• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin :(

Arkadaslar ben ağlamıyorum zaten ama tek basıma yanlıs karar vermekten korkuyorum. Yani siz olsaydınız ne yapardınız. Ben sadece bunu ogrenmek icin anlattım derdimi beni yargılayın diye deil. Zaten kotu bir durumdayım biraz empati kurun lutfen :KK43:

acikca soyliyim sizin durumunuzu anlamak oldukca zor.
birincisi evli adamla iliski yasamayi anlamak zor, bosaniyorum demesine inanmak zor. ustune hamile kalmis olmani anlamak cok zor.
ailenin tepkisi falan bunlar ayri konu tabi.
basindan bir evlilik gecmisken bunlari tekrar yasayabilmis olmani anlamak zor.
ama bebek kismini tek soruyoran, Allah yasatmasin asla ve asla bebegimi aldirmazdim.

Arkadaslar ben ağlamıyorum zaten ama tek basıma yanlıs karar vermekten korkuyorum. Yani siz olsaydınız ne yapardınız. Ben sadece bunu ogrenmek icin anlattım derdimi beni yargılayın diye deil. Zaten kotu bir durumdayım biraz empati kurun lutfen :KK43:
Empatide kurmuyorum evli adamlarla düşüp kalktığımın empatisini yapamam kusura bakma

Mantıklı olan annenizin yanına dönmek.
Bir daha resmi birlikteliği olan biriyle ilişki kurmamak.

Empati kurulca konu var kurulmiycak konu var.
Bizden imkansızı istiyosun.
Çok cozumsuz.
Anne olmak istemeni anlayabiliyorum bir tek.
O da yanlış zaman yanlış insandan.
Ne acele vardı böyle dibini gormedığin kuyuya daldın?
İnsan kendi değerini belirliyor bir noktadan sonra.

valla kendimi yerine kkoyamıyorum olmyuro bi türlü o batağa giremiyorum. işiniz zor bebeği aldır diyemem günahına giremem.. o da bir can. aldırmasan bu adam boşanıp senle evlenmez belli yani adam rahatlığı seviyor. çocuk doğsa annesi bekar ve evli bi adamla yaşıyor. Dallas mübarek. başını kendin yakmışsın.

Merhaba, hayatı bastan sona yanlışlarla dolu biriyim farkındayım durumun. Kısaca aktaracağım. İlk eşimden ayrıldım ve daha sonrasında aynı isyerinde çalıştığım bir adamla birlikteliğin oldu.evliymiş ama o da bosanıyormus. Hemen bosanırlar sandım 5 senedir devam ediyor. Ama biz birlikte yasıyoruz. Bu arada onunla nikah yapamadığım icin annem tum tanıdıklarımıza cevre ve akraba baskısı yuzunden nikahlandıgımızı soyledi. Suan herkez bizi evli sanıyor. Ama derdim bu deil. 1 aylık hamileyim. Ve cocugu doğurmayı cok istiyorum. Ama babası mahkemesini cok olumsuz etkileyeceginden dolayı istemiyor. Bana hep ilac kullan diyordu herhangi bir zorluk çıkarmayalım diyordu bende kullandım hep ama bu ay bikac kez unuttum. O yuzden de hamile kaldım. Simdi cocogu aldırmazsam beni terk edeceğini ve asla birlikte olmayacağını cocuguda kabul etmediğini soyluyor. Annemin evinde gidemiyorum. Maddi durumumda yok. Ne yapacağımı bilemiyorum ki :KK43: 34 yaşındayım. İlk evlendiğim kisiden de 1 kez kürtajın oldu. Anne olmayı cok istiorum ve bu cocuga kıymak istemiyorum. :KK43: mantıklı olan nedir bilmiyorum lutfennyardım.
Sizin tek hatanız boşanmanın gerçekleşmesini beklememeniz olmuş. Evli bir adamla birlikte olmuşsunuz. Bekar bir adamla bunları yaşasaydınız size kimse bir şey söyleyemezdi. Bunun dışında evlilik içinde ya da dışında hamile kalmanız ve o çocuğu doğurup doğurmamanız tamamen sizin özgür kararınız. Ben olsam doğururdum. Mahalle baskısıymış falan takmayın bunları. Çocuğunuza düzgün bakabildiğiniz sürece sorun yok. Dünyadaki tek bekar anne siz değilsiniz.

