• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin :(

ben de bir anneyim. cana kıymak en son seçenek olmalı. ama bir çocuk ancak aile birliği içerisinde sağlıkla büyür. belli sen beraber yaşadığın adamla sağlıklı bir evlilik birliği kuramayacaksın. adam seni seviyor olsa çocuğuna sahip çıkar. bir çocuk uğruna seni terk etmez. 5 yıldır birlikte olmanız seni sevdiği anlamına da gelmez. bence bir erkeğin eşine sevgisi çocuğuna olan sevgisi ile doğru orantılıdır.
bu kadar çocuk sahibi olmak isteyen varken rabbim böylelerine çocuk veriyor ya isyan etmeyim diyorum kendime sahip çıkamıyorum.
bu çocuğu doğurmaman daha hayırlı gibi görünüyor. çocuk sahibi olduktan sonra evladın ne demek olduğunu daha iyi anladım ve iyi anne babaya sahip olamayacaksa bir çocuk hiç doğmasın daha iyi diyebiliyorum artık. günahsa günah..

:(
ben de bir anneyim. cana kıymak en son seçenek olmalı. ama bir çocuk ancak aile birliği içerisinde sağlıkla büyür. belli sen beraber yaşadığın adamla sağlıklı bir evlilik birliği kuramayacaksın. adam seni seviyor olsa çocuğuna sahip çıkar. bir çocuk uğruna seni terk etmez. 5 yıldır birlikte olmanız seni sevdiği anlamına da gelmez. bence bir erkeğin eşine sevgisi çocuğuna olan sevgisi ile doğru orantılıdır.
bu kadar çocuk sahibi olmak isteyen varken rabbim böylelerine çocuk veriyor ya isyan etmeyim diyorum kendime sahip çıkamıyorum.
bu çocuğu doğurmaman daha hayırlı gibi görünüyor. çocuk sahibi olduktan sonra evladın ne demek olduğunu daha iyi anladım ve iyi anne babaya sahip olamayacaksa bir çocuk hiç doğmasın daha iyi diyebiliyorum artık. günahsa günah..

Bu adamdan bir cacık olmaz,baba da olmaz!o masumun günahına gir diyemem,hamile olarak nasıl çalışacaksın?Annenler nikahlı dediyse ayrıldıda diyebilirler.....

Yanlız siz yanlıs anladınız sanırım. Bu adam 5 senedir benimle yasıyor. Ve ben zaten kendisiyle ilişkim baslamadan once açılmış bir dava. Boşanma sebebi aldatmak olsaydı simdiye kadar hakim kadını dusunerek bosardı zaten. Onların kendi aralarında farklı sorunları olmus ve kadın benim varlığımdan rahatsız deil. Sadece mahkemeyi uzatarak zorluk çıkartıyor. Aynı yuvayı paylasan evli bir adamla birlikte degilim ben. Ve bir yuva da yıkmıyorum bu konuda vicdanım rahat.
Vicdanın rahatsa ne ala adam seni o kadar seviyor ki çocuğu aldırmanı istiyor aldırmazsanda seni terkedecek

neden maddi durumunuz yok? çalışmıyor musunuz?
eğer evlat sahibi olmak istiyorsanız çalışın, maddi özgürlüğünüz olsun ve çocuğu doğurun
evli bir adamla 5 yıldır ilişki yaşamanıza değinmek bile istemiyorum
5 yıl yahu.. 5 yıl nasıl devam ettirebilir böyle bi ilişkiyi
Evli deil boşanmaya calısan ve benim birlikte yaşadığım biri. Evet çalışıyordum ozel bir sirkette ama kısa zaman once kız kardesimi kaybettigimden isten ayrılmıştım. Tekrar çalışabilirim tabiki simdilik çalışmıyorum sadece.

Yanlız siz yanlıs anladınız sanırım. Bu adam 5 senedir benimle yasıyor. Ve ben zaten kendisiyle ilişkim baslamadan once açılmış bir dava. Boşanma sebebi aldatmak olsaydı simdiye kadar hakim kadını dusunerek bosardı zaten. Onların kendi aralarında farklı sorunları olmus ve kadın benim varlığımdan rahatsız deil. Sadece mahkemeyi uzatarak zorluk çıkartıyor. Aynı yuvayı paylasan evli bir adamla birlikte degilim ben. Ve bir yuva da yıkmıyorum bu konuda vicdanım rahat.

valla yanlış anlayan bir sizsiniz bence adamın sizi sevdiğini sanıyorsunuz..
çocuğu aldır aldırmazsan çeker giderim çocuğuda kabul etmem diyen aynı adam değil mi ?

Zaten 5 senedir birlikte degiller. Cocugun velayeti simdilik annesinde ama eger cocuk kendi isterse babası alabilecek. Ben de bu duruma karsı degilim.
Hiçbir şey anlamadım bu işten.Hem sizinle yaşıyor ,hem boşanmak istiyor,hem de bebeği istemiyor.Ayrılamamalarının sebebi maddi beklentiler mi acaba?Çocuğuyla iletişime geçiyor mu?İyi bir baba olabilecek mi?

Bu adamdan bir cacık olmaz,baba da olmaz!o masumun günahına gir diyemem,hamile olarak nasıl çalışacaksın?Annenler nikahlı dediyse ayrıldıda diyebilirler.....
Evet bunu bende dusundum. Boşandı da diyebilir. Zaten bu tek seçeneğim. Bosandım deyip annemin yanına donmek ve cocogumu doğurmak.

