• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendini övmezse ölecek hastalığı mı?

Aaa inanamiyorum aynen benimde boyle bir arkadasim vardi. Ozellikle boy konusunu aynen yasadim. Gonul iliskilerindeki yorumlari daha da ileriye gitmisti hatta benim arkadasimin. Sonrasinda ne mi oldu araya sogukluk somtum gorusmeyi azalttim suan iletisimimiz 0 gayet mutluyum hatta diger arkadaslarim sonradan soylediler seni kiskaniyordu diye

Kedi ulaşamadığı cigere mu dar dermiş o hayal kuruyor egosunu kabartmak için salliyorda sallıyor demekki doğru bile olsa bunları böyle anlatması öz güven eksikliği bence az görüş hatta hiç görüşme ben öyle yapıyorum

Sık sık zaman geçirdiğim bir arkadaşım var ve tavırlarını anlamlandırmakta zorlanıyorum

İlk olarak ben minyon bi kızım kendisinin boyu uzun 1.74 falan ve sürekli olarak boylu poslu kızların ancak yeterince güzel olababileceğine dair şeyler söylüyor normalde boy kompleksim yok ama bu kız sayesinde olmaya başladı yani o kadar söyliyim.

İkinci olarak iyi bir marka, mağaza adı geçtiğinde ‘’ben ordan alışveriş yaptığım için biliyorum’’, ‘’ ben hep eşyalarımı ordan aldığım için biliyorum zaten ‘’ gibisinden bir ton gereksiz girizgah yapması yani sanki biz kapısından geçmemişiz o havaya sokuyor bana öyle geliyor da olabilir bilemiyorum.

Üçüncü olarak da ben açıkçası gönül ilişkilerini anlatmayı sevmiyorum kendisi sürekli ona öncesinde açılan, evlenme teklifi eden erkeklerden bahsederken ben ne çocukları reddettim sen olsa ağzın açık kalırdı, ya da sosyal medyada televizyonda yakışıklı birini gördüğünde önce çok yakışıklı diye övüp sonra bana bunun gibi bi sürü geldi ama istemedim başkası olsa hemen atlardı gibisinden cümleler kuruyor hatta son defasında sen derdine yan bile dedi neden böyle davrandığını anlamıyorum her konuda böyle okul, iş ‘’benim okulum söyle iyi, ben istesem şurayı kazanırdım , ben çok iyi yerlerden iş teklifleri alıyorum ‘’ yani hep ben ben ben, yalanını bile yakalıyorum bu konularda ama büyütmüyorum söylediği şeyler çocukça geldiği için uzatma gereği duymuyordum ama artık beni ezmek için mi yapıyor diye düşünmeye başladım normalde iyi biri ancak kendini çooook çok fazla övüyor .

Ancak bunun yanında beni çok beğendiğini vs de söylediği olmuştur anlayamıyorum yanlış mı yorumluyorum sizlere sormak istedim
Bu kizin icgudusel olarak kendinde eksik bildugu baskasina anlataeak anca bu sekilde tatmin oldugu bi sorunu var soylim.sende takilma o normal degil kisa boylu uzun boylu olmak onemli degil herneyse sende ona her ole dediginde madem okdar anlatiosun evlenseydin yada o ise girseydin deseydin.seni kucumsuyosa benim egom ac degil de kapat konuyu fazlada muhatap olup sinirlerni yiprtma

Yahu kendini övmeyi geç, hiç aile terbiyesi almamis. Kendi uzun, sen kisayken insan "ancak uzun olanlar güzel olur" nasıl der? Hadi aile terbiyesi almadin, gelmişsin 20-25 yaşına, hiç mi kafan basmiyor bu gorgusuzce ayıbı!
Bu tip insanlarla konuşmayın

Sık sık zaman geçirdiğim bir arkadaşım var ve tavırlarını anlamlandırmakta zorlanıyorum

İlk olarak ben minyon bi kızım kendisinin boyu uzun 1.74 falan ve sürekli olarak boylu poslu kızların ancak yeterince güzel olababileceğine dair şeyler söylüyor normalde boy kompleksim yok ama bu kız sayesinde olmaya başladı yani o kadar söyliyim.

İkinci olarak iyi bir marka, mağaza adı geçtiğinde ‘’ben ordan alışveriş yaptığım için biliyorum’’, ‘’ ben hep eşyalarımı ordan aldığım için biliyorum zaten ‘’ gibisinden bir ton gereksiz girizgah yapması yani sanki biz kapısından geçmemişiz o havaya sokuyor bana öyle geliyor da olabilir bilemiyorum.

