• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin :(

Siz 5 yildir metres hayati yasiyorsunuz.adam karisini sizinle aldatiyor.birde cocuk simdi..
Kac kisinin hayatini mahvettiginizin farkindmaisiniz adamin karisini,kendi ailenizi,kendinizi,simdide karninizdaki masumu..
Ya kurtaj ya da tek basiniza coxugunuzka bir hayat.
Daha oncede yazdım. Adamın karısının benle hicbir sorunu yok benden dolayı deil boşanma davaları. Hatta cok şaşıracaksınız ama cocugun bir ihtiyacı oldugunda kadın kocasını deil beni arar. Sizce kadın aldatılan es konumunda hissetse kendisini bunu yaparmı. Bunların aile bağı zaten yoktu ben iliskiye girdigimde. Kilmsenin kocasını elinden almadım.

5 senelik bir birlikteliğin ardından halaaa boşanacağını düşünmen yersiz. Zaten senle olan ilişkisinde hevesini almış bitirmiş. Çocuğu aldırtıp şutlayacak seni kusura bakma ama olan bu.

Oha yaa 5 yıl süren boşanma mı olur?

Gözüm korktu:KK14:

Neden bu kadar uzuyor?
Karısı ile anlaşarak ayrılma yoluna gitsin.
Hiç değilse maddi bir şeyleri çıkarsın gözden.

Herife bak. Hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor.

Doğursan dert doğurmasan dert.

2. kürtajın olacak, belki bundan sonrası için anne olmanı etkileyecek bu durum.

Hadi doğurdun, ayrıldın. O herifle aranda bir bağ olacak bu çocuk.
Hayat boyu da her kararı artık onu düşünerek alman gerekecek.

Büyük bir sorumluluk istiyor yani güveniyor musun kendine?

Oha yaa 5 yıl süren boşanma mı olur?

Gözüm korktu:KK14:

Neden bu kadar uzuyor?
Karısı ile anlaşarak ayrılma yoluna gitsin.
Hiç değilse maddi bir şeyleri çıkarsın gözden.

Herife bak. Hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor.
Karısıyla anlasma protokolü yapmak istedi kadın ilk basta kabul etti verilen parayı ama daha sonra ne olduysa mahkemede kabul etmediğini soyledi. Aslında zaten ona bir ev vermeye razı bu adam . Kadın isteklerini cok fazlalastırdı mahkemede gelir beyanı istedi boyle boyle derken uzadı

Doğursan dert doğurmasan dert.

2. kürtajın olacak, belki bundan sonrası için anne olmanı etkileyecek bu durum.

Hadi doğurdun, ayrıldın. O herifle aranda bir bağ olacak bu çocuk.
Hayat boyu da her kararı artık onu düşünerek alman gerekecek.

Büyük bir sorumluluk istiyor yani güveniyor musun kendine?
Cok fazla güvenemiyorum. Ailemden anlayışlı bir destek göreceğimi garanti bilsem o zaman farklı olurdu. Ama simdi onların tepkiside cok fazla olacak gibi geliyor bana. Benim ailevi sorunlarım hep vardı. İnsanlar beni nikahsız bir iliski diye cok eleştiriyor gerci haklı da sayılırlar ama ailesinden destek goren hiçkimse böyle bir iliskiye razı gelmez. Ben sadece umut ettim iste belki hersey duzelir bir yuva kurarım diye.

o adam bosanmayacak bosansada sizle evlenmeyecek ahada buraya yazıyorum ;) cocugu tabiki istemez sizle bag istemiyo adam.Bosanınca belki sutlamayı düsünüyor adam sizi bana öyle geldi bebege gelince kıyamazdım sanırım ben olsam

Keşke hiç başlamasaydınız. Adam sizi severmi sevmezmi ben bilmem ama çok üzdüğü kesin. Siz kendinizi emanet hissetmedinizmi merak ettim..öyle ya ,ayrı yada değil bir kadının kocası sıfatında şu an..peki sizin neyiniz

zaten hayatın bastan sona yanlıslarla gunahlarla dolu
meger evlıymıs bosanacaklardı 5 senedır :D bızde yedık
bıde salak yerıne koymaya calısıyorsun bızı

bu sekılde cocuga ne kadar saglıklı bı ortam hayat saglıyabılırsın? senın normal olmadıgını dusunuyorum cunku
bence aklı erdıgınde evlı bı adamdan onu meydana getırdıgın ıcın senden tıksınecek kendıne küsecek baba rol modelı sarsılacak ortaya nasıl bı psıkolojı cıkacak allah bılır

nefret edıyorum sızın gıbı ınsanlardan

sırf bunu soylemeye geldım.
ne halın varsa gor mustehak sana da o bırlıkte oldugun adamada