Avukat arkadaşlar bir gelsin bakalım :işsiz:
davayı adam açmış ve bu sebeple şuan aldatma mevzusunu, 2. kadını öne sürmek istemiyor
eğer öne sürerse kusurlu taraf olduğu anlaşılacak ve karşı tarafın da boşanmaya sebebiyet verecek herhangi bir kusuru yok ise davası reddedilecek
muhtemelen evlililik birliğinin temelden sarsılması sebebiyle dava açmış adam ve bu süreçte bunu kanıtlamaya çalışıyor
eş de aksini iddia ediyor boşanmak istemiyor bu sebeple uzaması makul

3 yıl muhabbeti de açılan dava reddedilirse ve eşler ret tarihinden itibaren 3 yıl içinde hala bir araya gelememişlerse bu 3 yılın sonunda hakim boşanmaya hükmeder

Seven erkek sevdiği kadının çocugunu ne olursa olsun aldırmaz sizi sevmiyor... Siz yuva yıkmasanız bile araya girmiş olma ihtimaliniz barışmalarını engellemiş olabilir, vicdan azabı duymalısınız..bebeginize üzüldüm sadece dogsa bir dert, dogmasa bir dert böyle bir hayatı haketmiyor. Yanlış yoldasın terket bu adamı bence..

Hiçbir şey anlamadım bu işten.Hem sizinle yaşıyor ,hem boşanmak istiyor,hem de bebeği istemiyor.Ayrılamamalarının sebebi maddi beklentiler mi acaba?Çocuğuyla iletişime geçiyor mu?İyi bir baba olabilecek mi?
Çocuğuyla cok ilgili. Zaten mahkeme maddi durumlar mal mülk davaları yuzunden uzuyor. Adamın ailesinden kalan mallarından talep ediyor. Ama miras yoluyla kisiye gecen mallardan kadın alamadığı icin mahkeme gelir beyanları, kira bedelleri vs vs derken uzadı. Zaten istanbulda senede 2 defa mahkeme gorulyor yogunluk oldugu icin. Mesela haziran 4 teydi son mahkeme avukat rapor aldı diye mahkeme görülmedi bile. Avukatın 1 sefer bunu yapmaya hakkı varmıs. Simdi ekimde sanırım yeni mahkeme.

davayı adam açmış ve bu sebeple şuan aldatma mevzusunu, 2. kadını öne sürmek istemiyor
eğer öne sürerse kusurlu taraf olduğu anlaşılacak ve karşı tarafın da boşanmaya sebebiyet verecek herhangi bir kusuru yok ise davası reddedilecek
muhtemelen evlililik birliğinin temelden sarsılması sebebiyle dava açmış adam ve bu süreçte bunu kanıtlamaya çalışıyor

3 yıl muhabbeti de açılan dava reddedilirse ve eşler ret tarihinden itibaren 3 yıl içinde hala bir araya gelememişlerse bu 3 yılın sonunda hakim boşanmaya hükmeder
Cok saolun davayı anlayabilen birisi cıktı sonunda.

E ama kadın 5 yıldır benle yaşıyor diyor biraraya gelmemişler

Evet bunu bende dusundum. Boşandı da diyebilir. Zaten bu tek seçeneğim. Bosandım deyip annemin yanına donmek ve cocogumu doğurmak.
Böylesi adamlara hayatınızı adayıp neden harcatırsınız ki kendinizi,yazık gençliğinize de o masum meleğe de!Neyse hatanın neresinden dönersen kar....En kısa zamanda ailenize açın mevzuyu,şu kendini bulunmaza da kapıyı gösterin,gerekirse iş bulun çalışın ama bu şekilde devam etmeyin.....

mesele dava değil ki..
adam sizi sevmiyor .. bence boşansa bile sizinle evlenmeyecek .. hiç öyle bir niyeti olduğunu sanmıyorum..
siz kendi kendinize yapmışsınız resmen..
Bende davayı anlatmıyorum ki zaten sadece adamın davası herkes tarafından daha ilgi gordu. Ben 5 senedir sadece nikahım olmadan yasıyorum. Aynı evde ve birlikteyiz. Normal evli bir cifte kıyasla cok ta mutluyduk. Benle yaşaması mecbur olmayan biri 5 senesini neden geçirsin ki benle .Sevgi konusunda derdimi buraya yazana kadar şüphem olmamıştı hic. Simdi ise sevgisizlik mi yoksa onu düşüreceği zor durumdan dolayı mı istemiyor onu çözemiyorum.

Bende davayı anlatmıyorum ki zaten sadece adamın davası herkes tarafından daha ilgi gordu. Ben 5 senedir sadece nikahım olmadan yasıyorum. Aynı evde ve birlikteyiz. Normal evli bir cifte kıyasla cok ta mutluyduk. Benle yaşaması mecbur olmayan biri 5 senesini neden geçirsin ki benle .Sevgi konusunda derdimi buraya yazana kadar şüphem olmamıştı hic. Simdi ise sevgisizlik mi yoksa onu düşüreceği zor durumdan dolayı mı istemiyor onu çözemiyorum.
Ya sizin düştüğünüz zor durum,O sizi düşünüyor mu?Anlayış gösteriyor mu?

Back