ben de bir anneyim. cana kıymak en son seçenek olmalı. ama bir çocuk ancak aile birliği içerisinde sağlıkla büyür. belli sen beraber yaşadığın adamla sağlıklı bir evlilik birliği kuramayacaksın. adam seni seviyor olsa çocuğuna sahip çıkar. bir çocuk uğruna seni terk etmez. 5 yıldır birlikte olmanız seni sevdiği anlamına da gelmez. bence bir erkeğin eşine sevgisi çocuğuna olan sevgisi ile doğru orantılıdır.
bu kadar çocuk sahibi olmak isteyen varken rabbim böylelerine çocuk veriyor ya isyan etmeyim diyorum kendime sahip çıkamıyorum.
bu çocuğu doğurmaman daha hayırlı gibi görünüyor. çocuk sahibi olduktan sonra evladın ne demek olduğunu daha iyi anladım ve iyi anne babaya sahip olamayacaksa bir çocuk hiç doğmasın daha iyi diyebiliyorum artık. günahsa günah..
bu kadar çocuk sahibi olmak isteyen varken rabbim böylelerine çocuk veriyor ya isyan etmeyim diyorum kendime sahip çıkamıyorum.
bu çocuğu doğurmaman daha hayırlı gibi görünüyor. çocuk sahibi olduktan sonra evladın ne demek olduğunu daha iyi anladım ve iyi anne babaya sahip olamayacaksa bir çocuk hiç doğmasın daha iyi diyebiliyorum artık. günahsa günah..