Boşanmak isteyen 5 senede çoktaaan boşanırdı. Çocuk senden ayrılabilmesi için eline geçen çok büyük bir fırsat. İşin zor canım. Hoş sen çocuğu aldırsanda aldırmasanda bir ömür seninle olacağını düşünmüyorum

Karısıyla anlasma protokolü yapmak istedi kadın ilk basta kabul etti verilen parayı ama daha sonra ne olduysa mahkemede kabul etmediğini soyledi. Aslında zaten ona bir ev vermeye razı bu adam . Kadın isteklerini cok fazlalastırdı mahkemede gelir beyanı istedi boyle boyle derken uzadı

5 senedir devam eden dava, 3-4 ayda bir görülse, senede 3 veya 4 dava eder, 5 senede 15-20 dava demektir.

Hadi birinde gelir beyanı istendi
Diğerinde tapudan belge istendi
Diğerinde şahitler dinlendi
Diğerinde avukat hasta oldu
Diğerinde evraklar yetişmedi
Diğerinde gökten kırmızı yağdı

E kardeşim, geri kalan davalarda hala neden çözülmedi??? Dosyayı bir inceleseniz başka avukatla???

5 yılda sonuçlanmayan boşanma davası mı olurmuş?

Yıl olmuş 2016 ama hala bu evli adamların boşanacağım bahanelerine inanıyor kadınlar

Son düzenleme:
Şimdi ben öncelikle avukat değilim ama öğrenciyim onu belirteyim.
Anlaşmalı olsa hemencecik biterdi (166/3)
O üç yıl mevzusu da Reddedilmiş bir dava olmalı (atıyorum eşiniz sizin zina yaptığınızı iddia etti kanıtlayamadı dava reddedildi bu tip bir şey) daha sonra üç yıl ortak hayat kuramadılar ise hakim direk boşuyor (166/4) alamancı usulü diyor hocamız Bunun için bu madde konuyla alakalı değil.
Şimdi eğer evlilik birliğinin devamında, çocukların yararı yoksa hakim boşanmaya karar verirdi aslında. Eski eşinden çocukları var mı bir bilgim yok? Ancak sadece bildiğim kadarıyla evlilik de biz sözleşmedir evet hayat boyu devam etmesi temenni edilir ancak etmezse de, hele ki 5 yıl gibi kısa insan ömrü içinde uzun sayılabilecek bir süre adliye koridorlarında boşanmak için cebelleşmeye hukuk düzeni izin vermez.
Bu davanın beş yıldır sürdüğü konusunda çok ciddi şüphelerim oluştu benim
Şayet şüphelerim doğruysa naçizane;
34 yaşındasınız. Ve bence bu Ada'mın sizi sevdiği falan yok. Davada ödeyeceği tazminatı düşünüyordur sadece, ve bununla bir can aynı teraziye asla konamaz.zaten elbet boşanacak hukuk düzeni onu (kimseyi) istemediği bir evliliği devam ettirmekle zorlayamaz. Tazminat öder geçer en kötü.çok çok durumu iyi değilse de çok ciddi bir tazminat ödeyemez çünkü maddi manevi tazminat davaları ancak o kişinin ekonomik durumuyla orantılı olabilir. O donuna kadar alırımlar falan yalan. Ben sizi sevmediğini Düşünüyorum
Siz bence bu çocuğu doğurun. Yapmayı bilen bakacak da. Paşa paşa hem de. Doğar doğmaz 1 yıl içinde babalık davasını açıp soybağını kurdurursunuz. Hem doğum masraflarını alırsınız hem çocuğun ihtiyaçlarına ortak edersiniz. Bundan kaçamaz asla

zaten hayatın bastan sona yanlıslarla gunahlarla dolu
meger evlıymıs bosanacaklardı 5 senedır :KK70: bızde yedık
bıde salak yerıne koymaya calısıyorsun bızı

bu sekılde cocuga ne kadar saglıklı bı ortam hayat saglıyabılırsın? senın normal olmadıgını dusunuyorum cunku
bence aklı erdıgınde evlı bı adamdan onu meydana getırdıgın ıcın senden tıksınecek kendıne küsecek baba rol modelı sarsılacak ortaya nasıl bı psıkolojı cıkacak allah bılır

nefret edıyorum sızın gıbı ınsanlardan

sırf bunu soylemeye geldım.
ne halın varsa gor mustehak sana da o bırlıkte oldugun adamada
Ben meger evliymis diye birsey yazmadım. İliskiye başladığımda boşanma davası vardı dedim. Ben 5 yıl süreceğini tahmin etmediğimi belirttim. Bende senin gibi anlamadan yazan gereksiz eleştri yapan insanlardan nefret ediyorum. Biraz insan olsan zaten yargılamak yerine ilk basta anlamaya çalışırdın. Daha okudugunu anlayamamıssın sen. Senin gibi insanların fikrine ihtiyacım yok.