5 senedir neden boşanamamış adam onu anlamadım. mahkemeyi kötü etkileyecek vs demiş ya, ortada mahkeme olduğuna emin misin?

5 sene mahkeme devam etmez.
3 sene ayrı yaşadığını ispatlayınca tek celsede boşanırsın zaten

Ortada yalan söyleyen biri var.
Ya siz
Ya sevgiliniz
Ya avukat
Evet normal sartlarda dedigin gibi. Ama bunların bir erkek cocugu var. Ve kadın annesinin evine yerleştikten
Eger 1 taraf davaya gıtmedıyse 3 senede otomatık oalrak bosanıyorlar
ama cekısmelı dava ıse ?
Bunların davası çekişmeli. Kadın istemiyor boşanmayı. Bosanmalarına sebep ben deilim zaten ben iliskiye baslamadan vardı bu dava. Bir cocukları var . İki sene once cocugun kaydını mecburen okula yaptırmak zorunda kaldıgı icin ikametini ancak aldırdı. Yani 3 senede bitmemesinin bir sebebide bu.

Evet normal sartlarda dedigin gibi. Ama bunların bir erkek cocugu var. Ve kadın annesinin evine yerleştikten

Bunların davası çekişmeli. Kadın istemiyor boşanmayı. Bosanmalarına sebep ben deilim zaten ben iliskiye baslamadan vardı bu dava. Bir cocukları var . İki sene once cocugun kaydını mecburen okula yaptırmak zorunda kaldıgı icin ikametini ancak aldırdı. Yani 3 senede bitmemesinin bir sebebide bu.

Beraber yaşama ikametgaha göre belirlenmiyor.

2 şahit yeterli bunlar beraber yaşamıyor demek için.

Eşinden çocuğu var mı?Peki ayrılırsa Onların durumu ne olacak?

5 yıldır boşanmamış ve kalkmış çocuk davayı olumsuz etkiler mi diyor.
adamın boşanmak gibi bir derdi olmadığını anlamanız gerekirdi yaşınızda küçük değil..

tek başınıza çocuğa bakabilecekseniz doğurun tabi..

Empatide kurmuyorum evli adamlarla düşüp kalktığımın empatisini yapamam kusura bakma
Yanlız siz yanlıs anladınız sanırım. Bu adam 5 senedir benimle yasıyor. Ve ben zaten kendisiyle ilişkim baslamadan once açılmış bir dava. Boşanma sebebi aldatmak olsaydı simdiye kadar hakim kadını dusunerek bosardı zaten. Onların kendi aralarında farklı sorunları olmus ve kadın benim varlığımdan rahatsız deil. Sadece mahkemeyi uzatarak zorluk çıkartıyor. Aynı yuvayı paylasan evli bir adamla birlikte degilim ben. Ve bir yuva da yıkmıyorum bu konuda vicdanım rahat.

neden maddi durumunuz yok? çalışmıyor musunuz?
eğer evlat sahibi olmak istiyorsanız çalışın, maddi özgürlüğünüz olsun ve çocuğu doğurun
evli bir adamla 5 yıldır ilişki yaşamanıza değinmek bile istemiyorum
5 yıl yahu.. 5 yıl nasıl devam ettirebilir böyle bi ilişkiyi

Mahkemeyi bende takip ediyorum yani erkek açtığında mahkemeyi bu sekilde cok uzun suruyor cunku kadın boşanmak istemediğini soyluyor. Bu nedenle cok uzun suruyormus avukatımız bu sekilde bilgilendirdi. Cocuk olursa tazminat davası da eklenecegi icin daha da uzayacak sanırım :KK43:
ah cnm 5 yıldır boşansa şimdiye bitmişti. lütfen boşanacağına inanmayın bukadarmı körsünüz

Back