-
- Konu Sahibi papatyalicicek
1 aydır tanıdığın sana zerre değer vermeyen hatta dalga geçen birini seviyor musun cidden. Kaç yaşındasın 17 mi?Ne yazık ki çoook sevyiorum bu kişinin bana tekrar yazma ihtimali var mı sence
Görüldü attım o da yazmadı aramadı hiç ben 22 yaşındayım o 271 aydır tanıdığın sana zerre değer vermeyen hatta dalga geçen birini seviyor musun cidden. Kaç yaşındasın 17 mi?
Aklını başına al böyle itlere prim verme. Yazma bişi. O da zaten yazmaz yazsa da iki kelam bişi yazar. Ha boşta kalınca gene yoklama çeker seni elinin altında tutmak için.
Onun için önrmsizsin, umrunda değilsin. Az gurur.
Bir ayda neyin sevgisi bu, nasıl bir yokluktasınız?Bu ne ya,okurken ben sinir krizi geçirdim burada.Ama mesaj attı konuşmak için ben ilk ayrildigimda Buda benim kafamı karıştırıyor ondan komple gidemiyorum bu yüzden çok seviyorum bide
Görüldü attim yazmadi hic aramadi evet hiç hoş değil çok kırıldım hislerimi anlatan bir mesaj atmıştım halbukiDeger verene verilir deger. İnsan keske bunlari yasamadan , uzulmeden ogrenebilse.
Ugrasmayin , cevapta yazmayin. Bakalim o yazmaya devam edicekmi
Ama hiiç hoş degil boyle cevaplamamasi, kabul edin.
Ee sonuç ??Ama mesaj attı konuşmak için ben ilk ayrildigimda Buda benim kafamı karıştırıyor ondan komple gidemiyorum bu yüzden çok seviyorum bide
Uzulmeyin artik lutfen. Baska seylere odaklanin, bitirin kafanizda.Görüldü attim yazmadi hic aramadi evet hiç hoş değil çok kırıldım hislerimi anlatan bir mesaj atmıştım halbuki
Ee sonuç ??
Mesaj atmışta ne olmuş ?
Arayıp konuşabildiniz mi yok bir sürü mesaj görüldü şu bu adam akıllı bir konuşma bile yok bu mu ilişki ?
Ayrıca akıl var mantık var Instagramda sizi takip etmeyen adam diğer manitalari da takip etmiyordur bu kadar basit.
Yoksa niye takip etmesin sizi.
Şöyle tiplerin poposunu kaldırmayin allasen uğraşmayın ya vaktinize yazık.
HaklisinizUzulmeyin artik lutfen. Baska seylere odaklanin, bitirin kafanizda.
Şoyle düşünün, simdi bu kadar ilgisiz olan sonrasinda degisirmi .
Görüldü attım o da yazmadı aramadı hiç ben 22 yaşındayım o 27
Ama mesaj attı konuşmak için ben ilk ayrildigimda Buda benim kafamı karıştırıyor ondan komple gidemiyorum bu yüzden çok seviyorum bide