Oh hem evli hem kendini koruması gereken sensin hem kürtaj baskısı gören sensin bu ne biçim ilişki be ! Kendini düşünüyor neymiş mahkemede olumsuz olurmuş. Beş yıl bosanmayan adam mi bunu düşünüyor. Ne yaparsan yap ama bu adamla devam etme .
Bir bebeğe üzüldüm bir de adamın eşine

Şimdi ben öncelikle avukat değilim ama öğrenciyim onu belirteyim.
Anlaşmalı olsa hemencecik biterdi (166/3)
O üç yıl mevzusu da Reddedilmiş bir dava olmalı (atıyorum eşiniz sizin zina yaptığınızı iddia etti kanıtlayamadı dava reddedildi bu tip bir şey) daha sonra üç yıl ortak hayat kuramadılar ise hakim direk boşuyor (166/4) alamancı usulü diyor hocamız Bunun için bu madde konuyla alakalı değil.
Şimdi eğer evlilik birliğinin devamında, çocukların yararı yoksa hakim boşanmaya karar verirdi aslında. Eski eşinden çocukları var mı bir bilgim yok? Ancak sadece bildiğim kadarıyla evlilik de biz sözleşmedir evet hayat boyu devam etmesi temenni edilir ancak etmezse de, hele ki 5 yıl gibi kısa insan ömrü içinde uzun sayılabilecek bir süre adliye koridorlarında boşanmak için cebelleşmeye hukuk düzeni izin vermez.
Bu davanın beş yıldır sürdüğü konusunda çok ciddi şüphelerim oluştu benim
Şayet şüphelerim doğruysa naçizane;
34 yaşındasınız. Ve bence bu Ada'mın sizi sevdiği falan yok. Davada ödeyeceği tazminatı düşünüyordur sadece, ve bununla bir can aynı teraziye asla konamaz.zaten elbet boşanacak hukuk düzeni onu (kimseyi) istemediği bir evliliği devam ettirmekle zorlayamaz. Tazminat öder geçer en kötü.çok çok durumu iyi değilse de çok ciddi bir tazminat ödeyemez çünkü maddi manevi tazminat davaları ancak o kişinin ekonomik durumuyla orantılı olabilir. O donuna kadar alırımlar falan yalan. Ben sizi sevmediğini Düşünüyorum
Siz bence bu çocuğu doğurun. Yapmayı bilen bakacak da. Paşa paşa hem de. Doğar doğmaz 1 yıl içinde babalık davasını açıp soybağını kurdurursunuz. Hem doğum masraflarını alırsınız hem çocuğun ihtiyaçlarına ortak edersiniz. Bundan kaçamaz asla
NOKTA.

Yorumlarin hemen hepsini okudum yine herkes beylik laflarini dökmüs. Burada tek suclu bu kadin yani öyle mi? Kimse kimsenin icinde bulundugu sartlari bilemez bu sartlari bilmeden de böyle kolay yargilama olmamali. Konu sahibi zaten en basta yanlislarla dolu bir hayat diye belirtmis kendi farkinda bunun! Hayatta her sey insanlar icin bu kadar acimasiz olunmamali. 2 gün sonra kimin ne yasayacagini ancak Tanrı bilir.. simdi konu sahibi 34 yasinda ve daha önce kürtaj olmus simdi de bu bebegi istiyorsun, anne olmak en dogal istegin fakat bebeginin babasiz kalma ve büyürken senin gecmisinle yargilanma ihtimallerini iyi düsünmelisin. Su saatten sonra adama bagli kararlar verme yani onu planlarina dahil etme. 2 secenek var ya bebegi aldirip birlikte devam edeceksiniz ya da bebeginle ikiniz devam edeceksiniz. Hangisinin yükünü omuzlayabilirsin onu düsün. Adam bosanmis bosanmamis, senle evlenmis evlenmemis mevzu bu degil ben seni anladigimi düsünüyorum. Sen anneligi yasamak istiyorsun ve bu maalesef normal sartlarda mümkün olmamis. Tanrı'm yardimcin olsun. Hakkinda en iyi ve dogru olan ne ise onu yaşarsin umarim.

Back