• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin :(

Dava hic red edilmedi henuz. Dava reddelip 3 sene boyunca hala bir araya gelmeyen çiftleri hakim bosuyormus.

Oooo mağdur da mağdur bir metres konusu daha gelmiş.
Pampa şimdi o adam o kadından hiç boşanmayacak bunu bil.
Adam seni kullanıyor, bebek ayak bağı olur. İstediğinde seni şutlayamaz ondan aldır diyor.
Ama ben sana başka bir şey diyeyim mi ?
O çocuğu aldırsanızda aldırmasanızda bu saatten sonra o adam seni şutlayacaktır.
Adamdan adamlık bekleme yani. Çünkü adama dert sahibi ettin. Keyfini kaçırdın.:olamaz:
Ayrıyetten adamı mecbur bırakmak için çocuk silahını çekmişsin elinde patlamaz inşallah.
İlla çok istiyorsan o bebeği herşeyi göze alarak doğuracaksın.
İşsiz güçsüz çalışmadan bu olaylara girdiğine göre bir şeye güveniyorsundur.:rolleyes:
Karnındaki bebek ve onun geleceği dışında durumuna üzülmedim.

Ya sizin düştüğünüz zor durum,O sizi düşünüyor mu?Anlayış gösteriyor mu?
Konuşamıyoruz ki hep tartışıyoruz 5 gundur. Bana en son bugun guzel guzel konusalım dedi. Yine sonu kavgayla bitti. O istemiyorum diyor bosanayım nikah yapalım ondan sonra duzenli bir hayatımız olsun diyor bende cocuga kıyamayacagımı soyluyorum bir yere varamıyoruz. Cıktı gitti evden.

Kendimi senin yerine koyuyorum su an
Hayatta sahip oldugum tek sey gururum
Cocugu asla aldirmam, o adamdan ayrilirim. Annemin yanina giderim. Calisirim cocuguma da annem bakar. Hepsi bu. Cok zor degil. Cocuguma kimsenin sahip cikmasina da ihtiyacim olmaz. Hayata onursuzca devam etmekten iyidir

Oooo mağdur da mağdur bir metres konusu daha gelmiş.
Pampa şimdi o adam o kadından hiç boşanmayacak bunu bil.
Adam seni kullanıyor, bebek ayak bağı olur. İstediğinde seni şutlayamaz ondan aldır diyor.
Ama ben sana başka bir şey diyeyim mi ?
O çocuğu aldırsanızda aldırmasanızda bu saatten sonra o adam seni şutlayacaktır.
Adamdan adamlık bekleme yani. Çünkü adama dert sahibi ettin. Keyfini kaçırdın.:olamaz:
Ayrıyetten adamı mecbur bırakmak için çocuk silahını çekmişsin elinde patlamaz inşallah.
İlla çok istiyorsan o bebeği herşeyi göze alarak doğuracaksın.
İşsiz güçsüz çalışmadan bu olaylara girdiğine göre bir şeye güveniyorsundur.:rolleyes:
Karnındaki bebek ve onun geleceği dışında durumuna üzülmedim.
Üzülecek bisey yok ben farkındayım hatalarının. Ben zaten karnımdaki cocuk icin ne yapayım diye danıştım. Tek güvencem anneme gidip çocuğuma orda bakmak ve calısmak. Baska birşeyim yok.

Üzülecek bisey yok ben farkındayım hatalarının. Ben zaten karnımdaki cocuk icin ne yapayım diye danıştım. Tek güvencem anneme gidip çocuğuma orda bakmak ve calısmak. Baska birşeyim yok.

Yapılacak belli sizde bunu yapmalısınız. Cevabı biliyorsunuz.
Anneniz bakacak siz çalışacaksınız. :işsiz:

Bende davayı anlatmıyorum ki zaten sadece adamın davası herkes tarafından daha ilgi gordu. Ben 5 senedir sadece nikahım olmadan yasıyorum. Aynı evde ve birlikteyiz. Normal evli bir cifte kıyasla cok ta mutluyduk. Benle yaşaması mecbur olmayan biri 5 senesini neden geçirsin ki benle .Sevgi konusunda derdimi buraya yazana kadar şüphem olmamıştı hic. Simdi ise sevgisizlik mi yoksa onu düşüreceği zor durumdan dolayı mı istemiyor onu çözemiyorum.

