• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendini övmezse ölecek hastalığı mı?

Kıskanç tavuk vay. Seni kıskanıyor belli. Maşallah diyelim de sana , kenafir gözlünün pis nazarı değmesin. Sen kendine dair hiçbir şey anlatma. Meraktan kudursun.

Aman bizim yurtta vardi oyle bir tip kendini afrodit sanardi.milettode cirkin lanse ederdi.ben gelemem oyle kendini oven eziklere.
Bir gun bana senin boyun benden kisa dedi bende devede de boy var ama esegin ardindan gider dedim.boynu cok kisaydi normalde asla bu tur seyleri elestirmem sen sai tepeden baglama boynun zaten kisa iyice yok oluyor dedim;)
Bir daha kendini ovup beni eleatiremedi ben aha fenaisni yapiyordum o oyle yapinca

Sık sık zaman geçirdiğim bir arkadaşım var ve tavırlarını anlamlandırmakta zorlanıyorum

İlk olarak ben minyon bi kızım kendisinin boyu uzun 1.74 falan ve sürekli olarak boylu poslu kızların ancak yeterince güzel olababileceğine dair şeyler söylüyor normalde boy kompleksim yok ama bu kız sayesinde olmaya başladı yani o kadar söyliyim.

İkinci olarak iyi bir marka, mağaza adı geçtiğinde ‘’ben ordan alışveriş yaptığım için biliyorum’’, ‘’ ben hep eşyalarımı ordan aldığım için biliyorum zaten ‘’ gibisinden bir ton gereksiz girizgah yapması yani sanki biz kapısından geçmemişiz o havaya sokuyor bana öyle geliyor da olabilir bilemiyorum.

Üçüncü olarak da ben açıkçası gönül ilişkilerini anlatmayı sevmiyorum kendisi sürekli ona öncesinde açılan, evlenme teklifi eden erkeklerden bahsederken ben ne çocukları reddettim sen olsa ağzın açık kalırdı, ya da sosyal medyada televizyonda yakışıklı birini gördüğünde önce çok yakışıklı diye övüp sonra bana bunun gibi bi sürü geldi ama istemedim başkası olsa hemen atlardı gibisinden cümleler kuruyor hatta son defasında sen derdine yan bile dedi neden böyle davrandığını anlamıyorum her konuda böyle okul, iş ‘’benim okulum söyle iyi, ben istesem şurayı kazanırdım , ben çok iyi yerlerden iş teklifleri alıyorum ‘’ yani hep ben ben ben, yalanını bile yakalıyorum bu konularda ama büyütmüyorum söylediği şeyler çocukça geldiği için uzatma gereği duymuyordum ama artık beni ezmek için mi yapıyor diye düşünmeye başladım normalde iyi biri ancak kendini çooook çok fazla övüyor .

Ancak bunun yanında beni çok beğendiğini vs de söylediği olmuştur anlayamıyorum yanlış mı yorumluyorum sizlere sormak istedim

Beni ne doktorlar ne muhendisler istedi, ben mimar sectim hastaligina yakalanmis o.

Ben eger benim icin kiymetli bir arkadasliksa bozmam, icimden guler gecer aynen devam ederim.

Yok eger degilse sen egonla devam et, ben gidiyorum der bir daha gorusmem.

Ayrıca bu tiplere oyle sinir oluyorum ki.. Vardi bunlardan bende cope attim..

Beni ne doktorlar ne muhendisler istedi, ben mimar sectim hastaligina yakalanmis o.

Ben eger benim icin kiymetli bir arkadasliksa bozmam, icimden guler gecer aynen devam ederim.

Yok eger degilse sen egonla devam et, ben gidiyorum der bir daha gorusmem.

Ayrıca bu tiplere oyle sinir oluyorum ki.. Vardi bunlardan bende cope attim..

hahah benim annem benim kızımı ne doktorlar ne mühendisler istedi dese yalan olmaz yani cidden istedi çünkü cümlesini kurmuştur kendisi üstüne bastınız yanı : D

ya beni çok seviyo ben mesafe koysam da geliyor yanıma daha radikal olmam lazım

Aşağılık kompleksi var arkadaşınin, ancak böyle bastirabiliyor içinde belli ki, söylediklerine kendi bile inanmiyodur bazen : ) Arada gaflete düşer de övgü beklercesine kendini yeren cümleler kurarsa sessiz kal tatlı tatlı göz olsun : ) o yeter ona

Sık sık zaman geçirdiğim bir arkadaşım var ve tavırlarını anlamlandırmakta zorlanıyorum

İlk olarak ben minyon bi kızım kendisinin boyu uzun 1.74 falan ve sürekli olarak boylu poslu kızların ancak yeterince güzel olababileceğine dair şeyler söylüyor normalde boy kompleksim yok ama bu kız sayesinde olmaya başladı yani o kadar söyliyim.

İkinci olarak iyi bir marka, mağaza adı geçtiğinde ‘’ben ordan alışveriş yaptığım için biliyorum’’, ‘’ ben hep eşyalarımı ordan aldığım için biliyorum zaten ‘’ gibisinden bir ton gereksiz girizgah yapması yani sanki biz kapısından geçmemişiz o havaya sokuyor bana öyle geliyor da olabilir bilemiyorum.