Üçüncü olarak da ben açıkçası gönül ilişkilerini anlatmayı sevmiyorum kendisi sürekli ona öncesinde açılan, evlenme teklifi eden erkeklerden bahsederken ben ne çocukları reddettim sen olsa ağzın açık kalırdı, ya da sosyal medyada televizyonda yakışıklı birini gördüğünde önce çok yakışıklı diye övüp sonra bana bunun gibi bi sürü geldi ama istemedim başkası olsa hemen atlardı gibisinden cümleler kuruyor hatta son defasında sen derdine yan bile dedi neden böyle davrandığını anlamıyorum her konuda böyle okul, iş ‘’benim okulum söyle iyi, ben istesem şurayı kazanırdım , ben çok iyi yerlerden iş teklifleri alıyorum ‘’ yani hep ben ben ben, yalanını bile yakalıyorum bu konularda ama büyütmüyorum söylediği şeyler çocukça geldiği için uzatma gereği duymuyordum ama artık beni ezmek için mi yapıyor diye düşünmeye başladım normalde iyi biri ancak kendini çooook çok fazla övüyor .

Ancak bunun yanında beni çok beğendiğini vs de söylediği olmuştur anlayamıyorum yanlış mı yorumluyorum sizlere sormak istedim

bence yanlış yorumlamamışsın, minyon birinin yanında sürekli boyundan posundan bahsetmek kabalık ve kasıtlı geldi
üçüncü anlatığın konuda da neredeyse sen böyle erkeklere layık değilsin demediği kalmış, yakında onu da der:KK53::KK53:

Atiyor net. Ben istesem surayi kazanirdim ne ya:KK70: anca bos konus iste. E k.cini kirip kazansaydin sekerim diyemedin mi?

Etrafimda boyle insan barindirmam ben. Ayrica surekli evlenme teklifleri de yagmaz, kizlar oyle cikmadan etmeden. 1 kisi etmistir onu 1000 yapmis.

mesela, tıp geliyordu ben istemedim bu bölümü yazdım gibi bişeyler diyor

Böyleleri eksik ya da başarısız oldukları konulara da lafı asla getirtmezler mesela. :KK70: Benim çevremde de var bunlardan. Koca koca insanlar bir de coluklu çocuklu. He deyip geçiyorum.

bir arkadaşım var ondan iyi bir okuldan aynı bölümden mezun ve çok iyi bi okulda master yapıyor ondan bhasedecek olsam konuyu değiştiriyor

yalanınııda yakaladıysan niye o an bozmadın, mal gibi bırakmadın :KK70: bu saçmalıkları yapmazdı bi daha

yalanının üstüne gidiyrum ama konuyu değiştiriyor duymazdan geliyor vs.

Bu kizin icgudusel olarak kendinde eksik bildugu baskasina anlataeak anca bu sekilde tatmin oldugu bi sorunu var soylim.sende takilma o normal degil kisa boylu uzun boylu olmak onemli degil herneyse sende ona her ole dediginde madem okdar anlatiosun evlenseydin yada o ise girseydin deseydin.seni kucumsuyosa benim egom ac degil de kapat konuyu fazlada muhatap olup sinirlerni yiprtma

madem öyle neden kabul etmedin diyorum ben evlenmek istemiyodum o yüzden diyor . Beni mi küçümsemeye çalışıyor onu tam çözemedim o yüzden konu açtım zaten bunu yapmakta amacı ne sadece kendini övmek mi yoksa bana kendimi kötü hissettirmek mi ?

Yahu kendini övmeyi geç, hiç aile terbiyesi almamis. Kendi uzun, sen kisayken insan "ancak uzun olanlar güzel olur" nasıl der? Hadi aile terbiyesi almadin, gelmişsin 20-25 yaşına, hiç mi kafan basmiyor bu gorgusuzce ayıbı!
Bu tip insanlarla konuşmayın

açıkça öyle demedi ama bunu ima etti mesela başkalarından bahsederken hadi boylu poslu olsa neyse bu haliyle kim napsın ya da çok güzel bizim ordaki kzılar boylu poslu gibi şeyelri sürekli söylüyor

bence yanlış yorumlamamışsın, minyon birinin yanında sürekli boyundan posundan bahsetmek kabalık ve kasıtlı geldi
üçüncü anlatığın konuda da neredeyse sen böyle erkeklere layık değilsin demediği kalmış, yakında onu da der:KK53::KK53:

ama sen çok sevimlisin keşke bekar kardeşim olsa da diyor bu nasıl bi tezatlık çözemiyorum

