Nişanlıyım. sen benim kızım olacaksın gelinim değil diyen kaynanamla altlı üstlü oturacağız. Kendisi bana defalarca kez " bu buzdolabı, bulaşık mak. perdeler, halı yeni alındı üst kata çıkarmayalım bunları kullanabilirsiniz" dedi...
Geçenlerde beyaz eşyalarımızı mobilyalarımızı almak için çıktık. beyaz eşya kısmına kaynanam da geldi. ben siemens alacağım her şeyimi modeline dahi karar verdim. (bizde kız tarafı mutfak ve yatak odasın alır. yatakodasında kendiliğinden mobilya olduğu için sadece yatak yaptıracağız. hal böyle olunca bari tüm beyazeşyaları ben alayım da altında kalmayım onların diye düşündüm, çalışıyorum. maaşım kariyerim çok iyi..)
Kadın geldi benim beğendiğim her şeye bok attı. bana eşya bakıyoruz güya. "ben kendime şunu alacağım,bunu alacağım demeye başladı.." kahve makinesi aldın mı diye sordular görümcemle.. bende aldım arzum mırra serisi cezveli dedim. kadın "ben onlardan 2 tane çöpe attım hiç bi işe yaramıyor" dedi. görümcemin " samsung ne güzel simens ne biçim vs demeleri de cabası.. eve geldim bir şey almadım.
4 gün sonra gittik nişanlımla aldık hepsini siemens istediğim şekilde. kadın aradı naptınız diye dedim böyle böyle... markası fark etmez, beyaz eşya şans işi bozulmaz diyosun ama bozuluyo.. bozulmayacağının garantisi yok.. OĞLUM BEYAZ EŞYALARINI ALDIN DİYE SENDEN AYRILMAZ SANMA, ONUN AYRILACAĞI VARSA YİNE AYRILIR hahaha! dedi.. ayrılık mı ne alaka diye kalakaldım kapattım telefonu. nişanlıma anlattım hepsini. annesine kızdı o da annesi aradı beni" ben şaka yaptım, espriydi kırılacağını düşünemedim" dedi. bende nişanlı olduğumu 5 ay sonra evleneceğimizi şakaya konu olmayacak kadar ciddi bi ilişkimiz olduğunu, bu tarz şakalar yapmamasını söyledim kadına. (seni samimi gördüm de söyledim sevdiğimden söyledim bi daha söylemem vs trip üstüne ..)
Bana bohçayapmadılar, ben nişanlıma her şeyina varana kadar aldım. damattır, benim içimde kaldı onun kalmasın özenli olsun diye... dün görümcem mesj attı "abim pijama giymez HAHAH, terliklerin rengi soluk HAHAH ... (kızın yaşı 26)
Ben sakin bi kızım, haddimi asla aşıp da seviyesiz muhabbetler yapamam.. bu insanların bu hadsizliği, terbiyesizliği beni delirtiyor.. nişanlım da sen duyma kale alma onlar yapar yapar susar kendiliğinden tepki alamayınca diyor... ben bu iki tuhaf yaratıkla ne yapacağım...?