunu çok üzüyormuş, hiçbir şekilde kıymetini bilmiyormuş. Ama her cümlenin sonunda şöyle diyor,

"Çok üzüyor beni. Hiç kıymetimi bilmiyor. Ben fedakarlık yapıyorum ama o hiç görmüyor. Benim sayemde elde ettiklerini kendi başarısı gibi görüyor. Ne kadar çok ortak noktamız var değil mi?"

:20:

haspam ne kıymeti varmışki bulunmaz hint kumaşı sanki.düzgün bi adam olsa başka bi kıza böyle yanaşmaz sinir oldum:47::47::47::47::47::47:

Neden bilmiyorum ama bu çocuk bana biraz itici ve yapmacık geldi.Önyargıyı sevmem ama çok ilginç.
Bir insan sevgilisiyle mutlu değilse ve bu karşılıklıysa neden ilişki devam etsin ki.Ayrıca çocuğun yaptığı bildiğin aldatma.İstanbulda ki sevgilisini aldatıyor.Sizi elde etmek için sanki bu güzel sözleri söylüyor.Tabi ki yanılıyor olabilirim o kişi sizden gerçekten hoşlanmışta olabilir ama ne bilim içimde bir his iyi şeyler söylemiyor.Bence ondan uzak durmaya çalışın.Sonuçta o sizden hoşlanıyorsa bile sizi arkadaş olarak göremez.Ve sizden gerçekten etkilenmişse mutsuz olduğu ilişkisini bitirip kendini daha mutlu edicek bir yol çizer sevgilisinide bu şekilde aldatmaz.

Neden bilmiyorum ama bu çocuk bana biraz itici ve yapmacık geldi.Önyargıyı sevmem ama çok ilginç.
Bir insan sevgilisiyle mutlu değilse ve bu karşılıklıysa neden ilişki devam etsin ki.Ayrıca çocuğun yaptığı bildiğin aldatma.İstanbulda ki sevgilisini aldatıyor.Sizi elde etmek için sanki bu güzel sözleri söylüyor.Tabi ki yanılıyor olabilirim o kişi sizden gerçekten hoşlanmışta olabilir ama ne bilim içimde bir his iyi şeyler söylemiyor.Bence ondan uzak durmaya çalışın.Sonuçta o sizden hoşlanıyorsa bile sizi arkadaş olarak göremez.Ve sizden gerçekten etkilenmişse mutsuz olduğu ilişkisini bitirip kendini daha mutlu edicek bir yol çizer sevgilisinide bu şekilde aldatmaz.
Kendimi nasıl rezil ve kepaze bir kadın gibi hissettim bilemezsin.
Bir kişinin "aldatıyor" demesi bile yeterli benim için.
Ayrılsa bile ben burada hazır beklemiyorum zaten. Aynı okuldayız diye her önüme gelenle birlikte olacak halim yok.
Cidden sinirlerim bozuldu, elim ayağım titredi. Arayıp ağzıma geleni sayasım geldi.

Bi türlü anlam veremiyorum,neden insanlar tanıştıkları kişiye potansiyel sevgili gözüyle bakıyo
Yardım etmiş,tamam bitti sağolsun
Daha neyi uzatırlar anlamam
Yerinde olsam kendisiyle muhabbet içinde olmam
İnandırıcıda değil zaten

Ben ona "bir kadınla bir erkeğin gerçekten arkadaş olabileceğine inanmıyorum. how i met your mother izlediysen, "deniz kızı teorisi" bölümünü hatırla" dedim. Güldü. Biz istisna olabiliriz dedi. "Olamayız, duygularım zaten karışık ve okuldan dolayı başımda büyük bir dert var. Bu şekilde konuşma artık." dedim. Hemen konuyu değiştiriyor. Yok ya, meriçlik yapıyor bu adam resmen. http://2.bp.blogspot.com/-0ysZm7_XMvI/UAmL_wojr9I/AAAAAAAADaQ/xCLwf61qrCE/s1600/meric-olmak.jpg

madem hiç bi zaman konuşmasaydın en baştan numarasını bıraktığında
hiç sms atmasaydın hiç muhatap olmasaydın diye düşünüyorum
bilmiyorum yanlışmıyım bide hala seni arayabiliyo
en baştan hadi yardım aldım hadi sms de attın numaranı da öğrendii
sevgiliyle mutlu olmadığını söylediği anda kesicektin ilişkinin bunun doğrusu bu
suanda ne yapmalıyım die düşünüyosun aynı seyi söylüyorum
sil at konuşma aradığında bakma cevap verme msj larına cıkar hayatından gitsin
ama hala iletişimde kalmaya devam edersen ne kadar rahatsız olduğunu söylesende
bu durum seninde hoşuna gidiyor demektir.:ssz:

klasik fresh et avcısı:)aman uzak dur diyim,ilk tanıştığın kişiyle hemen sevgili olma lütfen,istanbuldaki sevgilisini düşünmeyen seni de düşünmez...
bekle biraz,atlı kovalamıyo sonuçta...
okulunda ağır düzgün olarak tanınmak çok çok önemli emin ol.

madem hiç bi zaman konuşmasaydın en baştan numarasını bıraktığında
hiç sms atmasaydın hiç muhatap olmasaydın diye düşünüyorum
bilmiyorum yanlışmıyım bide hala seni arayabiliyo
en baştan hadi yardım aldım hadi sms de attın numaranı da öğrendii
sevgiliyle mutlu olmadığını söylediği anda kesicektin ilişkinin bunun doğrusu bu
suanda ne yapmalıyım die düşünüyosun aynı seyi söylüyorum
sil at konuşma aradığında bakma cevap verme msj larına cıkar hayatından gitsin
ama hala iletişimde kalmaya devam edersen ne kadar rahatsız olduğunu söylesende
bu durum seninde hoşuna gidiyor demektir.:ssz:

Anlattığım gibi, sevgilisi olduğunu bile sms attıktan sonra öğrendim canım. Zaten sevgilisi olmasaydı da bir beraberlik düşünmezdim. Düşünmüyorum. İnan ki hoşuma gittiği de yok. Konuşup anlatacağım olgun bir şekilde ve görüşmeyeceğimizi söyleyeceğim. Okulda görürse de yolumu değiştiririm artık.

klasik fresh et avcısı:)aman uzak dur diyim,ilk tanıştığın kişiyle hemen sevgili olma lütfen,istanbuldaki sevgilisini düşünmeyen seni de düşünmez...
bekle biraz,atlı kovalamıyo sonuçta...
okulunda ağır düzgün olarak tanınmak çok çok önemli emin ol.

Yok be ablacım, ne sevgilisi :) Karşıma %100 emin olduğum biri çıkana kadar kimseyle beraber olmam. Şıp diye anlamam lazım çok sevileceğimi. Zaten sevgilisi olmasa da birlikte olmazdım da, kaldı ki bir de sevgilisine bunu yapabilen bir adamı yanımda asla istemem ben.

Back