Ayni modelden benim cevremdede var ama sizinki kadar umursamaz degilim bazen takiyorum iste benim sansim su ki sık sık karsiladmiyoruz kendisi akrabam

Ve her karsilastigimizda sunu aldim suraya gittim suna bu kadar para verdim buna bu kadar diye sayip dokmeye baslar

Anlamadigim sey su ki benim hayat standartlarim maddi manevi onun hayatinin yanindan gecmez sosyal yasami ailevi hayat sartlari maddi durumu falan bwnden cok ama cok iyiyken ne diye benimle asik atmaya calisiyor anlamis değilim

Son zamanlardada su var ki karsilastigimiz ortamlarda beni sanki gormuyormus gibi davraniyor keske bende umursamayabilsem

açıkça öyle demedi ama bunu ima etti mesela başkalarından bahsederken hadi boylu poslu olsa neyse bu haliyle kim napsın ya da çok güzel bizim ordaki kzılar boylu poslu gibi şeyelri sürekli söylüyor

ama sen çok sevimlisin keşke bekar kardeşim olsa da diyor bu nasıl bi tezatlık çözemiyorum

sen de güzel boylu poslu değilsin ama sevimlisin işte idare edersin gibi mesaj sezdim alt mesajda:)
sanırım ben böyle bi insanın iltifatlarına da itibar etmezdim

allah allaahh. sen bu tarz şeylerde 10 aslan gücünde cevap yapıştıran bi insansın. yani yorumlarından biliyorum. gerçi yakınında olunca işler değişiyor olabilir. oonun konuştuğu dilden konuştun mu hiç?

Böyle konuşabileceği birini yanında tutmak istiyordur, siz katlanıyorsunuz çünkü.
Yazık, sıkıntısı var aslında. Değişir umarım bir gün.
Böyle insanlar ağırlık yapar insana, enerjinizi emer, uzak durmak daha iyi.

Buna benzer bi arkadaş bende vardı. Sabrımı bitirdi araya soğukluk soktum konusmuyoruz artık. Kafam rahatladı çok. Fesat insanla arkadaş olunmazmış öğrendim

allah allaahh. sen bu tarz şeylerde 10 aslan gücünde cevap yapıştıran bi insansın. yani yorumlarından biliyorum. gerçi yakınında olunca işler değişiyor olabilir. oonun konuştuğu dilden konuştun mu hiç?
Bence insanin sevdigi ve sevmedigi insanla alakali bi durun sevdigi insani insan kirmak istemez yada siyke devamli girme durumunda oldugu bi insanla papaz olmak istemez konu sahibindede oyle olmus sanirim

Bende birine kizdiysam bozulduysam o insani sevmiyorsam yada hayatindan cikarma sansi varsa rezil olmak pahasina lafimi esirgemem ama obur turlu kedi misali

Bence insanin sevdigi ve sevmedigi insanla alakali bi durun sevdigi insani insan kirmak istemez yada siyke devamli girme durumunda oldugu bi insanla papaz olmak istemez konu sahibindede oyle olmus sanirim

Bende birine kizdiysam bozulduysam o insani sevmiyorsam yada hayatindan cikarma sansi varsa rezil olmak pahasina lafimi esirgemem ama obur turlu kedi misali
ya ben bu tür insanları sevmediğim için (belli süre katlanmak dışında) hayatımda tutamam. kendimi de düşünmek zorundayım. ama sanırım bahsettiği arkadaşı birebir zarar vermiyor psikolojik anlamda.
daha beteriyle karşılaştım. hayatımdan çıkardım mutluyum

kendini begenmişlik, ego ve kompleksler... bu kızdan uzak dur insanı sinir hastası yapar.

ya ben bu tür insanları sevmediğim için (belli süre katlanmak dışında) hayatımda tutamam. kendimi de düşünmek zorundayım. ama sanırım bahsettiği arkadaşı birebir zarar vermiyor psikolojik anlamda.
daha beteriyle karşılaştım. hayatımdan çıkardım mutluyum

Benim cevremdede var benzerleri bazilarini cikarma sansim oldu ama heosi icin gecerli olmuyor bu durum
Ayni modelden benim cevremdede var ama sizinki kadar umursamaz degilim bazen takiyorum iste benim sansim su ki sık sık karsiladmiyoruz kendisi akrabam

Ve her karsilastigimizda sunu aldim suraya gittim suna bu kadar para verdim buna bu kadar diye sayip dokmeye baslar