sizle yaşaması mecbur değil ama çok kolaydı..
evlilik yok istediği zaman çekip gidebileceğini biliyordu siz ona ayak bağı olmadınız aksine hayatını kolaylaştırdınız ee adam karısından boşanmaya çalışıyor napsın 5 sene otelde mi yaşasın yada ev mi tutsun tek başına ne güzel işlerini gören yemeğini yapan birini bulmuş hatta daha fazlasını bile yapan..

zor durum mevzusuna gelirsek öyle bile olsa bu size adamın ne kadar bencil olduğunu göstermiyor mu?
bütün sülaleniz sizi evli bilirken doğurursan çekip gidebilirim diyor.. zira çocuk olduğunda artık bağınız olacak adam bağ istemiyor sorumluluk istemiyor.. zaten kurtulmaya çalıştığı bir evliliği var gözü kapalı cidden sizle evleneceğine inanıyormusunuz ?

sizle yaşaması mecbur değil ama çok kolaydı..
evlilik yok istediği zaman çekip gidebileceğini biliyordu siz ona ayak bağı olmadınız aksine hayatını kolaylaştırdınız ee adam karısından boşanmaya çalışıyor napsın 5 sene otelde mi yaşasın yada ev mi tutsun tek başına ne güzel işlerini gören yemeğini yapan birini bulmuş hatta daha fazlasını bile yapan..

zor durum mevzusuna gelirsek öyle bile olsa bu size adamın ne kadar bencil olduğunu göstermiyor mu?
bütün sülaleniz sizi evli bilirken doğurursan çekip gidebilirim diyor.. zira çocuk olduğunda artık bağınız olacak adam bağ istemiyor sorumluluk istemiyor.. zaten kurtulmaya çalıştığı bir evliliği var gözü kapalı cidden sizle evleneceğine inanıyormusunuz ?
Zaten suan bende onu hayatımda tanıdıgım en bencil insan olarak goruyorum. İlişkim boyunca ne istediysem yapan bi insanın bugun bu halde karsımda olması zaten ayrı bir dert icimde :(

İnşallah mahkeme uzar, maddi manevi dünya kadar tazminat ödersiniz.

34 yaşındaymışsın anne olmak istiyormuşsun, başkasının kocasıyla olmaz yavrum o iş.

Zaten suan bende onu hayatımda tanıdıgım en bencil insan olarak goruyorum. İlişkim boyunca ne istediysem yapan bi insanın bugun bu halde karsımda olması zaten ayrı bir dert icimde :KK43:

e siz 5 yıldır adam için hayatı kolaylaştırmışsınız şimdi zorlaştırmaya çalışıyorsunuz ..
ortada sorun yokken herkes karşısındakine iyi davranır hele de bu adam gibi çıkarı varsa..
karşılaştığı ilk zorlukta totosunu alıp çeker giderim diyen bir adam zaten sevilmeyi haketmiyordur sizi de sevmiyordur..

İnşallah mahkeme uzar, maddi manevi dünya kadar tazminat ödersiniz.

34 yaşındaymışsın anne olmak istiyormuşsun, başkasının kocasıyla olmaz yavrum o iş.
Saolasın da onların mahkemesinin benimle hicbir ilgisi yok. Ben varım diye bosanmıyor bu insanlar cok farklı sorunları var. Neyse Allah bu sekilde beni kınadıgın icin seni bu hale düşürmesin. Cunku ben bu durumu kimsenin yaşamasını istemem.

Peki sen olsan ne yapardın. Simdi en mantıklısı kendime guveniyorsam anneme gidip herseyi anlatıp hayatıma onun yanında devam etmek ve cocugu doğurmak gibi geliyor bana. Sence?
e siz 5 yıldır adam için hayatı kolaylaştırmışsınız şimdi zorlaştırmaya çalışıyorsunuz ..
ortada sorun yokken herkes karşısındakine iyi davranır hele de bu adam gibi çıkarı varsa..
karşılaştığı ilk zorlukta totosunu alıp çeker giderim diyen bir adam zaten sevilmeyi haketmiyordur sizi de sevmiyordur..