Üçüncü olarak da ben açıkçası gönül ilişkilerini anlatmayı sevmiyorum kendisi sürekli ona öncesinde açılan, evlenme teklifi eden erkeklerden bahsederken ben ne çocukları reddettim sen olsa ağzın açık kalırdı, ya da sosyal medyada televizyonda yakışıklı birini gördüğünde önce çok yakışıklı diye övüp sonra bana bunun gibi bi sürü geldi ama istemedim başkası olsa hemen atlardı gibisinden cümleler kuruyor hatta son defasında sen derdine yan bile dedi neden böyle davrandığını anlamıyorum her konuda böyle okul, iş ‘’benim okulum söyle iyi, ben istesem şurayı kazanırdım , ben çok iyi yerlerden iş teklifleri alıyorum ‘’ yani hep ben ben ben, yalanını bile yakalıyorum bu konularda ama büyütmüyorum söylediği şeyler çocukça geldiği için uzatma gereği duymuyordum ama artık beni ezmek için mi yapıyor diye düşünmeye başladım normalde iyi biri ancak kendini çooook çok fazla övüyor .

Ancak bunun yanında beni çok beğendiğini vs de söylediği olmuştur anlayamıyorum yanlış mı yorumluyorum sizlere sormak istedim
En anlasamayacağım insan tipi ki kardesiminde vardı böyle çok şükür araya mesafe koydu kız eziklemeye çalışıyor aklı sıra kardesimi kıskançlığından yapıyor çünkü çevresi hep kardeşim sayesinde olmuştu kardeşimde minyon ama dünyalar güzeli sarışın yeşil gözlü fizik desen her gün Bi kusur buluyordu kardeşime oda takmayacagi şeyleri takmaya başlayınca baktı olmuyor mesafe yi koydu ben olsan tamamen bitiririm yada merhaba merhaba

Benim de böyle bi arkadaşım vardı sonra düşündüm ve beni uzdugunu anladım ve hayatımdan çıkardım.. psikolog lar hep der ki mutlu olmak için sizi üzenleri hayatınızdan çıkararak baslayin

Atiyor net. Ben istesem surayi kazanirdim ne ya:KK70: anca bos konus iste. E k.cini kirip kazansaydin sekerim diyemedin mi?

Etrafimda boyle insan barindirmam ben. Ayrica surekli evlenme teklifleri de yagmaz, kizlar oyle cikmadan etmeden. 1 kisi etmistir onu 1000 yapmis.

Özgüvensizlik, eziklik...
Lisede bır kız arkadasım vardı. Boyu 180-185 arası bişeydi ve fiziğide orantılıydı, yüzüde gayet güzeldi. Dikkat cekıyordu heryerde ama o liseli kafayla bile kendini övdüğüne hiç şahit olmadım.

ortasonda bir arkadasım var sürekli översi kendini zamanla ergenlik versiği duygu ile kendini küçük görmeye baslamıstım. simdi düsünüyorumda aslında o cok bos konusan biriymiş

Benim de böyle bi arkadaşım vardı sonra düşündüm ve beni uzdugunu anladım ve hayatımdan çıkardım.. psikolog lar hep der ki mutlu olmak için sizi üzenleri hayatınızdan çıkararak baslayin

mesafe koymaya çalışıyorum ama o zaman da düşmüyor ki yakamdan enteresan yani

benimde öyle bir arkadaşım vardı siniirrrr olurdum iyisin hossun da kendi reklamini neden yapiyorsun? bir kadın dugundr annesine yaşını sorsa bizim yanimizda, ortaliga " sunlar beni istiyorlar cok begenmisler dugundr annemle konusmuslar" derdi xD halbuki o an ne konusulduysa biz duyduk. cok hevesliydi kocaya o derece. o bana bakti bu begendi ama icraata gelince yok dediginiz gibi yalanini yakaliyordum bi dedigi birini tutmuyordu. ozguvenim yerinde olmasina ragmen ben bile daralmaya baslamistim. he begendiysen tanis evlen diye konusmaya basliyordum. kendini ovmeye baslayinca duymazdan gelip sanki dalmis gibi yapip baska konu aciyordum. daha cok zeka ve egitim gerektiren seyler zira kendisi evlilik ile kafayi bozmustu ve kendini gelistirmekte pek hevesli degildi:)

Öyle insanlara sadece kuş beyinli diyorum. Ve umursamıyorum laflarını kendini üstün gören ama genelde pasif insanlar

bu tıplerı ıyı bılırım cevremde var mecburen grustuklerım :işsiz: bunların derdı sen degılsın ,herkes. Yanı bı otrtamda encok onlar olmalıdırlar cevrelerınden ıltıfat almalıdırlar onlara ıltıfat eden yoksa ıste byle ovunmeye baslarlar esımın yengesı onun kız ve gelını de aynı bu tıp durmadan bırbırlerını ovuyorlar sosyal medyada yedıklerını paylasıyorlar yanı bı yere yemege gıdersın masada foto cekınıp atarsın neyse de bunlar dırekt tabaklarını cekıp atıyorlar cok gogusuzce gelıyor kızı yemege gıtmıs annesı on defa anlattı kızım kocasıyşa yemege gıtmıs dıye bırde bıze hava atarak anlatıyor on dk snra kaynanası geldı ona suklum puklum anlatıyor kulagımız duya duya yalan syluyorlar onların adına ben utanmıstım o an... artık mesafe koydum dayanamıyordum hallerıne hıc bır alakamız yok onlarla yınede benım mutlulugum dert oluyor kendı kendılerıne kurulup duruyorlar etrafındakı herkese , boyle ınsanlardan hayır gelmez bence sende mesafe koy

Böyleleri eksik ya da başarısız oldukları konulara da lafı asla getirtmezler mesela. :KK70: Benim çevremde de var bunlardan. Koca koca insanlar bir de coluklu çocuklu. He deyip geçiyorum.

yalanınııda yakaladıysan niye o an bozmadın, mal gibi bırakmadın :KK70: bu saçmalıkları yapmazdı bi daha

Back