Anlamadigim sey su ki benim hayat standartlarim maddi manevi onun hayatinin yanindan gecmez sosyal yasami ailevi hayat sartlari maddi durumu falan bwnden cok ama cok iyiyken ne diye benimle asik atmaya calisiyor anlamis değilim

Son zamanlardada su var ki karsilastigimiz ortamlarda beni sanki gormuyormus gibi davraniyor keske bende umursamayabilsem

Buda benim.cevremdeki bi ornek normalde umursamayayim diyorum ama yapamiyorum

Bazen acaba kiskaniyormuyum diye bile düşünüyorum

Benim cevremdede var benzerleri bazilarini cikarma sansim oldu ama heosi icin gecerli olmuyor bu durum

Buda benim.cevremdeki bi ornek normalde umursamayayim diyorum ama yapamiyorum

Bazen acaba kiskaniyormuyum diye bile düşünüyorum
Geçerli olmayan bi durumla karşılaşmadım henüz. Uğraşamam yontulmamışlarla.

Demek ki bu türden her yerden var. Bir hastalık mi bilmem de altında mutlaka bir eziklik kompleksi oluyor böyle davrananlarin. Sağlıklı bir iletişim kurmaları imkansız. Bir milyoncudan aldığı şeyleri yüzlerce liraya aldım diyeni mı güzelim de güzelim diyeni mi ararsiniz. Neler var neler. Bir arkadaşım var(di) yolda kimi görse kıyas yapardı. Benden kisa mi bacakları uzun mu yuzu guzel mi saçı güzel mi ben mi sismanim o mu. Sistim hatırlayınca bile :)

Herkes demiş ki 3 tam 1 robot 3 tam 1 robot sen neden bu kızı hayatından çıkarmıyorsun, sen lafını asla esirgemiyorsun ama bu kıza karşı neden kuzu gibisin?

Bence cevabı basit. Yani benim anladığım kadarıyla, bu kendini övüp duran kız 3tam1robot'a kötü birşey söylemiyor, onu kendisiyle kıyaslayıp da "ben daha iyiyim" toplarına hiç girmiyor. Kızın derdi başkalarıyla. Robot'a doğrudan bir zararı yok. Bir de ne kadar dobra olursak olalım gerçekten hayatımızda olan ve sevdiğimiz, hayatımızdan çıkarmak istemediğimiz insanlara karşı daha dikkatli konuşmak zorundayız. Yani buraya gelip konulara çat çat yorumlar yazıyor olabilir ama burada bizi tanımıyor ki. Biz onun hayatında değiliz yani yorumlarında üslubu sert olmuş, dobra konuşmuş diye ona bozulmamız ya da bozulmamamız çok da önemli değil. Zaten bu ortamın objektif ve doğru yorumları barındırıyor olmasının sebebi de bu değil mi hanımlar? Bir konu açıyorum örneğin, atıyorum sevgilimle alakalı... Şimdi sevgilime objektif değil duygusal yaklaşıyorum doğal olarak. Adam belki de karaktersiz şerefsizin teki ama ben "özünde iyi insan"falan diyorum. Bu ortamda, anlatılan şeye bağlı olarak, konuda yer alan insanların hiçbirini yakından tanımadığımız ve onlara duygusal yaklaşmadığımız için konu sahiplerinin göremediği şeyleri biz görerek açığa çıkarıyoruz, kimimizin üslubu sert, kimimiz çok daha yumuşak ama şu bir gerçek ki objektifiz. Hayatımızda yakından tanıdığımız insanlara buradaki kadar objektif yaklaşamayız. Örneğin X benim arkadaşım, aslında manyağın teki ama çocukluğu çok zor geçmiş, başına gelmeyen kalmamış, şu anda da kimsesi yok, hayatı hep talihsiz olaylarla dolu... Kötü birşey de yapsa ben arkadaşım X'i duygusal açıdan da bildiğim için onu %100 tarafsız göremiyorum ama onu tanımayan birisi bu tarafsızlığı sağlayabiliyor. Çok uzattım lafı, yani kendisini sürekli öven arkadaşına olan bakışı buradaki insanlara olan bakışıyla eşdeğer olamaz. E bu insanı hayatından çıkarmayacaksa neden buradaki gibi sert ve dobra konuşsun ki? Çıkaracaksa ağzına geleni söylesin ama çıkarmayacaksa söylemenin bir anlamı yok, kız muhtemelen değişmeyecek. Söyeleyecekse de daha yumuşak üslupta söylemeli. Bilmiyorum robot benimle aynı fikirde mi, bunlar benim görüşlerimdi. :)

Back