• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin :(

Merhaba, hayatı bastan sona yanlışlarla dolu biriyim farkındayım durumun. Kısaca aktaracağım. İlk eşimden ayrıldım ve daha sonrasında aynı isyerinde çalıştığım bir adamla birlikteliğin oldu.evliymiş ama o da bosanıyormus. Hemen bosanırlar sandım 5 senedir devam ediyor. Ama biz birlikte yasıyoruz. Bu arada onunla nikah yapamadığım icin annem tum tanıdıklarımıza cevre ve akraba baskısı yuzunden nikahlandıgımızı soyledi. Suan herkez bizi evli sanıyor. Ama derdim bu deil. 1 aylık hamileyim. Ve cocugu doğurmayı cok istiyorum. Ama babası mahkemesini cok olumsuz etkileyeceginden dolayı istemiyor. Bana hep ilac kullan diyordu herhangi bir zorluk çıkarmayalım diyordu bende kullandım hep ama bu ay bikac kez unuttum. O yuzden de hamile kaldım. Simdi cocogu aldırmazsam beni terk edeceğini ve asla birlikte olmayacağını cocuguda kabul etmediğini soyluyor. Annemin evinde gidemiyorum. Maddi durumumda yok. Ne yapacağımı bilemiyorum ki :KK43: 34 yaşındayım. İlk evlendiğim kisiden de 1 kez kürtajın oldu. Anne olmayı cok istiorum ve bu cocuga kıymak istemiyorum. :KK43: mantıklı olan nedir bilmiyorum lutfennyardım.
sadece karnınızdaki bebeğe üzüldüm.

5 yılda boşanamamış mı adam?
adamın boşanmaya gönlü yok, gönül eğlendiriyor
çocuğunu tek başına büyütebileceğini düşünüyorsan doğur
2. bir kürtaj anneliğini tümden engelleyebilir

doğur derim, 5 yıldır ayrı yaşıyorlarsa zaten mahkemesini etkilemez tabi ayrı yaşıyorlarsa
Gonul eğlendirmek 5 yıl surer mi bilmiyorum. Dogruyu soylemek gerekirse ben bu 5 yıl icinde hicbir zaman bu adamın sevgisinden suphe duymadım ta ki bu olay basıma gelene kadar. Bu adam zamanında bana ailem sahip cıkmamısken sahip cıktı eski eşimden ustume kalan tum borçlarımı ödedi belki de kotu yola dusmemi bile engelledi diyebilirim. Cunku eski eşimin ustume bıraktığı yuksek meblağ borçtan dolayı annem evine haciz gelecek korkusuyla beni evinde istemedi. Aslında boşanıp onun yanına gitmistim. Sonra basının çaresine bak dedi bana elimde olan uc kurus parayla istanbula geldim ev tutttum ve calısmaya basladım. Bu adamda o isyerinde tanıştığım biri. O gunden beri de bir kez olsun yarı yolda bırakmadı beni. Hatta ailemle gorusmuyordum bana sahip çıkmadıkları icin gitti beni ailemlme bile barıstırdı. Simdi ben bu adama kotu birisi benle gonul eğlendirdi diyemiyorum. Cunku bu nankörlük olur. Cocuk konusunda sadece cok katı. İlk defa bu sekilde sırtını dondu bana ve o yuzden bu kadar caresiz hissediyorum kendimi

Belli adamin bosanmaya niyeti yok. 5 yil az bir zaman degil gonul eglendirse 5 yil surdurmezdi gibime geliyor. Ama 5 yildir baskasiyla yasayan bir adam nasil bosanamadi onu da cozemedim. Bir de eger seni sevse senden dogacak cocugu neden istemesin? Hem cocugu olunca daha kolay bosanmaz mi? Hic bir sekilde hakli gormuyorum seni ama hadi diyelim KENDINE GORE haklisin, bence koy adami kapinin onune cocugunu da dogurmak istiyorsan dogur.
Unutmadan soyliyim, kendini kandirma adamin sana olan duygulari ASLA ask sevgi degil

Gonul eğlendirmek 5 yıl surer mi bilmiyorum. Dogruyu soylemek gerekirse ben bu 5 yıl icinde hicbir zaman bu adamın sevgisinden suphe duymadım ta ki bu olay basıma gelene kadar. Bu adam zamanında bana ailem sahip cıkmamısken sahip cıktı eski eşimden ustume kalan tum borçlarımı ödedi belki de kotu yola dusmemi bile engelledi diyebilirim. Cunku eski eşimin ustume bıraktığı yuksek meblağ borçtan dolayı annem evine haciz gelecek korkusuyla beni evinde istemedi. Aslında boşanıp onun yanına gitmistim. Sonra basının çaresine bak dedi bana elimde olan uc kurus parayla istanbula geldim ev tutttum ve calısmaya basladım. Bu adamda o isyerinde tanıştığım biri. O gunden beri de bir kez olsun yarı yolda bırakmadı beni. Hatta ailemle gorusmuyordum bana sahip çıkmadıkları icin gitti beni ailemlme bile barıstırdı. Simdi ben bu adama kotu birisi benle gonul eğlendirdi diyemiyorum. Cunku bu nankörlük olur. Cocuk konusunda sadece cok katı. İlk defa bu sekilde sırtını dondu bana ve o yuzden bu kadar caresiz hissediyorum kendimi

Bu ne biçim cümle ya kan beynime sıçradı! Bu kadar iradesiz, zayıf bir kadın mısınız siz ? Bu adam olmasa ne yapacaktınız pavyonda mı çalışacaktınız ? Kendinize bunu neden yapıyorsunuz ?

Son düzenleme:
Back