Saolasın da onların mahkemesinin benimle hicbir ilgisi yok. Ben varım diye bosanmıyor bu insanlar cok farklı sorunları var. Neyse Allah bu sekilde beni kınadıgın icin seni bu hale düşürmesin. Cunku ben bu durumu kimsenin yaşamasını istemem.

kinamali minamali mevzulara da girdigimize gore dagilabiliriz sanirim...
ne bekliyoduna rkadasim, sevginize askiniza saygi gosterip amanda ne guzel cocugunuz hayirli olsun dememizimi.
send aha kendi aile yakinlarina evlilik disi yasadigini soyleyememissin.
gidip anlatsana herkese boyle boyle diye.
sonrada beni kinadiniz basiniza vermesini onlara soyle.
her tarafi yalan bir hayat.

Ben seni kınamıyorum.
İnan içinde bulunduğun durum da umrum da değil.
Yav he he başka sorun vardır kesin. Kadının en büyük düşmanı yine kadındır.
Herşeyi geçtim bu kadar yalan söylerken insanların yüzüne nasıl bakıyosun? Vicdanın nasıl rahat ediyor? Birde bu kadar yalan hayatın içine masum bi yavrucağı alet ediceksin?

Peki dogru soyluyorsun diyecek birşeyim yok. Simdi en mantıklısı sencede anneme gidip herseyi anlatmak ve cocugu doğurmak mı? Yoksa babasının istemediği bir cocugu dunyaya getirmemek mi? Her ikisinin sonunda da ayrılık var farkındayım. Bundan da korkuyorum zaten.

Hayı
kinamali minamali mevzulara da girdigimize gore dagilabiliriz sanirim...
ne bekliyoduna rkadasim, sevginize askiniza saygi gosterip amanda ne guzel cocugunuz hayirli olsun dememizimi.
send aha kendi aile yakinlarina evlilik disi yasadigini soyleyememissin.
gidip anlatsana herkese boyle boyle diye.
sonrada beni kinadiniz basiniza vermesini onlara soyle.
her tarafi yalan bir hayat.
Hayır yanlıs anladın. Suan olmus birşeyin ustune ne yapmam gerektigini soruyorum ben. Fikir danısıyorum. Bulundugum durumda saglıklı karar veremedigimi hissediyorum. Bu yuzden sizlere sordum. Ama senin olaya bakıs acın farklı. Sen fikir deil elestiri yapıosun.

Peki dogru soyluyorsun diyecek birşeyim yok. Simdi en mantıklısı sencede anneme gidip herseyi anlatmak ve cocugu doğurmak mı? Yoksa babasının istemediği bir cocugu dunyaya getirmemek mi? Her ikisinin sonunda da ayrılık var farkındayım. Bundan da korkuyorum zaten.

bu noktada sizin ne istediğiniz önemli..
hayat görüşünüz bakış açınız.. günah sevap vs vs..
şimdi bana kızanlar olacaktır ama ben olsam aldırırdım çocuğu..
böyle bir adamla ömür boyu bir bağım olmasını istemezdim..

Ben seni kınamıyorum.
İnan içinde bulunduğun durum da umrum da değil.
Yav he he başka sorun vardır kesin. Kadının en büyük düşmanı yine kadındır.
Herşeyi geçtim bu kadar yalan söylerken insanların yüzüne nasıl bakıyosun? Vicdanın nasıl rahat ediyor? Birde bu kadar yalan hayatın içine masum bi yavrucağı alet ediceksin?
Ben yalan söylemedim kimseye. Sadece soylenilmis bir yalana razı geldim. Cıkıp benim annem yalan soyluyor aslında evli degilim diyemezdim. Annem akrabalarımızın baskı yapmasından dolayı bunu soylemis. Annemle yaşamıyorum ki nasıl engel olabilirdim.

Siz 5 yildir metres hayati yasiyorsunuz.adam karisini sizinle aldatiyor.birde cocuk simdi..
Kac kisinin hayatini mahvettiginizin farkindmaisiniz adamin karisini,kendi ailenizi,kendinizi,simdide karninizdaki masumu..
Ya kurtaj ya da tek basiniza coxugunuzka bir hayat.

bu noktada sizin ne istediğiniz önemli..
hayat görüşünüz bakış açınız.. günah sevap vs vs..
şimdi bana kızanlar olacaktır ama ben olsam aldırırdım çocuğu..
böyle bir adamla ömür boyu bir bağım olmasını istemezdim..
Açıkça soylemem gerekirse ben bağım olmasından cok ilerde bu cocugu dogurursam beni suçlamasından cok korkuyorum. Belki iyi bir hayat veremicem cunku ona.

Back